X
سفر ایلام و مهران: مسیر زائران عتبات با اتوبوس
ایلام و مهران در ایام سفرهای زیارتی، به دلیل میزبانی از جمعیت زیاد، به کانون توجه زائران و مسیرهای زیارتی تبدیل شده‌اند.
چرا لوله پلیکا هنوز هم پرکاربردترین نوع لوله در بازار است؟
در بین مصالح مورد استفاده برای ایجاد زیرساخت‌های تاسیساتی، لوله‌ها جایگاهی بسیار حساس و مهمی دارند، چرا که نقش انتقال آب، فاضلاب، هوا یا حتی کابل‌های الکتریکی را ایفا می‌کنند. با وجود ورود انواع جدید لوله‌های پلیمری و کامپوزیتی به بازار، لوله پلیکا (PVC-U) همچنان جایگاه خود را به‌عنوان یکی از پرکاربردترین انواع لوله…
هشدار! این اشتباهات در خرید لوازم یدکی بیل مکانیکی هزینه ساز می‌شوند
من به عنوان یک پیمانکار با بیش از دوازده سال تجربه در حوزه ساخت و ساز و کار با ماشین آلات سنگین، بارها شاهد تأثیرات مخرب انتخاب نادرست لوازم یدکی بیل مکانیکی بر پروژه‌های عمرانی بوده‌ام. در این مقاله، با تکیه بر تجربیات شخصی و دانش تخصصی، به بررسی اشتباهات رایج در خرید لوازم یدکی…

محدودیت‌های واردات کالا در ۱۴۰۴ چیست؟

کسانی که تجربه زیادی در حوزه تجارت بین المللی ندارند و به تازگی می‌خواهند واردات کالا را آغاز کنند، باید برخی از ممنوعیت‌ها و محدودیت‌های قانونی در ایران آشنا شوند تا وقت و هزینه زیادی را صرف امور اشتباهی نکنند.

براساس قانون کشورمان ورود برخی از کالا‌های خارجی ممنوع است یا در شرایطی خاص و با محدودیت‌هایی امکان واردات آنها وجود دارد. البته به خاطر تغییرات سالانه و تصمیمات جدید دولت، لیست کالا‌های ممنوعه وارداتی نیز مدام تغییر می‌کند و واردکنندگان باید حواسشان به این موضوع باشد.

به همین خاطر در ادامه این مطلب اصلی‌ترین و جدیدترین محدودیت‌های واردات کالا را توضیح خواهیم داد و با اقلام ممنوعه نیز خواهیم پرداخت.

دسته بندی کالا‌های وارداتی

پیش از هر چیزی باید با انواع کالا‌های وارداتی آشنا باشید و رویکرد قانون تجارت ایران را درمورد انواع محصولات بدانید.

• کالا‌های مجاز

کالا‌های مجاز به کالا‌هایی گفته می‌شود که واردات آنها بدون هیچ محدودیت خاصی مجاز است و به عنوان نیاز‌های اساسی جامعه تلقی می‌شوند. این دسته از کالا‌ها معمولاً شامل کالا‌های مصرفی روزمره، مواد اولیه مورد نیاز صنایع و برخی تجهیزات صنعتی است.

• کالا‌های مشروط

کالا‌های مشروط به کالا‌هایی گفته می‌شود که واردات آنها منوط به دریافت مجوز از سازمان‌ها و وزارتخانه‌های ذی‌ربط است. این بدان معناست که برای واردات این دسته از کالاها، باید مدارک خاصی ارائه شود و شرایط مشخصی رعایت گردد. معمولاً کالا‌هایی که ممکن است اثرات زیست‌محیطی یا بهداشتی داشته باشند یا در تولید داخلی جایگزین داشته باشند، در این دسته قرار می‌گیرند.

• کالا‌های ممنوعه

کالا‌های ممنوع به کالا‌هایی گفته می‌شود که به هیچ عنوان اجازه ورود به کشور را ندارند. این کالا‌ها معمولاً به دلایل امنیتی، بهداشتی، اخلاقی یا اقتصادی ممنوع هستند. براساس ماده ۱۲۲ قانون امور گمرکی کشور برخی از نمونه‌های کالا‌های ممنوع عبارتند از:

• کالا‌های که واردات آنها مطابق با شرع اسلام و یا قانون، ممنوع شده است نظیر گوشت خوک.

• کالا‌هایی که واردات آنها مطابق با تعرفه گمرکی یا تصویب‌نامه‌های متکی به قانون ممنوع شده است.

• واردات انواع اسلحه، فشنگ، باروت، گلوله، چاشنی و سایر مهمات جنگی، دینامیت، مواد محترقه و منفجره ممنوع است، اما زیر نظر وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح و با موافقت آنها امکان پذیر خواهد بود.

• واردات انواع دستگاه‌های فرستنده و قطعات آنها ممنوع است، اما با موافقت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای هر مورد امکان پذیر خواهد بود.

• واردات انواع مواد مخدر و روان‌گردان و همچنین پیش ساز‌های مربوط به آنها نیز ممنوع است، اما با موافقت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای هر مورد امکان پذیر خواهد بود.

• واردات انواع دستگاه مخصوص عکاسی و یا فیلم برداری هوایی ممنوع است البته با موافقت وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح و زیر نظر این نهاد مشکلی ندارد.

• واردات انواع کالا‌ها با قابلیت کنترل و شنود اطلاعات چه با سیم و یا بدون سیم و همچنین سیستم‌های رمز کننده با کاربرد و اهداف جاسوسی ممنوع است مگر در صورت موافقت وزارت اطلاعات.

• واردات انواع حامل‌های صوت و تصویر ضبط شده که مطابق با تشخیص وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خلاف با شئونات اسلامی و ملی کشور باشند، ممنوع است.

• واردات انواع کتب، مجله، روزنامه و نظیر آنها که با تشخیص وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کشور بر خلاف شئونات اسلامی و ملی کشور باشند، ممنوع است.

• واردات محصولاتی که علامت و یا عباراتی مخالف با نظم عمومی، شئونات ملی، عفت عمومی و مذهب رسمی کشور دارد، ممنوع است.

• واردات اسکناس‌های خارجی از جریان خارج شده، تمبر و برچسب‌هایی (باندرول) تقلبی و همچنین بلیت بخت‌آزمایی یا همان لاتاری ممنوع است.

• واردات کالا‌هایی که با هر مشخصه‌ای بر روی خود کالا نظیر نام و نشانی و یا در لفاف آنها سعی در ایجاد زمینه اغفال خریدار و مصرف‌کننده نسبت به سازنده، محل ساخت، خواص و یا مشخصات اصلی کالا دارند ممنوع است مگر اینکه موارد اغفال آن با تائید و نظارت گمرک برداشته شود.

محدودیت‌های قانونی در واردات کالا

۱. کالا‌های ممنوعه

کالا‌های مخالف با شرع و قوانین کشور: هرگونه کالا که با اصول اخلاقی و قانونی کشور مغایرت داشته باشد، مانند مواد مخدر، مشروبات الکلی، سلاح و مهمات، ممنوع است.

کالا‌های تقلبی: واردات کالا‌های تقلبی و دارای نشان تجاری جعلی ممنوع است.

کالا‌های دست دوم: واردات برخی کالا‌های دست دوم با محدودیت‌هایی همراه است.

کالا‌های دارای استاندارد‌های پایین: کالا‌هایی که با استاندارد‌های ملی و بین‌المللی مطابقت نداشته باشند، اجازه ورود به کشور را ندارند.

کالا‌هایی که تولید داخلی مشابه دارند: در اکثر اوقات واردات کالا‌هایی که تولید داخلی مشابه دارند، محدود یا ممنوع می‌شود.

۲. مجوز‌های لازم برای واردات

بدون داشتن برخی از مدارک و مجوز‌ها امکان واردات کالا فراهم نیست. درواقع از محدودیت‌هایی که در این حوزه وجود دارد، تهیه اسناد و گواهی‌های مرتبط با کالای وارداتی است. برای مثال ثبت سفارش کالا در سامانه جامع تجارت، داشتن کارت بازرگانی، مجوز‌های بهداشتی برای اقلام غذایی، دارویی و بهداشتی و یا مجوز استاندارد از اصول مهم واردات به شمار می‌رود و باید واردکنندگان نسبت به انجام آنها اقدام کنند.

۳. محدودیت‌های ارزی

اینکه دولت چه نوع ارزی را برای هر کالایی در نظر می‌گیرد، بسیار اهمیت دارد. برای مثال تخصیص ارز نیمایی برای برخی از کالا‌ها امکان‌پذیر است و سایر اقلام چنین فرصتی را ندارند. یا بازگشت ارز به دولت و سیاست‌گذاری‌های بانک مرکزی درخصوص خروج ارز از کشور در این مسئله بسیار تاثیر می‌گذارد. همچنین نوسانات ارزی در داخل کشور محدودیت‌های زیادی را بر سر راه واردکنندگان قرار می‌دهد.

۴. قوانین مربوط به بسته‌بندی و علامت‌گذاری

کالا‌های وارداتی باید دارای بسته‌بندی مناسب و مشخصات کامل محصول باشند. همچنین، باید برچسب‌های مشخصی بر روی آنها وجود داشته باشد که حاوی اطلاعاتی مانند نام محصول، کشور مبدا، ترکیبات و تاریخ تولید باشد. پس واردکنندگان باید بدانند که باید بر طبق اصول و قوانین گمرکی کشور حرکت کنند تا بارشان در گمرک متوقف نشود و شرایط ترخیص سخت نگردد.

لیست کالا‌های ممنوعه وارداتی ۱۴۰۴

فهرست کالا‌های ممنوعه هر سال تغییر می‌کند و برخی کالا‌ها به آن اضافه یا کم می‌شوند. اما به صورت کلی در دو گروه زیر تقسیم می‌شوند:

گروه ۴: شامل کالا‌های غیرضروری و لوکسی است که واردات آنها به صورت دائمی ممنوع است. این گروه شامل طیف گسترده‌ای از کالا‌ها از جمله پوشاک، لوازم آرایشی، خودرو‌های سواری و کالا‌های لوکس می‌شود.

گروه ۲۷: شامل کالا‌هایی است که به تشخیص وزارت صنعت، معدن و تجارت، واردات آنها به مصلحت کشور نیست. این گروه شامل مواد اولیه تولید دارو، تجهیزات پزشکی، مواد اولیه تولید مواد غذایی و تجهیزات کشاورزی می‌شود.

دسته‌بندی نمونه کالا براساس کالا‌های ممنوعه وارداتی وزارت جهاد کشاورزی

دسته‌بندی

نمونه کالا براساس کالاهای ممنوعه وارداتی وزارت جهاد كشاورزی

محصولات دامی

اسب مسابقه‌ای، الاغ، گوشت اسب، خوک، میمون، برخی انواع ماهی (مارماهی، ماهی کاد، سگ ماهی، کوسه ماهی)، موی انسان و حیوانات

محصولات کشاورزی

انواع سبزیجات (گوجه فرنگی، پیاز، سیر، کاهو، کلم، هویج، خیار، لوبیا، بادمجان، قارچ، اسفناج، کنگر فرنگی، زیتون، کدو، سیب زمینی و …)، انواع میوه‌ها (هندوانه، پاپایا، سیب، گلابی، آلو، توت فرنگی و …)، برخی حبوبات و غلات

محصولات دریایی

برخی انواع ماهی‌ها (پرتوماهی، چارگوش ماهی)، انواع خرچنگ

گیاهان زینتی

گل‌های سرخ، میخک، ارکیده، داوودی، سوسن، انتوریوم و زنبق

 

دسته‌بندی

نمونه کالا براساس کالاهای ممنوعه وارداتی در صنایع غذا و دارو

لبنیات

شیر، کره، خمیر لبنی، پنیر (انواع)

فرآورده‌های دامی

شیر خشک شتر، عسل طبیعی

ادویه جات و نوشیدنی‌ها

پودر زعفران، چای، قند افرا، آبجو

 

دسته‌بندی

نمونه کالاهای ممنوعه

صنایع معدنی

خاک رس رنگ‌زدا، گل سرشور، سنگ پا، مرمر، تراورتن، ماسه سنگ، قلوه سنگ، ریگ، گچ، سنگ گچ، سنگ آهک، سیمان سفید

صنایع شیمیایی و پلیمری

الکل اتیلیک، خاکستر زباله، شمع، ضایعات کلینیکی، وان، ظرفشویی، دستشویی، ظروف ملامین، درب و پنجره

صنعت دخانیات

سیگار برگ، سیگاریلو، سیگار حاوی توتون

 

دسته‌بندی

نمونه کالاهای ممنوعه

صنایع سلولزی، چاپ و نوشت‌افزار

مغز مداد آرایشی، مواد مخصوص فر مو، فیکساتور مو، املاح معطر، عود، دستمال مرطوب بهداشتی، موم موبر، صابون (انواع)، تجهیزات دفتر کار و مدارس

صنایع منسوجات و پوشاک

چمن مصنوعی، کیف دست‌ساز، کمربند چرمی دست‌ساز

صنایع ورزشی و خلاق

مصنوعات چوبی صنایع دستی (منبت‌کاری، معرق‌کاری)، لباس اسکی دست‌دوز، کفش مخصوص دوچرخه‌سواری

 

دسته‌بندی

نمونه کالاهای ممنوعه

صنایع لوازم خانگی و اداری

سفالینه‌های شیشه‌ای، قوطی نوشابه، اجاق گاز فردار، ظرفشویی، روشویی

صنایع ماشین‌آلات و تجهیزات تولید

بیل، بیلچه، قیچی باغبانی، اره دستی، سوهان، انبردست، لوله‌بر، منگنه سوراخ‌کن

صنایع برقی و الکترونیکی

آیفون تصویری، سینما خانگی، رادیو پخش‌کن جیبی، گیرنده دیجیتال تلویزیون، کلید روشنایی، لامپ حبابی

صنایع خودرو

ماشین‌های کارتینگ، موتورهای 4چرخ و 3چرخ، آمبولانس، کامیون حمل بتن، کامیون‌های دارای دکل حفاری

 

دسته‌بندی

نمونه کالاهای ممنوعه

صنایع هوایی

بالون، گلایدر، پرنده بدون سرنشین غیرنظامی

صنایع ریلی و دریایی

وسایل نقلیه آبی صیادی، جت اسکی، شناورهای یدک‌کش و جلوران

صنایع تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی

دستگاه هیدروتراپی، صندلی ماساژ

نتیجه گیری

محدودیت‌های واردات کالا یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر در بسیاری از کشور‌ها است. این محدودیت‌ها با هدف حفاظت از تولیدات داخلی، حفظ سلامت جامعه، امنیت ملی و حفظ تعادل تجاری اعمال می‌شوند.

از سوی دیگر، آگاهی از کالا‌های ممنوعه برای تمامی فعالان اقتصادی به ویژه واردکنندگان از اهمیت بالایی برخوردار است. عدم آگاهی از این قوانین می‌تواند منجر به توقیف کالا، جریمه‌های سنگین و حتی پیگرد قانونی شود. بنابراین، قبل از انجام هرگونه واردات ضروری است که با قوانین و مقررات گمرکی و سایر سازمان‌های مرتبط به طور کامل آشنا شده و از آخرین تغییرات در لیست کالا‌های ممنوعه مطلع شد.

برای اطلاع از تمامی این موارد، پیشنهاد می‌کنیم حتما با متخصصان و کارشناسان این عرصه مشورت و همکاری کنید. بسیاری از شرکت‌های حمل و نقل بین المللی که در عرصه واردات و ترخیص کالا از گمرک فعالیت می‌کنند، می‌توانند شما را در جریان جدیدترین و ریزترین قوانین تجاری و گمرکی بگذارند تا هیچ مشکلی در فرایند کار به وجود نیاید.

پیشنهاد می‌کنیم در این رابطه با شرکت پست بین المللی پی اس پی اکسپرس آشنا شوید. پی اس پی (pspexpress) بیش از یک دهه فعالیت در عرصه واردات، حمل و نقل و ترخیص کالا در کشور‌های چین، امارات و ترکیه دفتر نمایندگی دارد و کارشناسان خبره در آنجا مشغول به کار هستند.

شماره تماس: ۰۲۱۴۲۲۸۱

Categories: صنعت
اقتصاد آنلاین: <strong>اقتصاد آنلاین پرمخاطب ترین رسانه اقتصادی در ایران</strong> <strong>اقتصاد آنلاین دارای مجوز به شماره ۷۴۳۳۴ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.</strong> این پایگاه خبری از سال ۸۹ آغاز بکار کرده و هم اکنون پرمخاطب ترین پایگاه خبری در حوزه اقتصاد محسوب می شود. این پایگاه خبری زیر نظر مستقیم هیات عالی نظارت بر مطبوعات قرار دارد. <strong>پایگاه خبری اقتصاد آنلاین</strong> <strong>صاحب امتیاز و مدیرمسئول:</strong> مریم کاظمی <strong>شورای سیاستگذاری: </strong>علی مروی / صادق الحسینی / سعید عباسیان / هاشم آردم <strong>سردبیر:</strong> سعید عباسیان <strong>مدیر بازرگانی:</strong> محمدمهدی حسینی <strong>دبیر تحریریه:</strong> عاطفه حسینی <strong>اقتصادآنلاین در شبکه‌های مجازی:</strong> <strong>صفحه رسمی اقتصادآنلاین در توییتر: </strong>https://twitter.com/eghtesad_online <strong>صفحه رسمی اقتصادآنلاین در اینستاگرام: </strong>https://www.instagram.com/eghtesadonline_ <strong>آدرس دفتر: یوسف آباد. میدان سلماس. خیابان فتحی شقاقی غربی. پلاک ۱۱۶. واحد ۱</strong> <strong>تلفن دفتر مرکزی: ۱۳ و ۸۸۲۲۵۶۱۲ - ۸۶۰۹۳۶۲۸ - ۸۶۰۹۳۷۸۶ فکس: ۸۸۰۲۳۶۹۳</strong> <strong>آیین نامه اخلاق حرفه‌ای اقتصاد آنلاین</strong> ۱- روزنامه‌نگار ما به واقعیت‌های عینی توجه می‌کند و اخبار صحیح و دقیق و تفسیرهای منطقی و منصفانه را در اختیار خوانندگان می‌گذارد. روزنامه نگار ما به هیچ وجه جناحی عمل نمی کند و تنها خط قرمز او قانون و خطوط مشخص شده توسط مقام معظم رهبری است. ۲- روزنامه‌نگاری یک خدمت اجتماعی است، نه یک فعالیت بازرگانی و روزنامه‌نگار همواره براساس وجدان اخلاق عمل می‌کند. در این راستا بخش خبر و بخش بازرگانی در اقتصاد آنلاین کاملا مجزا هستند. ۳- روزنامه‌نگاران اقتصاد آنلاین اگر اخباری را از منبعی دیگر منتشر کنند، حتما منبع را ذکر می کنند. ۴- سرقت ادبی، مخدوش ساختن متن‌ها و سندها و حذف اطلاعات اساسی رویدادها در اقتصاد آنلاین مطرود است. ۵- روزنامه‌نگار ما از پذیرش هرگونه پاداش مادی برای پیش‌برد مقاصد خصوصی مغایر با مصالح عمومی، خودداری می‌کند. ۶- اقتصاد آنلاین و روزنامه نگارانش از قبول هرگونه فشار و تهدید برای انتشار مطالب یا تغییر محتویات آنها، خودداری کرده و از خط‌مشی عمومی رسانه و اصول شرافت حرفه ای خویش تبعیت می‌کند. ۷- روزنامه‌نگار ما با احترام به استقلال و حاکمیت ملی، نظم و امنیت عمومی و مصالح همگانی از اصول شرافت حرفه‌ای خویشتن تبعیت می‌کند. ۸- روزنامه‌نگار ما به اصول دینی و معتقدات مذهبی، آداب و سنن قومی و ملی، اخلاق حسنه و عفت عمومی احترام می‌گذارد و از گرایش به تبعیض خصومت آمیز در این زمینه‌ها و همچنین تشویق و تحریک به جنگ تجاوزکارانه نسبت به کشورهای دیگر خودداری می‌کند. ۹- روزنامه‌نگار ما برای پاسداشت ارزش‌های اسلامی و انسانی از جمله عدالت‌طلبی، آزادیخواهی، صلح و امنیت بشر، استقلال و پیشرفت فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی ملت‌ها و فرهنگ‌ها، احترام خاص قائل است. ۱۰- کوشش در راه همزیستی مسالمت‌آمیز ملت‌ها، مقابله با گسترش وسایل و ادوات کشتار جمعی، جلوگیری از آلودگی محیط‌زیست و مبارزه علیه سلطه فرهنگی از رسالت‌های مهم روزنامه‌نگاری است. ۱۱- احترام به حیثیت شخصی و حریم خصوصی افراد، خودداری از توهین، تهمت و افتراء نسبت به اشخاص و تلاش در حفظ سلامت و آرامش روانی جامعه از وظایف روزنامه‌نگاران ما محسوب می‌شود. ۱۲- روزنامه‌نگار ما موظف است ضمن دفاع از آزادی خبر و تفسیر و انتقاد، اسرار حرفه‌ای خود را حفظ کند و از افشای اطلاعات و اخباری که به صورت محرمانه به‌دست می‌آورد به جز مواردی که با حکم دادگاه مشخص می‌شود، خودداری کند. <strong>درباره اقتصاد آنلاین بیشتر بدانید:</strong> اقتصاد آنلاین با رنک ۳۰ الکسا در ایران، به عنوان پر بازدیدترین وب‌سایت خبری-تحلیلی اقتصادی در ایران شناخته می‌شود. مخاطبان اقتصاد آنلاین صاحبان کسب و کار، مدیران، روسای شرکت‌ها و فعالان اقتصادی هستند که می‌خواهند یک روز زودتر از اخبار مطلع شوند و در نتیجه به روزنامه‌ها اکتفا نمی‌کنند. اقتصاد آنلاین، به عنوان اولین سایت جامع خبری-تحلیلی اقتصاد ایران از سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرده است. هدف ما از راه اندازی "<strong>اقتصاد آنلاین</strong>" پاسخگویی به نیاز برآورده نشده مخاطبان در جهت دسترسی به منبع مطمئن اخبار و تحلیل های لحظه به لحظه اقتصادی ایران و جهان است. هم اکنون فعالان اقتصادی در ایران با چالش‌های فراوانی دست به گریبان هستند. یکی از این چالش‌ها نبود سیستم اطلاع رسانی مستقل و مطمئنی است که اخبار و تحلیل های اقتصادی را در هفت روز هفته و در بیست و چهار ساعت شبانه‌روز در اختیار آنان قرار دهد. همانطور که می‌دانیم، نبود چنین رسانه‌ای موجبات عدم تحرک بازار اطلاعات را فراهم آورده که از عوامل ناکارایی در سیستم اقتصادی است. امید است با وجود این سایت و امکانات جانبی آن که به طور مستمر به مخاطبان عرضه و معرفی خواهند شد، بتوانیم سهمی در پویایی هرچه بیشتر سیستم اقتصادی در ایران داشته باشیم. البته در این مسیر توجه به سیاست های دولتی و در امان ماندن از گرداب سیاست گذاری‌های متزلزل و خلق‌الساعه برای سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی ضروری است که ما سعی می کنیم با نقد و بررسی این سیاست گذاری‌ها و روشن کردن راه پیش رو در این مسیر در کنار شما باشیم. در همین راستا، اقتصاد آنلاین تلاش در جهت بهبود فضای سیاستگذاری عمومی و نقد و بررسی این حوزه را از وظایف اصلی خود به شمار می‌آورد. خبرگزاری اقتصاد نیوز یک گروه رسانه‌ای است که به پوشش اخبار دنیای اقتصاد در دسته‌ها و حوزه‌های مختلف می‌پردازد. اقتصاد نیوز، سایت مرجع اقتصاد ایران، آخرین اخبار اقتصادی را همراه با پوشش لحظه‌ای قیمت‌ها در بازارهای طلا، سکه، ارز و رمز ارز، مسکن، خودرو و لوازم خانگی منعکس می‌کند. وبسایت خبرگزاری اقتصاد نیوز که با هدف جبران چالش‌ها و نواقصات خبری در حوزه اقتصاد و سایر اخبار ایران و دنیا وارد عرضه ظهور شده است، یکی از پربازدید ترین وبسایت‌های خبری در حوزه دنیای اقتصاد به شمار می‌رود و توانسته است رنک 18 الکسا در ایران را کسب نماید. روزانه بیش از یک میلیون کاربر از این مجموعه بازدید می‌کنند و اخبار پوشش داده شده توسط این خبرگزاری را دنبال می‌کنند. اقتصاد نیوز تمامی اخبار لحظه به لحظه‌ای به همراه مقالات تحلیلی در حوزه بورس، اخبار مسکن و شهری، اخبار خودرو، اخبار سیاسی، اخبار بانک و بیمه، اخبار اقتصادی، اخبار تولید و تجارت، اخبار استارتاپ‌ها و اخبار طلا و ارز شامل: اطلاعات لحظهای و بروز قیمت دلار، قیمت طلا، قیمت سکه، قیمت یورو، قیمت بیت کوین، قیمت درهم امارات، قیمت لیر ترکیه، قیمت یوان چین، قیمت دینار عراق، نرخ ارز، دلار، سکه، طلا و یورو را پوشش می‌دهد. در اقتصاد نیوز می‌توانید بخش‌های متنوع دیگری همچون، الفبای اقتصاد، هواشناسی اقتصاد، ماشین زمان، ویژه نامه، وب‌گردی را نیز مشاهده نمایید. در بخش اخبار سایر رسانه‌ها، داغ‌ترین و بروزترین اخبار سایر حوزه‌های دارای اهمیت و پرجستجو مانند مسائل حوزه بهداشت، اخبار روز و... قابل نمایش است. علاوه بر آن، پربازدیدترین اخبار مرتبط با هر دسته‌بندی نیز در اختیار کاربر قرار می‌گیرد. دنیای اقتصاد تابان به عنوان صاحب امتیاز خبرگزاری اقتصاد نیوز به ثبت رسیده است. دنیای اقتصاد تابان که با نام گروه رسانه ای دنیای اقتصاد نیز از آن یاد می‌شود یک شرکت و مؤسسه رسانه‌ای در ایران است. علاوه بر سایت خبری اقتصاد نیوز، روزنامه دنیای اقتصاد، هفته ‌نامه تجارت فردا، شبکه اینترنتی اکوایران، وب‌سایت واحد توسعه دانش، وب‌سایت همایش‌های دنیای اقتصاد، روزنامه انگلیسی ‌زبان فایننشال تریبون نیز به عنوان زیرمجموعه‌های این گروه رسانه‌ای مشغول فعالیت هستند. گروه دنیای اقتصاد همچنین دارای مرکز پژوهش‌ها، انتشارات و مرکز همایش‌ها نیز می‌باشد. اولین زیرمجموعه این هلدینگ، دنیای اقتصاد، از سال 1381 فعالیت خود را آغاز کرده است. روزنامه فایننشال تریبیون، نیز به عنوان تنها روزنامه اقتصادی ایران منتشر شده به زبان انگلیسی شناخته می‌شود. مدیر مسئول خبرگزاری اقتصاد نیوز آقای علیرضا بختیاری، مدیرعامل شرکت دنیای اقتصاد تابان است. آقای بختیاری در توضیح و تشریح مجموعه فعالیت‌های دنیای اقتصاد بیان می‌دارند که: پس از به ثبات رسیدن مجموعه روزنامه «دنیای اقتصاد» برای پوشش و جبران نقاط ضعف کشف شده در روزنامه از جهات مختلف و تحقق بخشیدن به برنامه‌های توسعه فعالیت خود، تصمیم گرفته شد تا هفته نامه تجارت فردا در تیرماه سال 1391 راه‌اندازی شود. این تصمیم بدلیل عدم برخورداری از پتانسیل ارائه مقالات، گزارش‌ها و محتوای تحلیلی که از عمق بیشتری برخوردار هستند، در روزنامه دنیای اقتصاد اخذ شده است. وی اظهار می‌کند که یک فعال اقتصادی به هر ترتیب در فرآیند کاری خود در طول روز به اطلاعاتی نیاز پیدا خواهد کرد که نه در قالب روزنامه و نه در قالب هفته‌نامه نمی‌گنجد. پکیجی تشکیل شده از اخبار، گزارش و تحلیل در قالب بسته‌ای قابل استفاده هم در لپ‌تاب‌ها و کامپیوترهای شخصی و هم موبایل‌های هوشمند می‌تواند کارایی گردش باز اطلاعات را برای فعالان بخش خصوصی و بنگاه‌ها افزایش دهد. به گفته مدیر عامل این شرکت، در گام‌های بعدی برای مرتفع سازی چالش‌های رسانه در ایران از منظر اقتصادی بدنبال ایجاد یک منبع به زبان اصلی برای سرمایه‌گذاران خارجی برآمدیم تا بتواند از آن منبع کسب اطلاعات کند. بدین ترتیب، یکی از اجزای هلدینگ یعنی روزنامه انگلیسی «financial tribion» را به فعالان اقتصادی و بنگاه‌ها عرضه شد. فعالیت‌های توسعه بخشی دنیای اقتصاد تابان ادامه دارد و در این راستا نیز مرکز پژوهش‌ها، انتشارات، مرکز همایش‌ها در کنار روزنامه و هفته‌نامه و حالا پایگاه خبری «اقتصادنیوز» از جمله اقدامات توسعه بخشی به ارکان‌های مختلف این مجموعه می‌باشد. در این مجموعه مسئولیت سردبیری وب‌سایت‌های خبری دنیای اقتصاد و اقتصادنیوز برعهده آقای مهدی نوروزیان گذاشته شده است. آقای محمدصادق نخجوانی مسئولیت مدیریت وب‌سایت‌ها و فضای مجازی را برعهده دارد. معاونت وبسایت‌های خبری دنیای اقتصاد را فاطمه استیری انجام می‌دهد. توسعه بازار را زینب سادات میرهادی مدیریت می‌کند. به منظور انجام وظایف دبیر سایت اقتصاد نیوز از توان حمید متقی بهره گرفته می‌شود و امیر اشراقی نیز در سمت مدیریت روابط عمومی این خبرگزاری مشغول فعالیت می‌باشد. برای برقراری تماس با هر بخش و مسئول مربوطه در اقتصاد نیوز راه‌های ارتباطی مختلفی در اختیار کاربران گذاشته شده است. کاربران می‌توانند از طریق تلفن تماس و نمابرهای درج شده در وبسایت این خبرگزاری با بخش مدنظر ارتباط برقرار کنند. از دیگر خدماتی که در اقتصاد نیوز ارائه می‌شود، انجام تبلیغات بنری و رپورتاژ آگهی برای سایر سایت‌هایی است که تمایل دارند تا از پتانسیل‌های این خبرگزاری پربازدید برای بهبود وضعیت سایت خود بهره ببرند. در صفحه تماس با شما می‌توانید، راه‌های تماس برای هماهنگی و پذیرش آگهی را در بخش‌های مختلف گروه رسانه‌ای دنیای اقتصاد را مشاهده نمایید. لازم به یادآوری است که موضوعات اقتصادنیوز بورس، اقتصاد نیوز ارز دیجیتال، اقتصاد نیوز قیمت ارز، اقتصاد نیوز خودرو از پربازدیدترین های روزانه هستند. کاربران می‌توانند آگهی، تبلیغات و رپورتاژ خود را برای درج در روزنامه و وبسایت اقتصاد نیوز، دنیای اقتصاد، روزنامه فایننشال تریبیون، هفته نامه تجارت فردا، شبکه اینترنتی اکوایران، وب سایت دنیای بورس و کلیه کانال‌های تلگرام از طریق تلفن، فکس، ایمیل و حساب تلگرام اعلام شده در اختیار مدیریت قرار دهند. علاقمندان به شبکه‎‌های اجتماعی نیز می‌توانند کانال خبری اقتصاد نیوز را در شبکه‌ها و بسترهای مختلف مانند: فیس‌بوک، توییتر، اینستاگرام و تلگرام دنبال کنند و با دانلود اقتصاد نیوز از <strong>اخبار اقتصادی ایران</strong> و جهان باخبر شوند. اقتصاد نیوز در تلگرام با آدرس eghtesadnews_com@ در اینستاگرام با آیدی eghtesadnews_com@ در توییتر با آدرس eghtesadnews@ و در فیس‌بوک با نشانی eghtesadnews فعالیت می‌کند. روزانه می‌توانید مهم‌ترین و بروزترین اخبار حوزه اقتصاد و پربحث‌ترین اخبار ایران و دنیا را در شبکه‌های اجتماعی اقتصاد نیوز دریافت کنید. علاوه بر آن، افرادی که تمایل به مراجعه حضوری دارند می‌توانند به آدرس تهران، خیابان مطهری، بین میرزای شیرازی و سنایی، پلاک ۳۷۰ مراجعه نمایند. همچنین متقاضیانی که مایل به همکاری با رسانه‌ اقتصاد نیوز می‌باشند می‌توانند رزومه خود را از طریق ایمیل سازمانی jobs@den.ir تکمیل و ارسال نمایند. پس از بررسی رزومه‌ها، از افرادی که دارای شرایط مورد نیاز باشند، برای مصاحبه دعوت بعمل می‌آید. باید توجه داشته باشید که تقاضای همکاری صرفا با ارسال رزومه از طریق ایمیل سازمانی گروه انجام می‌گردد. پس از بررسی رزومه‌ها، از متقاضیانی که دارای شرایط احراز شغل مورد نیاز باشند از سوی مدیریت منابع انسانی وپشتیبانی برای انجام مصاحبه بصورت تماس تلفنی دعوت می‌شود. به یاد داشته باشید که اقتصاد نیوز با متقاضیان از طریق پیامک یا ایمیل تماس نمی‌گیرد.