Skip to content Skip to footer

حوزه علمیه می‌تواند نقش بسزایی در قانون گذاری ایفا کند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین علی نهاوندی پیش از ظهر سه شنبه در دیدار با نماینده آیت الله سیستانی در ایران گزارشی از فعالیت‌ها و برنامه‌های مرکز تحقیقات اسلامی مجلس ارائه کرد و درباره ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت فقه و شریعت اسلام در فرآیند قانونگذاری مطالبی مطرح نمود.

رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس بیان کرد: قانونگذاری یکی از مهمترین عرصه‌هایی است که حوزه‌های علمیه می‌توانند در آن نقشی مؤثر ایفا کنند و بر اعمال اصول مبتنی بر شرع مقدس در این زمینه تأکید داشته باشند.

وی افزود: مأموریت مرکز تحقیقات اسلامی مجلس، شناسایی دیدگاه‌های عمیق مکاتب فقهی شیعه در حوزه‌های قم، نجف، مشهد و سایر مراکز علمی است، تحولاتی که می‌توان آنها را در طرح‌ها و لوایح قانونی مورد استفاده قرار داد تا نمایندگان مجلس نیز از این دیدگاه‌ها در روند قانونگذاری بهره‌مند شوند.

حجت الاسلام والمسلمین نهاوندی همچنین با اشاره به رسالت حساس حوزه‌های علمیه در شرایط فعلی، بر لزوم شناسایی، جذب و بهره‌برداری از ظرفیت‌های نخبگان و اندیشمندان تأکید کرد.

رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس همچنین بر اهمیت شناخت شخصیت‌های علمی و مکاتب فکری معتبر شیعه در مراکز مهمی چون قم، مشهد، نجف اشرف و لبنان در زمینه قانونگذاری تأکید کرد.

گفتنی است، تشکیل اتاق فکر نخبگانی، بررسی مشکلات و یافتن راه‌حل‌های مناسب برای رفع کاستی‌ها، استفاده بهینه از فرصت‌ها، توجه به ظرفیت‌های مراجع عظام تقلید و علمای حوزه‌ها و نیز بازگویی خاطراتی از برخی دیدارهای بین‌المللی آیت‌الله سیستانی از دیگر موضوعات مهم این جلسه بود.

Leave a comment

0/100

عضویت در خبرنامه

از آخرین اخبار و اطلاعیه های سایت مطلع گردید

[yikes-mailchimp form="7"]

عضویت در خبرنامه

از آخرین اخبار و اطلاعیه های سایت مطلع گردید

[yikes-mailchimp form="7"]