X
سفر ایلام و مهران: مسیر زائران عتبات با اتوبوس
ایلام و مهران در ایام سفرهای زیارتی، به دلیل میزبانی از جمعیت زیاد، به کانون توجه زائران و مسیرهای زیارتی تبدیل شده‌اند.
چرا لوله پلیکا هنوز هم پرکاربردترین نوع لوله در بازار است؟
در بین مصالح مورد استفاده برای ایجاد زیرساخت‌های تاسیساتی، لوله‌ها جایگاهی بسیار حساس و مهمی دارند، چرا که نقش انتقال آب، فاضلاب، هوا یا حتی کابل‌های الکتریکی را ایفا می‌کنند. با وجود ورود انواع جدید لوله‌های پلیمری و کامپوزیتی به بازار، لوله پلیکا (PVC-U) همچنان جایگاه خود را به‌عنوان یکی از پرکاربردترین انواع لوله…
هشدار! این اشتباهات در خرید لوازم یدکی بیل مکانیکی هزینه ساز می‌شوند
من به عنوان یک پیمانکار با بیش از دوازده سال تجربه در حوزه ساخت و ساز و کار با ماشین آلات سنگین، بارها شاهد تأثیرات مخرب انتخاب نادرست لوازم یدکی بیل مکانیکی بر پروژه‌های عمرانی بوده‌ام. در این مقاله، با تکیه بر تجربیات شخصی و دانش تخصصی، به بررسی اشتباهات رایج در خرید لوازم یدکی…

لزوم سرمایه‌گذاری ۸۷۰ میلیارد دلاری برای تحقق اهداف برنامه هفتم

رئیس مرکز پژوهش‌های اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران تاکید کرد: با توجه به کسری بودجه دولتی راهی جز حضور بخش خصوصی در عرصه سرمایه‌گذاری نداریم.

به گزارش بازار از اتاق بازرگانی ایران، عیسی منصوری، رئیس مرکز پژوهش‌های اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با بیان اینکه وضعیت کشور به عدم قطعیت در اقتصاد کلان و موضوعات سیاسی دچار شده است، گفت: این عدم قطعیت مانع سرمایه‌گذاری می‌شود و چنانچه سرمایه‌گذاری بیش از ۸۷۰ میلیارد دلار صورت نگیرد، اهداف برنامه هفتم محقق نمی‌شود.

معتقد است برای تحقق برنامه هفتم توسعه به سرمایه‌گذاری بخش خصوصی نیاز داریم و به این منظور باید نظام جدیدی از تنظیم‌گری در سطح حکمرانی کشور شکل بگیرد.

رئیس مرکز پژوهش‌های اتاق ایران درباره آنچه به تقویت سرمایه‌گذاری منجر می‌شود، افزود: پیشنهاد می‌شود که نهادهای توسعه‌ای به مأموریت‌های خود برگردند و دست از مالکیت، مشارکت و مدیریت بردارند و بخش خصوصی اجازه سرمایه‌گذاری پیدا کند.

وی تصریح کرد: کسی که قصد سرمایه‌گذاری دارد باید ریسک‌پذیر باشد؛ هرچند شرایط کشور از موقعیت ریسک عبور کرده و به عدم قطعیت رسیده است. بنابراین مهم‌ترین مولفه که می‌توان به عنوان مانع سرمایه‌گذاری برشمرد، عدم قطعیت در اقتصاد کلان و موضوعات سیاسی است.

منصوری خاطرنشان‌کرد: در این فضا باید روی عدم قطعیت در حوزه حکمرانی اشاره کرد که متاثر از عوامل داخلی است. به باور مرکز پژوهش‌های اتاق ایران باید نظام حکمرانی را اصلاح کرد و بنابراین روی این بخش متمرکز شدیم.

وی ادامه داد: گام تحولی پیشنهادی برای تقویت سرمایه‌گذاری توسط بخش خصوصی بازگشت نهادهای توسعه‌ای مانند ایمیدور، سازمان غذا و دارو و سایر نهادهای تنظیم‌گر به وظایف و مأموریت‌هایی است که برای آنها تعریف شده، این نهادهای باید از مالکیت، مدیریت، مشارکت و دخالت بپرهیزند و شاهد نقش‌آفرینی سبک جدیدی از نهادهای تنظیم‌گر باشیم. اگر این اتفاق بیفتد، تعارض منافع، فساد و عدم شفافیت‌ها حل شده و راندمان هم افزایش پیدا می‌کند.

تحلیل بازار: موسسه تحلیل بازار فردا، گروهی متشکل از خبرنگاران و اقتصاددانان جوان است که با هدف تحلیل و بررسی رویدادها و تحولات اقتصادی ایران و جهان شکل گرفته و می کوشد با نگاهی نو به تحلیل و ارزیابی تحولات اقتصادی ایران و جهان بپردازد. اعضای موسسه تلاش می کنند با تکیه بر آخرین یافته های علمی و ضمن پرهیز از تقسیم بندی های رایج سیاسی و اقتصادی، بنیان گذار نگاهی نو در اقتصاد ایران باشند و برای حل مسائل اقتصادی امروز و فردای جامعه ایران به دنبال ارائه راهکارهایی متناسب با زیست بوم ایران بگردند. رصد و انتشار تازه ترین ترین اخبار رویدادهای اقتصادی، نقد و بررسی جریان ها و روندهای اقتصاد و بازار، آینده نگری و آینده پژوهی در حوزه های گوناگون اقتصادی، صنعتی و کشاورزی از جمله اقدامات و فعالیت های موسسه تحلیل بازار فردا است که در قالب رسانه های این موسسه در دسترس فعالان اقتصادی و صنعتی قرار می گیرد.