Skip to content Skip to footer

بررسی تاثیرات ابن رشد بر فلسفه غرب با حضور استاد دانشگاه استنفورد

به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه سلسله نشست‌های بین المللی که چند سالی است توسط دانشکده الهیات دانشگاه تهران و به همت نادیا مفتونی برگزار می‌شود، بیست و هفتمین نشست از این سلسله نشست‌ها به موضوع ابن رشد و تأثیرات وی بر فلسفه غرب اختصاص دارد.

ابن رشد، ابوالولید محمد بن احمد بن محمد بن رشد، مشهور به حفید (نواده‌) فیلسوف‌، شارح و مفسر آثار ارسطو، فقیه و پزشک برجسته غرب اسلامی (آندلس‌) بود.ابن رشد از مهمترین فلاسفه مسلمان بود که از اندیشه‌های ابن سینا و فارابی و همچنین افلاطون و ارسطو دفاع کرد. او در رشته‌هایی چون کلام، فقه، حقوق، طب، ریاضیات، نجوم و فلسفه تحصیل کرد. به طوری که در سال ۱۱۸۲ به عنوان طبیب و سپس به عنوان قاضی در کوردوبا مشغول شد.

نادیا مفتونی استاد تمام و مدیر گروه فلسفه و کلام اسلامی دانشکده الهیات دانشگاه تهران و عضو هیأت علمی برگزیده چهاردهمین جشنواره بین الملل دانشگاه تهران در این نشست با ریگا وود استاد دانشگاه استنفورد گفت‌وگو می‌کند.

ریگا وود علاوه بر پژوهش‌های متعدد پیرامون ارسطو، به فلسفه اسلامی به طور کلی و فلسفه ابن سینا و ابن رشد به طور خاص، توجه نشان داده است.

این نشست روز سه شنبه ۱۹ فروردین ساعت ۱۹:۳۰ در سکوی زوم به آدرس ‏yale.zoom.us/j/97224297435 به زبان انگلیسی برگزار می‌شود.

فیلیپ پتیت، تامس نیگل، نوآم چامسکی، دیوید بوردول، نوئل کرول و آنتونی گیدنز از دیگر چهره‌های معروف بین المللی هستند که مفتونی با آنها درباره موضوعات مختلف فلسفی گفتگو کرده است.

Leave a comment

0/100

عضویت در خبرنامه

از آخرین اخبار و اطلاعیه های سایت مطلع گردید

[yikes-mailchimp form="7"]

عضویت در خبرنامه

از آخرین اخبار و اطلاعیه های سایت مطلع گردید

[yikes-mailchimp form="7"]