X
سفر ایلام و مهران: مسیر زائران عتبات با اتوبوس
ایلام و مهران در ایام سفرهای زیارتی، به دلیل میزبانی از جمعیت زیاد، به کانون توجه زائران و مسیرهای زیارتی تبدیل شده‌اند.
چرا لوله پلیکا هنوز هم پرکاربردترین نوع لوله در بازار است؟
در بین مصالح مورد استفاده برای ایجاد زیرساخت‌های تاسیساتی، لوله‌ها جایگاهی بسیار حساس و مهمی دارند، چرا که نقش انتقال آب، فاضلاب، هوا یا حتی کابل‌های الکتریکی را ایفا می‌کنند. با وجود ورود انواع جدید لوله‌های پلیمری و کامپوزیتی به بازار، لوله پلیکا (PVC-U) همچنان جایگاه خود را به‌عنوان یکی از پرکاربردترین انواع لوله…
هشدار! این اشتباهات در خرید لوازم یدکی بیل مکانیکی هزینه ساز می‌شوند
من به عنوان یک پیمانکار با بیش از دوازده سال تجربه در حوزه ساخت و ساز و کار با ماشین آلات سنگین، بارها شاهد تأثیرات مخرب انتخاب نادرست لوازم یدکی بیل مکانیکی بر پروژه‌های عمرانی بوده‌ام. در این مقاله، با تکیه بر تجربیات شخصی و دانش تخصصی، به بررسی اشتباهات رایج در خرید لوازم یدکی…

معارفه مدیرکل تجسمی برگزار شد؛ تاکید بر تقویت خانواده هنرهای تجسمی

آیین معارفه مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور معاون امور هنری، مدیران هنرهای تجسمی بخش های مختلف و تعدادی از مدیران انجمن های صنفی عرصه هنرهای تجسمی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی معاونت امورهنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، آیین معارفه آیدین مهدی زاده مدیرکل جدید هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی روز سه شنبه دوم اردیبهشت با حضور نادره رضایی معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیران و سرپرستان اداره کل هنرهای نمایشی، دفتر موسیقی، دفتر برنامه ریزی و آموزش های هنری، مدیران هنرهای تجسمی دستگاه های مختلف و تعدادی از مدیران انجمن های صنفی عرصه هنرهای تجسمی برگزار شد.

نادره رضایی معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ابتدای این برنامه ضمن قدردانی از تلاش‌های سعید فلاح فر که پیش از حضور آیدین مهدی زاده در اداره کل هنرهای تجسمی مسئولیت هماهنگی و انجام امور اداری مربوط به این مجموعه را به عهده داشت، توضیح داد: پس از کش و قوس‌های فراوان و طولانی، بالاخره فرآیند انتخاب و تأیید گزینه‌ها به نتیجه رسیده و گذر زمان بسیاری از مسائل را حل کرد. ما در اواخر سال گذشته با جشنواره های متعددی روبه‌رو بودیم و طبیعتاً در همان فضای محدود، سعی کردیم با همراهی افراد، کار را تا حد ممکن پیش ببریم. خوشبختانه بسیاری از بزرگواران، به ویژه دوستانی که در این جمع حاضرند، یاری کردند و زحمت برگزاری جشنواره را بر عهده گرفتند. الحمدالله رویدادها به خوبی پیش رفته و مسیر با موفقیت طی شد. امیدوارم هنرمندان حاضر در این جمع، نمایندگان صنوف مختلف هنری، به ویژه انجمن های فعال در هنرهای تجسمی و مدیران نهادهای مرتبط در این دوره بیش از گذشته بتوانند با یکدیگر گفتگو، تعامل و همکاری های مشترک داشته باشند.

وی با قدردانی از همراهی تمامی انجمن های صنفی عرصه هنرهای تجسمی در ماه های گذشته، بیان کرد: در این دوره، به میزان قابل توجهی متأثر از دیدگاه‌های وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و اعتقادات شخصی خودم، همچنین با توجه به تجربیات جهانی، به این نتیجه رسیده‌ام که باید بیش از پیش به صنوف اعتماد کنیم، کارها را به آنان بسپاریم و از فرصت‌هایی که این سپردن کارها ایجاد می‌کند، برای بازگشت به مأموریت‌های اصلی، تسهیل گری و ایجاد بسترهای مناسب استفاده کنیم.

رضایی گفت: اینکه در این ساختار رسمی به این نقطه برسیم که اولویت اول وزارت فرهنگ در نیمه دوم سالی که فعالیت خود را در دولت چهاردهم آغاز کرده، «صنوف» باشد، به نظر من اتفاقی بسیار خوب و مبارک است. امیدوارم ما نیز بتوانیم حامی نگاه و دغدغه‌های دکتر صالحی باشیم و در معاونت امور هنری، با وجود تمام دشواری‌های این مسیر، گام‌های مؤثری برداریم.

وی تصریح کرد: نکته دوم که به نظر من بسیار حائز اهمیت است، بحث «اقتصاد هنر» است که از دغدغه‌های وزیر فرهنگ، بنده و مدیرکل تجسمی محسوب می‌شود؛ حتی در گفتگوهایی که من با آقای مهدی زاده داشته‌ام، به این ضرورت در هنر امروز پرداخته‌ایم. خوشبختانه در حوزه هنرهای تجسمی ظرفیت‌های بسیاری وجود دارد که برخی از آنها در مسیر درستی قرار داشته و رونق گرفته‌اند.

معاون هنری وزارت فرهنگ گفت: بر این باورم آقای مهدی زاده در عنوان مدیریت اداره کل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ با همراهی شما بزرگواران و همکارانم در اداره کل هنرهای تجسمی، می‌تواند با بهره‌گیری از تجربیات و ایده‌های متخصصان و دلسوزان این عرصه، گام‌های مؤثری بردارد. هدف ما این است که منابع لازم را جذب کنیم، تسهیلات فراهم آوریم و بسترهای مناسب را ایجاد کنیم. البته دیگر تکرار این موضوع که بودجه محدود است، فایده‌ای ندارد. بارها این بحث را شنیده‌ایم و بیان کرده‌ایم. پس بهتر است به جای آن بر فرصت‌های پیش‌رو تمرکز کنیم.

وی تاکید کرد: می‌توانیم با شناسایی هوشمندانه شرکت‌هایی که به اهمیت فرهنگ و هنر واقف‌اند، از این ظرفیت استفاده کنیم. اگر حتی ۱۰ شرکت از این ۵۰۰ شرکت را هدف قرار داده و آنها را متقاعد کنیم که سرمایه‌گذاری در این حوزه نه تنها یک اقدام تبلیغاتی و برندینگ مؤثر است، بلکه بخشی از مسئولیت اجتماعی آنها محسوب می‌شود، می‌توانیم به بودجه‌ای چندین برابر بودجه فعلی اداره کل هنرهای تجسمی دست یابیم. در این مسیر، من شخصاً پیگیر خواهم بود و از همکاری تمامی دوستان نیز استقبال می‌کنم.

رضایی در ادامه توضیح داد: بخش مهم که به نظر من اهمیت دارد و می‌تواند به عنوان سرفصل فعالیت ها مطرح شود، بحث بهره مندی از نسل جوان و بانوان هنرمند است. نه از این منظر که بنده به عنوان یک زن چنین موضوعی برایم اهمیت دارد، بلکه از این جهت که در برخی حوزه‌ها عقب مانده‌ایم. ما از این ظرفیت‌ها استفاده نکرده‌ایم و صدای رسای زنان هنرمند را نشنیده‌ایم. این ظرفیت در حوزه هنرهای تجسمی بسیار بالا است به‌گونه‌ای که اکنون بیش از ۷۰ درصد فعالان رشته های هنری این حوزه زنان هنرمند و تحصیل کرده ای هستند که اگر از این ظرفیت درست بهره ببریم و اقدامات مناسب انجام دهیم، همه از آن منتفع خواهیم شد.

وی در بخش‌های بعدی سخنانش بر موضوعاتی چون بازگرداندن هنرمندان، تعامل بیشتر و ترمیم رابطه بین معاونت و هنرمندان، استفاده کافی از شبکه ارتباطات و سرمایه اجتماعی، نقش موثر اصناف در توسعه فعالیت های هنری و تاکید دولت برای گسترده شده فعالیت اصناف و عدالت فرهنگی و مرکززدایی تاکید کرد.

معاون هنری وزیر فرهنگ گفت: تخصص آقای مهدیزاده در حوزه صنایع خلاق است و با شبکه‌های این حوزه آشنا و ارتباطات گسترده‌ای هم دارد در کنار اینها، سجایای اخلاقی نیکو، حوصله فراوان، تواضع و در عین حال مصمم و جدی بودن در کار، از ویژگی‌های وی است. بنابراین امیدوارم حضور آیدین مهدیزاده در کنار همکاران اداره کل هنرهای تجسمی، بتواند به پیشبرد اهداف این حوزه کمک کند. ما باید از دانش و شبکه ارتباطی وی، به‌ویژه در حوزه اقتصاد هنر، بهره ببریم.

سعید فلاح‌فر که پیش از حضور آیدین مهدی زاده مسئولیت هماهنگی امور مربوط به اداره کل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ را به عهده داشت، با قدردانی از همراهی معاونت امور هنری سخنانی ایراد کرد.

آیدین مهدی زاده مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در بخش دیگری از این مراسم ضمن قدردانی از حضور نمایندگان اصناف هنری و مدیران حاضر در این جلسه گفت: نکته حائز اهمیت، این است که باید مفهوم «خانواده هنرهای تجسمی» را تقویت کنیم. خانه هنرمندان، جایگاه خانواده هنرهای تجسمی است. همه دوستان در سال‌های گذشته در این مسیر تلاش کرده‌اند اما توسعه یک فرآیند تدریجی است و باید با آرامش و استمرار پیش برود. علاوه بر افزایش سرعت، باید محور اصلی را حفظ کنیم تا از مسیر خارج نشویم.

مدیرکل هنرهای تجسمی بیان کرد: خوشبختانه این جلسه برای من می تواند مصداق خوبی برای کاهش فاصله ها محسوب شود. ما دیگر خود را در دو سوی میز نمی‌بینیم، بلکه در کنار هم نشسته‌ایم. این دستاورد بزرگی است که با لطف معاونت امور هنری وزارت فرهنگ در این دوره محقق شده و امیدوارم این مسیر ادامه یابد. هدف ما این است که در میانه بایستیم و فاصله‌ها را کمتر کنیم. این نیازمند همکاری دو طرفه است و ما دست یاری به سوی شما دراز کرده‌ایم. در این راه ابزاری که برای رسیدن به این اهداف تعریف کرده‌ام، مشورت است. امیدوارم با مشورت، به‌ویژه با اصناف، بتوانیم این مسیر را طی کنیم.

بهرام کلهرنیا رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی طراحان گرافیک، علی گنجی عضو شورای عالی انجمن خوشنویسان ایران، حسین محسنی به نمایندگی از انجمن نگارخانه داران ایران، مجتبی قربانی مدیرعامل انجمن هنر سرامیک ایران، نجلا مهدوی ازانجمن تصویرگران، سجاد صفری به نمایندگی از انجمن عکاسان خبری، سعید باباوند بازرس خانه هنرمندان ایران، بابک رضایی مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اتابک نادری سرپرست اداره کل هنرهای نمایشی، محمد مهدی اسماعیلی مدیرکل دفتر برنامه ریزی و آموزش های هنری، ابراهیم کمالی مدیرامورهنرهای تجسمی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، شهاب شکیبا مدیر مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری انقلاب اسلامی، جعفر واحدی رئیس موسسه توسعه هنرهای معاصر، رضا دبیری نژاد سرپرست موزه هنرهای معاصر تهران و مشاور موزه های معاونت امورهنری، سید امین مویدی مشاور نظارت و برنامه ریزی معاونت امور هنری، مهدی سهل آبادی مدیر حراست امورهنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از جمله افرادی بودند که در آیین معارفه مدیرکل جدید اداره کل هنرهای تجسمی حضور داشتند.

مهر نیوز: خبرگزاری مهر (MNA) از هجدهم اسفندماه سال ۸۱ فعالیت آزمایشی خود را آغاز کرده و پس از آن در ۲۹ اردیبهشت ماه سال ۸۲. متقارن با ۱۷ ربیع‌الاول، سالروز ولادت رسول گرامی اسلام (ص) به صورت آزمایشی بر روی شبکه اینترنت قرار گرفت. این خبرگزاری سوم تیرماه سال ۱۳۸۲ همزمان با روز اطلاع رسانی دینی فعالیت رسمی خود را به دو زبان فارسی و انگلیسی آغاز کرد و بخش عربی «مهر» ۱۴ دی ماه همان سال، همزمان با میلاد با سعادت هشتمین اختر آسمان امامت و ولایت فعالیت خود را در پیش گرفت. <strong>۱) اداره کل اخبار داخلی:</strong> این اداره کل متشکل از «گروه‌های فرهنگ، هنر، سیاست، اقتصاد، جامعه، دین و اندیشه، حوزه و دانشگاه، دانش و فناوری، ورزش و عکس» است. <strong>۲) اداره کل اخبار خارجی:</strong> اداره اخبار خارجی مهر در دو بخش فارسی شامل: «گروه‌های خبری آسیای شرقی و اقیانوسیه، آسیای غربی، اوراسیا، خاورمیانه و آفریقای شمالی، آفریقای مرکزی و جنوبی، اروپا، آمریکای شمالی و آمریکای لاتین و ایران در جهان» و بخش زبان‌های خارجی، شامل «عربی، انگلیسی، استانبولی، اردو و کردی» فعال است. <strong>۳) اداره کل اخبار استان‌ها:</strong> خبرگزاری مهر با دارا بودن دفتر خبری در تمامی استان‌ها، اخبار استانی را در ۵ گروه منطقه‌ای در سطح کشور دسته بندی نموده است که شامل مناطق «شمال، شرق، غرب، جنوب و مرکز» است. <strong>۴) اداره کل رسانه‌های نو:</strong> به منظور فعالیت مؤثر خبرگزاری مهر در فضای مجازی این اداره در بخش‌های «شبکه‌های اجتماعی، فیلم، اینفوگرافیک، رادیومهر و مجله مهر» به تولید محتوا می‌پردازد. فعالیت‌های بین المللی خبرگزاری مهر ۵ سال پس از تأسیس در سال ۲۰۰۷ به عنوان چهلمین عضو رسمی اتحادیه خبرگزاری‌های آسیا و اقیانوسیه «اوآنا» در سیزدهمین نشست عمومی این اتحادیه پذیرفته شد. بعد از برگزاری بیست و نهمین نشست کمیته اجرایی اتحادیه خبرگزاری‌های آسیا و اقیانوسیه آذر ماه سال ۱۳۸۶ (۲۰۰۷) در جاکارتا اعضای این گروه ضمن بررسی مصوبات اجلاس سال گذشته (۲۰۰۶) تهران، درخواست عضویت خبرگزاری مهر را نیز مورد بررسی قرار دادند و موافقت خود را با پیوستن مهر به عنوان چهلمین عضو «اوآنا» اعلام کردند. خبرگزاری مهر توانست در همین مدت کوتاه نقشی فعال در آن سازمان و عرصه بین الملل ایفا کند. خبرگزاری مهر در سال ۲۰۰۹ میزبان سی و یکمین نشست کمیته اجرایی و بیست و پنجمین کمیته فنی اوآنا در تهران بوده‌است. خبرگزاری مهر در کنفرانس‌های مهم بین‌لمللی همچون: المپیک رسانه‌ها (چین ۲۰۰۹)، نشست سران اوآنا (کره جنوبی ۲۰۱۰)، چهاردهمین مجمع عمومی "اوآنا" (استانبول ۲۰۱۰)، سی و سومین نشست کمیته اجرایی و بیست و هفتمین نشست گروه فنی خبری اوآنا (مغولستان، اولانباتور ۲۰۱۱)، جشن پنجاهمین سال تأسیس اوآنا (بانکوک، تایلند ۲۰۱۲) دومین اجلاس جهانی رسانه‌ها (مسکو ۲۰۱۲) حضور فعال داشته و میهمان ویژه سومین کنگره جهانی خبرگزاری‌ها (بوینس آیرس، آرژانتین ۲۰۱۰) بوده است. سی و هشتمین اجلاس کمیته فنی و اجرایی اوآنا (فوریه ۲۰۱۵) سی و نهمین اجلاس کمیته فنی و اجرایی اوآنا (نوامبر ۲۰۱۵) اجلاس جهانی اقتصادی قزاقستان (۲۰۱۶) اجلاس جهانی رسانه‌ای اقتصادی سن پترزبورگ، روسیه (۲۰۱۶) اجلاس رسانه‌ای جاده ابریشم چین (۲۰۱۶) اعزام خبرنگار به نمایشگاه صنعت حلال تایلند به دعوت رسمی دولت تایلند (۲۰۱۶) اعزام خبرنگار به دوره آموزشی خبرگزاری اسپوتنیک روسیه به دعوت رسمی خبرگزاری (۲۰۱۶) کنفرانس رسانه‌های اسلامی، اندونزی (۲۰۱۶) چهلمین نشست کمیته فنی و اجرایی و شانزدهمین اجلاس مجمع عمومی اوآنا، آذربایجان (نوامبر ۲۰۱۶) پنجمین کنگره جهانی خبرگزاری‌ها، آذربایجان (نوامبر ۲۰۱۶) این خبرگزاری مبتکر پرچم سازمان ۵۰ ساله خبرگزاری‌های آسیا-اقیانوسیه بوده و منتخب فعال‌ترین خبرگزاری این سازمان در سال ۲۰۱۰ بوده است. انتشارات رسانه مهر خبرگزاری مهر در سال ۱۳۹۰ مجوز انتشارات رسانه مهر را با هدف انتشار کتاب و آثار مکتوب از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت کرد. کتاب‌هایی همچون "جای پای جلال" نوشته مهدی قزلی، "حرفه‌ای " نوشته مرتضی قاضی و "واژه نامه اصطلاحات مطبوعاتی فارسی –انگلیسی" از جمله آثار انتشار یافته این مجموعه است. ارتباط با رسانه‌های جهان نظر به حضور بین‌المللی و اثرگذاری، این خبرگزاری ۶ زبانه (فارسی، عربی، انگلیسی، ترکی، اردو، کردی) به عنوان، مرجع قابل اعتمادی برای رسانه‌های معتبر دنیا تبدیل شده است. از این رو بسیاری از رسانه‌های خارجی ضمن اعلام آمادگی برای ایجاد دفاتر نمایندگی در منطقه مورد نظر برای تبادل اخبار و انعکاس وقایع مهم خبری دو کشور اقدام به امضا تفاهم نامه همکاری با خبرگزاری مهر کرده‌اند. خبرگزاری شینهوا (چین)، کیودو (ژاپن)، پی تی آی (هند)، تاس (روسیه)، اسپوتنیک (روسیه)، افه (اسپانیا)، برناما (مالزی)، پیرولی (گرجستان)، آکوپرس (رومانی)، یونهاپ (کره جنوبی)، پرنسا لاتینا (کوبا)، وی ان ای (ویتنام)، جیهان (ترکیه)، آنتارا (اندونزی)، ترند (آذربایجان)، نیوزیانا (زیمبابوه)، مونتسامه (مغولستان)، سانا (سوریه)، ای پی پی (پاکستان)، پی ان ای (فیلیپین) و آوا (افغانستان) برخی از خبرگزاری‌های طرف قرارداد با خبرگزاری مهر هستند. میثاق اخلاق حرفه‌ای خبرگزاری مهر خود را متعهد به رعایت میثاق اخلاق حرفه‌ای خبرگزاری‌ها می‌داند. <strong>با مهر به دنیا نگاه کنیم</strong> <strong>صاحب امتیاز:</strong> سازمان تبلیغات اسلامی <strong>مدیر عامل و مدیر مسئول:</strong> محمد مهدی رحمتی <strong>معاون خبر:</strong> محمدحسین معلم طاهری