X
سفر ایلام و مهران: مسیر زائران عتبات با اتوبوس
ایلام و مهران در ایام سفرهای زیارتی، به دلیل میزبانی از جمعیت زیاد، به کانون توجه زائران و مسیرهای زیارتی تبدیل شده‌اند.
چرا لوله پلیکا هنوز هم پرکاربردترین نوع لوله در بازار است؟
در بین مصالح مورد استفاده برای ایجاد زیرساخت‌های تاسیساتی، لوله‌ها جایگاهی بسیار حساس و مهمی دارند، چرا که نقش انتقال آب، فاضلاب، هوا یا حتی کابل‌های الکتریکی را ایفا می‌کنند. با وجود ورود انواع جدید لوله‌های پلیمری و کامپوزیتی به بازار، لوله پلیکا (PVC-U) همچنان جایگاه خود را به‌عنوان یکی از پرکاربردترین انواع لوله…
هشدار! این اشتباهات در خرید لوازم یدکی بیل مکانیکی هزینه ساز می‌شوند
من به عنوان یک پیمانکار با بیش از دوازده سال تجربه در حوزه ساخت و ساز و کار با ماشین آلات سنگین، بارها شاهد تأثیرات مخرب انتخاب نادرست لوازم یدکی بیل مکانیکی بر پروژه‌های عمرانی بوده‌ام. در این مقاله، با تکیه بر تجربیات شخصی و دانش تخصصی، به بررسی اشتباهات رایج در خرید لوازم یدکی…

هشدار اتاق اصناف به خریداران طلا با عنوان بدون اجرت و دست دوم

رئیس کمیسیون تخصصی طلا اتاق اصناف با هشدار به خریداران طلا تأکید کرد که برخی از طلافروشان، طلای بدون اجرت و کم‌اجرت به فروش می‌رسانند که برخورد با آنها در دستور کار اتاق اصناف است.

به گزارش بازار، کیومرث امیریان، رئیس کمیسیون تخصصی طلا، جواهر و نقره در اتاق اصناف ایران، درمورد خطرات و چالش‌های موجود در خرید طلای بدون اجرت و دست دوم بیان کرد: در چند سال گذشته، اتحادیه‌های سراسر کشور درمورد موضوع خرید طلای بدون اجرت و دست دوم هشدار داده بودند تا این کار باب نشود ولی با توجه به افزایش قیمت طلا، مردم به سمت خرید این نوع طلا روی آوردند تا سرمایه‌گذاری کنند و در این میان، عده‌ای از افراد طلاهای دست دومی که از مردم خریداری می‌شد را به اسم طلای بدون اجرت به فروش می‌رساندند.

رئیس کمیسیون تخصصی طلا، جواهر و نقره در اتاق اصناف ایران تصریح کرد: به محض این که بازار طلا کم کم رونق پیدا کرد اتحادیه‌ها اعلام کردند که این نوع بازار بدون نظارت در حال ادامه دادن فعالیت خود بدین شکل است و سپس، آنها به این قضیه ورود کردند و بازرسی از طلاهای بدون اجرت و ذوب‌شده صورت گرفت که این موضوع نشان داد طلاها به صورت کارگاه‌های زیرزمینی و بدون استاندارد با عیارهای پایین در حال ساخت بودند؛ به طوری‌که طلاها، ۷۴۰ و ۷۴۲ بودند.

وی ادامه داد: این در حالی است که طلاهای استاندارد که انگ یا شماره و کد دارند ۷۵۰ هستند و اگر سازنده و فروشنده به فروش طلایی کمتر از این میزان بپردازند با جریمه‌های سنگینی روبه‌رو خواهند شد. اما به طور کلی، برخی از افراد و واحدهای طلافروشی با اسم بدون اجرت و کم‌اجرت، فروش این نوع طلا را در میان مردم تبلیغ کرده‌اند.

امیریان ادامه داد: ما از طریق اتاق اصناف ایران و طبق نظرسنجی که از ۳۱ استان کشور برای جمع‌آوری طلاهای دست دوم یا بدون اجرت داشتیم به نتایجی رسیدیم و نامه‌ای را به وزارت صنعت و معدن فرستادیم تا با افرادی که به حقوق عامه تعرض می‌کنند برخورد شود.

رئیس کمیسیون تخصصی طلا، جواهر و نقره در اتاق اصناف ایران یادآور شد: واحدهای صنفی طلا باید از تولیدکنندگان این صنعت حمایت کنند و از طرفی، افرادی که از طلا برای سرمایه‌گذاری استفاده می‌کنند، می‌توانند از تنوع اجرت‌ها بهره‌مند شوند.

امیریان با اشاره به تخلف فروش طلا با اجرت‌های بالا افزود: کارهای ایرانی اصلاً نباید با اجرت‌های بالا فروخته شوند و واحدها و افرادی که طلا را با اجرت‌های بالا می‌فروشند تخلف می‌کنند و افراد در صورت مشاهده تخلف از واحدهای صنفی طلافروشی می‌توانند از طریق اتحادیه شهر خود قیمت را استعلام کرده و تخلف صورت گرفته را اطلاع‌رسانی کنند. چون ما اجرت ۳۵ درصدی نداریم و در اتاق اصناف ایران در دستور کار داریم که حتماً اجرت‌ها رصد و اعلام شوند.

تحلیل بازار: موسسه تحلیل بازار فردا، گروهی متشکل از خبرنگاران و اقتصاددانان جوان است که با هدف تحلیل و بررسی رویدادها و تحولات اقتصادی ایران و جهان شکل گرفته و می کوشد با نگاهی نو به تحلیل و ارزیابی تحولات اقتصادی ایران و جهان بپردازد. اعضای موسسه تلاش می کنند با تکیه بر آخرین یافته های علمی و ضمن پرهیز از تقسیم بندی های رایج سیاسی و اقتصادی، بنیان گذار نگاهی نو در اقتصاد ایران باشند و برای حل مسائل اقتصادی امروز و فردای جامعه ایران به دنبال ارائه راهکارهایی متناسب با زیست بوم ایران بگردند. رصد و انتشار تازه ترین ترین اخبار رویدادهای اقتصادی، نقد و بررسی جریان ها و روندهای اقتصاد و بازار، آینده نگری و آینده پژوهی در حوزه های گوناگون اقتصادی، صنعتی و کشاورزی از جمله اقدامات و فعالیت های موسسه تحلیل بازار فردا است که در قالب رسانه های این موسسه در دسترس فعالان اقتصادی و صنعتی قرار می گیرد.