X
راهی نو در آموزش و یادگیری سئو با استادی سید احسان خسروی
در دنیای دیجیتال امروز، سئو (SEO) یکی از پایه‌های اصلی موفقیت کسب‌وکارهای آنلاین است.
سفر ایلام و مهران: مسیر زائران عتبات با اتوبوس
ایلام و مهران در ایام سفرهای زیارتی، به دلیل میزبانی از جمعیت زیاد، به کانون توجه زائران و مسیرهای زیارتی تبدیل شده‌اند.
چرا لوله پلیکا هنوز هم پرکاربردترین نوع لوله در بازار است؟
در بین مصالح مورد استفاده برای ایجاد زیرساخت‌های تاسیساتی، لوله‌ها جایگاهی بسیار حساس و مهمی دارند، چرا که نقش انتقال آب، فاضلاب، هوا یا حتی کابل‌های الکتریکی را ایفا می‌کنند. با وجود ورود انواع جدید لوله‌های پلیمری و کامپوزیتی به بازار، لوله پلیکا (PVC-U) همچنان جایگاه خود را به‌عنوان یکی از پرکاربردترین انواع لوله…

قطع بودجه هاروارد به دلیل عدم برخورد با دانشجویان معترض به صهیونیسم

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها گفت: بودجه دانشگاه هاروارد قطع می شود چون حاضر نشده است با دانشجویانی برخورد کند که نسل کشی را محکوم کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها گفت: نامه ای به صورت گزارش سال ۱۴۰۱ خدمت مقام معظم رهبری تقدیم کردیم، ایشان توجه جدی به این گزارش داشتند و تاکید جدی بر پیگیری توسط وزارت علوم، شورای عالی انقلاب فرهنگی و نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها داشتند.

وی ادامه داد: بخشی از مسئولیت‌هایی که ایشان برای دانشگاه در این نامه مطالبه کرده بودند، برخی از موارد را خدمت عزیزان عنوان می کنم.

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها افزود: اسلامی شدن دانشگاه‌ها، درگیر شدن دانشگاه‌ها با مسائل کشور از جمله آسیب‌های اجتماعی، انتقال دستاوردهای علمی نو به بخش‌های تولیدی و صنعتی، متوازن شدن رشته‌های دانشگاهی، تحقق نقشه جامع علمی کشور، ارزیابی و آمایش آموزش عالی، هدفمند کردن تحقیقات و مقالات در جهت برطرف کردن نیازهای کشور، تبدیل رویکرد مصرف کنندگی علم به رویکرد تولید علم، اصلاح آیین نامه ارتقاء اساتید، تربیت قوه عاقله و تربیت معنوی، فرهنگی و اخلاقی و هویتی دانشجویان، تربیت جوان‌های با ایمان، با شرف، اهل اقدام، اهل تلاش، دارای اعتماد به نفس، حق‌پذیر وظلم ستیز و مهربان، بخشی از مطالباتی است که مقام معظم رهبری در گفتگوهایی که با روسای دانشگاه‌ها، اساتید دانشگاه‌ها بعضاً در دیدارهای دانشجویی داشته اند، مطرح کرده اند.

پرتکرارترین دیدارهای مقام معظم رهبری با مجموعه های دانشگاهی

وی افزود: همان طور که مستحضرید پرتکرارترین دیدارهای مقام معظم رهبری در طول دوره خطیر مسئولیت اداره جامعه امت نظام اسلامی از سال ۱۳۶۸ با مجموعه دانشگاهی، مجموعه‌های دانشجویی، اساتید دانشگاه‌ها، روسای دانشگاه ها و نخبگان دانشگاهی داشته اند، مجموعاً صدها دیدار برقرار شده است که مطالب فراوانی در این دیدارها وجود دارد که در مطالبات وزیر علوم و عرایض بنده به آن اشاره شد.

وی با اشاره به مطالبی که وزیر علوم عنوان کرد، افزود: در خلاصه‌ای که ایشان داشتند، هم به تولید دانش و دانشمند، هم به حل مسائل کشور و هم به تربیت نسل مسئولیت پذیر اشاره شده است، یعنی نمی شود از هیچ کدام از این جنبه ها غفلت کرد.

هرجا به دانشگاه میدان داده شد موفق عمل کرد

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها افزود: دانشگاه های ما جریانی را رقم زدند که اعجاب ناظران علمی دنیا را در پی داشت، که آثار آن در فضاهای مختلف دیده شده است هرجا دانشگاه اقدام کرده و هرجا به دانشگاه میدان داده شده است موفق بوده است.

بعد از طوفان الاقصی در شرایط مهمی هستیم

حجت الاسلام رستمی افزود: ما در یک سال و نیم گذشته بعد از طوفان الاقصی در شرایط مهمی هستیم، مواجهه ای که جریان مظلوم تحت اشغال آواره‌ از سرزمین خود فلسطینیان با اشغالگران داشتند و اتفاقاتی که بعد از آن در صحنه بین المللی رخ داد، تحولات، تحولات بسیار مهمی است که هم در فضای اندیشه‌ای و فکری و هم در فضای میدانی و عملی ایجاد شده است.

قطع بودجه دانشگاه هاروارد به دلیل عدم برخورد با دانشجویان معترض به صهیونیسم

وی ادامه داد: در بخش دانشگاهی مواجهه‌ای که نظام لیبرال دموکراسی با دانشگاه ها دارد خیلی قابل تامل است، بودجه دانشگاه هاروارد قطع می شود چون حاضر نشده است با دانشجویانی برخورد کند که نسل کشی را محکوم کردند و یا با دانشجوهایی برخورد کند که نسبت به قراردادهای نظامی دانشگاه ها با یک رژیم جنایت کار اعتراض داشتند، دولت خواستار اخراج دانشجویان است، سه رئیس دانشگاه در عالی ترین محافل سیاسی دانشگاه استیضاح شدند، ویزای دانشجویان تغییر کرده و دانشجویان اجازه تحصیل ندارند بدون اینکه دانشگاه مطلع باشد.

آزمایشگاه فلسطین خیلی از اتفاقات را نشان داد

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها افزود: اتفاقات این دو سال اخیر خیلی از این پرده ها را حتی برای آدم های دیر باور کنار زد، آزمایشگاه فلسطین خیلی از اتفاقات را نشان داد.

وی افزود: اتفاقات تلخ و ناگواری در همین یک سال و نیم اخیر رخ داد، شهادت بزرگانی از جبهه مقاومت، شهادت رئیس جمهور شهید و بعضی از همکارانشان و حوادثی که در سوریه رخ داد بخشی از این حوادث بود.

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها افزود: درفرمایشات مقام معظم رهبری شاهد بودیم که ایشان با اشاره به تهدید هایی که صورت گرفت فرمودند، ما این تهدیدها را تهدید جدی نمی دانیم البته جدی می گیریم و آمادگی داریم، اما تهدید جدی، آن چیزی است که در داخل ممکن است پیگیر آن باشیم، یعنی جنگ شناختی، جنگ در بعد نرم افزاری نظام و جامعه که مدت ها بوده دنبالش بودند و دنبالش هستند.

وی ادامه داد: درفضای عمومی دانشگاه‌ها در فضای ذهنی و شناختی اساتید و دانشجوها دنبال این هستند تا نسل آینده ما را نا امید کنند، سیاه نمایی بکنند نسبت به آنچه که می گذرد و یک ترسیم غلط و نادرست از گذشته ارائه بدهند تا اینکه دانشجویان به نقطه‌ای برسند که این نقطه از دست رفتن سرمایه‌های اصلی کشور که همان نیروی انسانی، نیروی خلاق و نیروی جوان است.

دانشگاه ها مرکز تجمع فاخرترین بخش انسانی جامعه هستند

حجت الاسلام رستمی خطاب به روسای دانشگاه ها افزود: بخش مهمی از این نیروها (دانشجویان) در اختیار شما هستند دانشگاه ها مرکز تجمع فاخرترین بخش انسانی جامعه هستند، متناسب با همین مسئولیت های ما سنگین تر می شود همه این ها برای این است که ما دانشجویانی را با شرایط مطلوب به جامعه تحویل دهیم.

وی افزود: امروز رئیس جمهور ما یک استاد دانشگاه است کسی است که از دل همین دانشگاه ها می آید کسوت مدرسی دانشگاه را دارد عالی ترین عرصه اجرایی کشور در اختیار رئیس جمهور قرار می گیرد، مجموعه رؤسای جمهور و وزرا و استانداران کسانی که بناست آینده کشور را رقم بزنند در اختیار شما عزیزان در فضاهای دانشگاهی هستند و آماده شدن این دانشجویان به خصوص دانشجویان تحصیلات تکمیلی با شرایط خاصی که دارند جز ماموریت و مسئولیت شما است.

وی خطاب به روسای دانشگاه ها نیز گفت: حضور شما عزیزان هم به همین صورت در میدان عمومی اداره دانشگاه در قالب‌های مختلف قطعاً حل کننده بسیاری از مسائل است.

رستمی ادامه داد: محیط های دانشگاهی با محدودیت امکانات مواجه هستند و متناسب با این محدودیت‌ها ممکن است در جاهایی نارضایتی به وجود بیاید حضور همدلانه شما و تلاش برای حل مسائل حتما کمک می کند به اینکه انشالله با دانشجویان فهیمی که در دانشگاه‌های ما هستند یک حرکت رو به جلویی در فضاهای دانشگاهی ما رقم بخورد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: خیلی از جاها دانشگاه ها مروج شریعت در فضای عمومی جامعه بودند من به دوستان اعتکاف که علمای حوزه هستند گفتم که اگر اعتکاف در دانشگاه تهران رونق نمی گرفت ما اعتکاف امروزکشوری که یک میلیون معتکف که بالای ۶۰۰ هزار نفر آنها جوان هستند را نمی دیدیم.

عمده دانشجویان خارجی ما از کشورهای محور مقاومت هستند

وی به بحث دانشجویان بین الملل اشاره کرد و افزود: ما در برنامه هفتم توسعه باید بالای ۳۰۰ هزار دانشجوی بین المللی در دانشگاه‌های کشورمان تحصیل کنند، از آن طرف مجموعه دانشگاه‌های ما به پذیرش دانشجو با توجه به منافعی دارد علاقه دارند، ولی لازم است با حساسیت هایی همراه باشد عمده دانشجویان بین الملل ما دانشجویانی هستند که از کشورهای حوزه مقاومت در دانشگاه ها پذیرش شده اند و می توانستند، ترکیه، اردن و مصر و امارات و جاهای دیگر را انتخاب کنند، انتخاب جمهوری اسلامی و دانشگاه جمهوری اسلامی مسئولیتی برای ما ایجاد می کنند.

وی افزود: این دانشجویان از طیف های مختلفی هستند اما زمانی که در دانشگاه جمهوری اسلامی پذیرش می شوند شما به عنوان میزبانان از طرف نظام جمهوری اسلامی این عزیزان را پذیرفتید ضمن اینکه مسئولیت دارید نسبت به تامین شرایط رشد علمی آنها، باید به رشد تربیت علمی و تربیت فرهنگی و اجتماعی آنها نیز توجه کنید.

وی ادامه داد: انتظار داریم دانشجویی که از دانشگاه ما فارغ التحصیل می شود یک سفیر و نماینده شاخص از کشور ما در کشور خود و مروج و مبلغ نظام ارزشمند آموزش عالی ما باشد.

مهر نیوز: خبرگزاری مهر (MNA) از هجدهم اسفندماه سال ۸۱ فعالیت آزمایشی خود را آغاز کرده و پس از آن در ۲۹ اردیبهشت ماه سال ۸۲. متقارن با ۱۷ ربیع‌الاول، سالروز ولادت رسول گرامی اسلام (ص) به صورت آزمایشی بر روی شبکه اینترنت قرار گرفت. این خبرگزاری سوم تیرماه سال ۱۳۸۲ همزمان با روز اطلاع رسانی دینی فعالیت رسمی خود را به دو زبان فارسی و انگلیسی آغاز کرد و بخش عربی «مهر» ۱۴ دی ماه همان سال، همزمان با میلاد با سعادت هشتمین اختر آسمان امامت و ولایت فعالیت خود را در پیش گرفت. <strong>۱) اداره کل اخبار داخلی:</strong> این اداره کل متشکل از «گروه‌های فرهنگ، هنر، سیاست، اقتصاد، جامعه، دین و اندیشه، حوزه و دانشگاه، دانش و فناوری، ورزش و عکس» است. <strong>۲) اداره کل اخبار خارجی:</strong> اداره اخبار خارجی مهر در دو بخش فارسی شامل: «گروه‌های خبری آسیای شرقی و اقیانوسیه، آسیای غربی، اوراسیا، خاورمیانه و آفریقای شمالی، آفریقای مرکزی و جنوبی، اروپا، آمریکای شمالی و آمریکای لاتین و ایران در جهان» و بخش زبان‌های خارجی، شامل «عربی، انگلیسی، استانبولی، اردو و کردی» فعال است. <strong>۳) اداره کل اخبار استان‌ها:</strong> خبرگزاری مهر با دارا بودن دفتر خبری در تمامی استان‌ها، اخبار استانی را در ۵ گروه منطقه‌ای در سطح کشور دسته بندی نموده است که شامل مناطق «شمال، شرق، غرب، جنوب و مرکز» است. <strong>۴) اداره کل رسانه‌های نو:</strong> به منظور فعالیت مؤثر خبرگزاری مهر در فضای مجازی این اداره در بخش‌های «شبکه‌های اجتماعی، فیلم، اینفوگرافیک، رادیومهر و مجله مهر» به تولید محتوا می‌پردازد. فعالیت‌های بین المللی خبرگزاری مهر ۵ سال پس از تأسیس در سال ۲۰۰۷ به عنوان چهلمین عضو رسمی اتحادیه خبرگزاری‌های آسیا و اقیانوسیه «اوآنا» در سیزدهمین نشست عمومی این اتحادیه پذیرفته شد. بعد از برگزاری بیست و نهمین نشست کمیته اجرایی اتحادیه خبرگزاری‌های آسیا و اقیانوسیه آذر ماه سال ۱۳۸۶ (۲۰۰۷) در جاکارتا اعضای این گروه ضمن بررسی مصوبات اجلاس سال گذشته (۲۰۰۶) تهران، درخواست عضویت خبرگزاری مهر را نیز مورد بررسی قرار دادند و موافقت خود را با پیوستن مهر به عنوان چهلمین عضو «اوآنا» اعلام کردند. خبرگزاری مهر توانست در همین مدت کوتاه نقشی فعال در آن سازمان و عرصه بین الملل ایفا کند. خبرگزاری مهر در سال ۲۰۰۹ میزبان سی و یکمین نشست کمیته اجرایی و بیست و پنجمین کمیته فنی اوآنا در تهران بوده‌است. خبرگزاری مهر در کنفرانس‌های مهم بین‌لمللی همچون: المپیک رسانه‌ها (چین ۲۰۰۹)، نشست سران اوآنا (کره جنوبی ۲۰۱۰)، چهاردهمین مجمع عمومی "اوآنا" (استانبول ۲۰۱۰)، سی و سومین نشست کمیته اجرایی و بیست و هفتمین نشست گروه فنی خبری اوآنا (مغولستان، اولانباتور ۲۰۱۱)، جشن پنجاهمین سال تأسیس اوآنا (بانکوک، تایلند ۲۰۱۲) دومین اجلاس جهانی رسانه‌ها (مسکو ۲۰۱۲) حضور فعال داشته و میهمان ویژه سومین کنگره جهانی خبرگزاری‌ها (بوینس آیرس، آرژانتین ۲۰۱۰) بوده است. سی و هشتمین اجلاس کمیته فنی و اجرایی اوآنا (فوریه ۲۰۱۵) سی و نهمین اجلاس کمیته فنی و اجرایی اوآنا (نوامبر ۲۰۱۵) اجلاس جهانی اقتصادی قزاقستان (۲۰۱۶) اجلاس جهانی رسانه‌ای اقتصادی سن پترزبورگ، روسیه (۲۰۱۶) اجلاس رسانه‌ای جاده ابریشم چین (۲۰۱۶) اعزام خبرنگار به نمایشگاه صنعت حلال تایلند به دعوت رسمی دولت تایلند (۲۰۱۶) اعزام خبرنگار به دوره آموزشی خبرگزاری اسپوتنیک روسیه به دعوت رسمی خبرگزاری (۲۰۱۶) کنفرانس رسانه‌های اسلامی، اندونزی (۲۰۱۶) چهلمین نشست کمیته فنی و اجرایی و شانزدهمین اجلاس مجمع عمومی اوآنا، آذربایجان (نوامبر ۲۰۱۶) پنجمین کنگره جهانی خبرگزاری‌ها، آذربایجان (نوامبر ۲۰۱۶) این خبرگزاری مبتکر پرچم سازمان ۵۰ ساله خبرگزاری‌های آسیا-اقیانوسیه بوده و منتخب فعال‌ترین خبرگزاری این سازمان در سال ۲۰۱۰ بوده است. انتشارات رسانه مهر خبرگزاری مهر در سال ۱۳۹۰ مجوز انتشارات رسانه مهر را با هدف انتشار کتاب و آثار مکتوب از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت کرد. کتاب‌هایی همچون "جای پای جلال" نوشته مهدی قزلی، "حرفه‌ای " نوشته مرتضی قاضی و "واژه نامه اصطلاحات مطبوعاتی فارسی –انگلیسی" از جمله آثار انتشار یافته این مجموعه است. ارتباط با رسانه‌های جهان نظر به حضور بین‌المللی و اثرگذاری، این خبرگزاری ۶ زبانه (فارسی، عربی، انگلیسی، ترکی، اردو، کردی) به عنوان، مرجع قابل اعتمادی برای رسانه‌های معتبر دنیا تبدیل شده است. از این رو بسیاری از رسانه‌های خارجی ضمن اعلام آمادگی برای ایجاد دفاتر نمایندگی در منطقه مورد نظر برای تبادل اخبار و انعکاس وقایع مهم خبری دو کشور اقدام به امضا تفاهم نامه همکاری با خبرگزاری مهر کرده‌اند. خبرگزاری شینهوا (چین)، کیودو (ژاپن)، پی تی آی (هند)، تاس (روسیه)، اسپوتنیک (روسیه)، افه (اسپانیا)، برناما (مالزی)، پیرولی (گرجستان)، آکوپرس (رومانی)، یونهاپ (کره جنوبی)، پرنسا لاتینا (کوبا)، وی ان ای (ویتنام)، جیهان (ترکیه)، آنتارا (اندونزی)، ترند (آذربایجان)، نیوزیانا (زیمبابوه)، مونتسامه (مغولستان)، سانا (سوریه)، ای پی پی (پاکستان)، پی ان ای (فیلیپین) و آوا (افغانستان) برخی از خبرگزاری‌های طرف قرارداد با خبرگزاری مهر هستند. میثاق اخلاق حرفه‌ای خبرگزاری مهر خود را متعهد به رعایت میثاق اخلاق حرفه‌ای خبرگزاری‌ها می‌داند. <strong>با مهر به دنیا نگاه کنیم</strong> <strong>صاحب امتیاز:</strong> سازمان تبلیغات اسلامی <strong>مدیر عامل و مدیر مسئول:</strong> محمد مهدی رحمتی <strong>معاون خبر:</strong> محمدحسین معلم طاهری
Related Post