X
سفر ایلام و مهران: مسیر زائران عتبات با اتوبوس
ایلام و مهران در ایام سفرهای زیارتی، به دلیل میزبانی از جمعیت زیاد، به کانون توجه زائران و مسیرهای زیارتی تبدیل شده‌اند.
چرا لوله پلیکا هنوز هم پرکاربردترین نوع لوله در بازار است؟
در بین مصالح مورد استفاده برای ایجاد زیرساخت‌های تاسیساتی، لوله‌ها جایگاهی بسیار حساس و مهمی دارند، چرا که نقش انتقال آب، فاضلاب، هوا یا حتی کابل‌های الکتریکی را ایفا می‌کنند. با وجود ورود انواع جدید لوله‌های پلیمری و کامپوزیتی به بازار، لوله پلیکا (PVC-U) همچنان جایگاه خود را به‌عنوان یکی از پرکاربردترین انواع لوله…
هشدار! این اشتباهات در خرید لوازم یدکی بیل مکانیکی هزینه ساز می‌شوند
من به عنوان یک پیمانکار با بیش از دوازده سال تجربه در حوزه ساخت و ساز و کار با ماشین آلات سنگین، بارها شاهد تأثیرات مخرب انتخاب نادرست لوازم یدکی بیل مکانیکی بر پروژه‌های عمرانی بوده‌ام. در این مقاله، با تکیه بر تجربیات شخصی و دانش تخصصی، به بررسی اشتباهات رایج در خرید لوازم یدکی…

قانون تأمین مالی تولید راه موثر تحقق شعار سال است

نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گف: اگر قرار باشد امسال که تمرکز کشور بر «سرمایه‌گذاری برای تولید» است به موفقیتی دست پیدا کنیم، یکی از کلیدی‌ترین عوامل آن، اجرای مؤثر قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت است.
– اخبار اقتصادی –

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مهدی طغیانی نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در گفتگوی ویژه خبری  شبکه خبر به تشریح عملکرد دولت و مجلس در تحقق سرمایه گذاری برای تولید پرداخت.

افزایش سقف تامین مالی جمعی برای بنگاه‌های کوچک

سوال: آقای طغیانی در مجلس چه اقدامات ویژه سال، برنامه‌های منظمی که از قبل برنامه ریزی می‌شود که آنها شعار سال هر چه باشد که بوده، متناسب با شعار سال چه اقدامات ویژه‌ای انجام شده؟

طغیانی گفت: مطابق با قانون اساسی، مجلس شورای اسلامی دو وظیفه‌ اصلی دارد: قانون‌گذاری و نظارت. خارج از این دو حوزه، مسئولیتی برای مجلس تعریف نشده است. در بخش قانون‌گذاری، سال گذشته قانونی تصویب شد که با توجه به محوریت تولید در سال‌های اخیر، تحت عنوان “قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت” شناخته می‌شود. این قانون در تاریخ 17 اردیبهشت 1403 ابلاغ شد و تلاش‌های زیادی برای تدوین و نهایی‌سازی آن انجام گرفت.

وی ادامه داد: به جرأت می‌توان گفت اگر قرار باشد امسال – که تمرکز کشور بر «سرمایه‌گذاری برای تولید» است – به موفقیتی دست پیدا کنیم، یکی از کلیدی‌ترین عوامل آن، اجرای مؤثر همین قانون خواهد بود. خوشبختانه، دولت نیز گام‌هایی مثبت در این مسیر برداشته است؛ برای نخستین بار، شورای تأمین مالی در کشور تشکیل شده که می‌تواند بستری باشد برای تأمین منابع مالی موردنیاز پروژه‌ها و طرح‌های تولیدی، چرا که اساس سرمایه‌گذاری موفق در تولید، فراهم‌سازی منابع مالی پایدار و هدفمند است.

سوال: بعد از یک سال هنوز روی ریل اجرا آن طور که توقع داریم نیفتاده.

طغیانی گفت: با وجود تمام تلاش‌هایی که در سال گذشته برای اجرای قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت انجام شد، به دلیل برخی رویدادها و تغییرات در دولت، به نظر می‌رسد که در اجرای برنامه‌ها هنوز از زمان‌بندی پیش‌بینی‌شده عقب هستیم. این موضوع در گزارشی که همین هفته در یکی از کمیسیون‌ها ارائه شد نیز مورد تأیید قرار گرفت. به عنوان نمونه، طبق این قانون، حدود 50 تکلیف مشخص بر عهده دولت گذاشته شده است که شامل تدوین آیین‌نامه‌ها، دستورالعمل‌ها و مقررات اجرایی می‌شود. طبق آخرین گزارش‌ها، تاکنون حدود 85 درصد از این الزامات اجرایی شده‌اند، اما 15 درصد باقی‌مانده با وجود سررسید شش‌ماهه هنوز به سرانجام نرسیده‌اند.

وی افزود: نکته مهم دیگر اینکه سال 1404، نخستین سال اجرای کامل قانون برنامه هفتم توسعه به شمار می‌رود؛ قانونی که سال گذشته در تیرماه ابلاغ شد. در این برنامه هم احکامی مرتبط با تولید و سرمایه‌گذاری گنجانده شده است. مجلس در حوزه نظارت، هم روی اجرای قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت و هم روی اجرای مفاد برنامه هفتم تمرکز ویژه‌ای داشته است. همین هفته چند جلسه نظارتی در مجلس برگزار شد؛ فقط در حوزه سرمایه‌گذاری برای تولید، دست‌کم سه نشست پیاپی برگزار کردیم که در آن‌ها بندهای مختلفی از قانون – مثل بند «ب» و «پ» ماده 3 برنامه هفتم – بررسی و پیگیری شد.

طغیانی گفت: در یکی از این جلسات، به ابزارهای مالی مهمی همچون فکتورینگ و واگذاری مطالبات پرداختیم که می‌توانند تأثیر زیادی در تسهیل تأمین مالی برای تولید داشته باشند. موضوع مؤسسات تضمین و نیاز به شکل‌گیری آن‌ها نیز به عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی فعالان اقتصادی و کسب‌وکارها مورد بررسی قرار گرفت. در واقع ما در مجلس تلاش می‌کنیم جلسات نظارتی را به‌صورت هدفمند و متمرکز بر اجرای قوانین کلیدی مرتبط با تولید، به‌ویژه قانون تأمین مالی و برنامه هفتم برگزار کنیم.

وی ادامه داد: از منظر قانون‌گذاری نیز اقدامات مهمی در همین یکی دو ماه ابتدایی سال انجام شده است. زمانی که اجرای قانون تأمین مالی وارد فاز عملیاتی شد و شورای تأمین مالی جلسات خود را آغاز کرد، برخی نیازهای جدید و خلأهای قانونی از سوی دستگاه‌ها مطرح شد. برای مثال، وزارت میراث فرهنگی پیشنهاد داد با ایجاد برخی تغییرات قانونی، مسیر سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری هموارتر خواهد شد. این پیشنهادها در کمیسیون حمایت از تولید بررسی و به‌سرعت در دستور کار قرار گرفت و پس از تصویب در کمیسیون، هم‌اکنون برای بررسی در صحن علنی مجلس ارسال شده است.

طغیانی خاطر نشان کرد: در واقع، مجلس به‌صورت فعال در حال شناسایی و رفع گلوگاه‌های قانونی است که مانع رونق سرمایه‌گذاری در تولید می‌شوند. به دستگاه‌ها نیز اعلام کرده‌ایم که در صورت وجود چنین موانعی، ما آماده‌ایم در کوتاه‌ترین زمان ممکن برای اصلاح یا تکمیل قوانین اقدام کنیم. رئیس مجلس و کمیسیون‌های تخصصی نیز بر همین رویکرد تأکید دارند تا هرچه سریع‌تر مسیر سرمایه‌گذاری در کشور هموار شود.

سوال: سرمایه گذاری که از نظام بانکی به سمت بازار سرمایه بیاید یعنی جزو آرزو‌هایی است که در کشور داریم ولی عمدتا از سمت نظام بانکی دارد اتفاق می‌افتد، فکر می‌کنید ما چقدر فاصله داریم تامین مالی تولیدمان را از بازار سرمایه انجام دهیم و مهم‌ترین موانعی که پیش روی این تامین مالی وجود دارد به نظر شما چیست؟

طغیانی گفت: سال‌ها تأمین مالی در کشور عمدتاً بر دوش نظام بانکی بوده، در حالی‌که به‌صورت اصولی، بانک‌ها معمولاً مناسب تأمین مالی کوتاه‌مدت هستند. از سوی دیگر، بازار سرمایه – همان‌طور که از نامش پیداست – بستر مناسبی برای تأمین مالی بلندمدت و شکل‌گیری سرمایه‌گذاری‌های پایدار است. شکل‌گیری سرمایه است که موتور محرک تولید محسوب می‌شود. خوشبختانه حرکت در این مسیر آغاز شده است.

وی افزود: در یکی از اقدامات جدید، ما اوراق مرابحه‌ای را برای تأمین مالی بنگاه‌های کوچک و متوسط طراحی کرده‌ایم. هدف این است که سهم بازار سرمایه در تأمین مالی به‌تدریج افزایش یابد. مثلاً نسبت 90 به 10 میان بانک و بازار سرمایه در حال تبدیل شدن به 85 به 15 است و در افق 4 تا 5 ساله، قصد داریم این نسبت را به حدود 50 به 50 برسانیم.

طغیانی گفت: تأمین مالی، هم برای توسعه ظرفیت‌های جدید و هم برای تأمین سرمایه در گردش بنگاه‌ها حیاتی است. بنابراین، انتظار می‌رود که نظام بانکی وظیفه تأمین منابع کوتاه‌مدت را بر عهده بگیرد، در حالی که بازار سرمایه تأمین مالی بلندمدت را به دوش بکشد.

وی ادامه داد: خوشبختانه روند انتشار اوراق نیز سرعت گرفته است. ما شاهد آغاز عرضه‌های اولیه در قالب شرکت‌های پروژه‌محور و صندوق‌های پروژه هستیم. به‌ویژه از پاییز سال گذشته، نسبت اوراق منتشرشده برای بخش خصوصی و تولیدی از حدود 8 درصد به بیش از 13 درصد رسیده و این روند افزایشی ادامه دارد. این نشان‌دهنده استقبال بخش تولید از این ابزارهاست، حتی شرکت‌هایی که سهامی خاص هستند اکنون درخواست مجوز انتشار اوراق مرابحه را دارند.

این نمانیده مجلس گفت: سازمان بورس نیز در این زمینه زیرساخت‌ها و تسهیلاتی فراهم کرده و با تشکیل ارکان انتشار اوراق، فرآیند صدور مجوزها تسهیل شده است. اکنون به‌طور منظم، چندین بار در ماه اوراق جدید منتشر می‌شود که همین موضوع سبب شده نقش بازار سرمایه در تأمین مالی تولید به‌تدریج تقویت شود. البته، طبیعی است که این نوع اصلاحات ساختاری نیازمند زمان است، اما گام‌های ابتدایی به‌خوبی برداشته شده‌اند.

طغیانی گفت: یکی از نکات کلیدی در ساختار قوانین فعلی کشور، وجود امکان استفاده از شرکت پروژه برای اجرای طرح‌های بزرگ سرمایه‌گذاری است. شرکت‌های بزرگ می‌توانند با بهره‌گیری از این سازوکار و با جلب اعتماد عمومی، منابع مالی قابل توجهی جذب کرده و عملاً سرمایه‌گذارانی را که وارد این پروژه‌ها می‌شوند، به سهامداران شرکت پروژه تبدیل کنند.

وی ادامه داد: در بند «ب» ماده 3 قانون برنامه هفتم توسعه نیز مجدداً بر اهمیت استفاده از شرکت‌های پروژه و صندوق‌های پروژه تأکید شده است. البته در عمل هم این الگو تا حدی اجرا شده؛ به عنوان مثال، طبق گزارشی که همین هفته دریافت کردیم، تنها چهار پروژه‌ای که به‌صورت شرکت پروژه راه‌اندازی شده‌اند، مجموعاً حدود 12 تا 13 هزار میلیارد تومان سرمایه جذب کرده‌اند و در راستای توسعه حرکت کرده‌اند.

طغیانی گفت: اما چالش جدی‌ای که وجود دارد این است که بسیاری از شرکت‌های بزرگ ترجیح می‌دهند مسیر ساده‌تر را انتخاب کرده و به‌جای تأسیس شرکت پروژه و جذب سرمایه از عموم، مستقیماً به بانک‌ها مراجعه کرده و تسهیلات دریافت کنند. این مسئله چند لایه دارد: از یک سو، نظام بانکی تمایل دارد منابع مالی خود را در اختیار مشتریان بزرگ و معتبر قرار دهد، چرا که این شرکت‌ها بازپرداخت مطمئن‌تری دارند؛ و از سوی دیگر، بانک‌ها با محدودیت‌هایی در ترازنامه‌های خود مواجه هستند. وقتی بخش عمده‌ای از منابع بانکی صرف این شرکت‌های بزرگ می‌شود، دیگر مجالی برای حمایت مالی از کسب‌وکارهای کوچک و متوسط باقی نمی‌ماند؛ در حالی‌که این دسته از شرکت‌ها راه دیگری برای تأمین مالی جز نظام بانکی ندارند.

وی ادامه داد: در حال حاضر این مسأله به یک معضل تبدیل شده است. پیشنهاد مشخصی که به دولت ارائه شده و بازار سرمایه نیز می‌تواند در آن نقش‌آفرینی کند این است که با ایجاد مشوق‌های قوی – یا حتی در مواردی با سازوکارهای الزام‌آور – شرکت‌های بزرگ را به این سمت سوق دهیم که به جای استفاده از منابع بانکی محدود، از ابزارهایی مانند شرکت پروژه بهره بگیرند. اگر هدف توسعه است، چه بهتر که از مسیر مشارکت عمومی، تأسیس شرکت و جذب سرمایه انجام شود. در این صورت، هم مسیر سرمایه‌گذاری برای تولید هموار می‌شود و هم منابع بانکی برای واحدهای کوچکتر که به آن نیاز مبرم دارند، آزاد خواهد شد.

سؤال: یعنی فکر می‌کنید آن اعتماد دارد برمی گردد؟

طغیانی گفت: یک نکته مهم که باید عرض کنم این است که در گذشته، زمانی که برنامه‌های توسعه‌ کشور مطرح می‌شد، به رشد اقتصادی 8 درصدی اشاره می‌کردیم، اما تأمین مالی آن به وضوح مشخص نبود. حالا در قانون برنامه هفتم به این مسئله پرداخته‌ایم و گفته‌ایم که دولت باید تا اسفند هر سال، برنامه تأمین مالی سال آینده برای رشد 8 درصدی را اعلام کند. در واقع، وزارت اقتصاد، سازمان برنامه و بانک مرکزی باید مشخص کنند که چگونه این تأمین مالی برای تحقق رشد 8 درصدی در سال آینده (1404) محقق خواهد شد. برای مثال، گفته شده که 7 هزار و 900 میلیارد تومان باید تأمین شود. از شما و رسانه‌ها خواهش می‌کنم که این برنامه‌ها را پیگیری کنید، چرا که این برنامه‌ها باید به‌طور شفاف اعلام شوند. مثلاً برای تأمین 1,350 میلیارد تومان از طریق بازار سرمایه، باید جزئیات دقیقی از طریق نهادهای مرتبط، مانند شرکت‌های پروژه و افزایش سرمایه‌ها، به مردم اعلام شود تا در میانه سال بتوانیم ارزیابی کنیم که چقدر از این مبلغ محقق شده و آیا تا پایان سال این برنامه به نتیجه رسیده است یا خیر.

وی افزود: برای تحقق رشد 8 درصدی، قانون برنامه هفتم یک گام مهم برداشته و تأمین مالی را به‌طور مشخص‌تر مطرح کرده است، و ما باید به‌طور مستمر این روند را رصد کنیم. در توضیح قبلی من، یک نکته باقی ماند که می‌خواهم دقیق‌تر بگویم. برای مثال، یکی از شرکت‌های بزرگ فولادی، 15 هزار میلیارد تومان وام از بانک گرفته است. حالا شرکت‌های کوچک و بزرگ دیگر برای تأمین سرمایه در گردش خود به مقامات منطقه‌ای و ملی مراجعه می‌کنند و وضعیت آن‌ها بسیار بحرانی است. حالا فرض کنید این 15 هزار میلیارد تومان که به این شرکت فولادی داده شده، اگر به جای آن، برای پروژه‌های جدید از بازار سرمایه تأمین می‌شد، قطعاً برای ده‌ها شرکت دیگر نیز این منابع در دسترس قرار می‌گرفت.

او خاطر نشان کرد: این توضیحات را گفتم تا مسئله را روشن‌تر کنم. در قانون برنامه هفتم، ما دقیقاً در حال پیگیری هستیم و شعار سال نیز نظارت ما را بیشتر کرده است. یک مثال دیگر در زمینه بانک‌ها؛ بند پ ماده 3 قانون برنامه هفتم می‌گوید که بانک‌ها باید گواهی سپرده سرمایه‌گذاری خاص منتشر کنند. این به این معناست که یک پروژه خاص معرفی می‌شود و به مردم پیشنهاد می‌شود که برای آن پروژه گواهی خریداری کنند. سود حاصل از این گواهی‌ها به کسانی که در این پروژه سرمایه‌گذاری کرده‌اند تعلق می‌گیرد. در حال حاضر بانک‌ها این گواهی‌ها را با نرخ علی‌الحساب 25 درصد ارائه می‌دهند، ولی اگر پروژه سودآور باشد، این نرخ ممکن است به 30 یا 35 درصد برسد. این یعنی کسانی که در این پروژه‌ها سرمایه‌گذاری کرده‌اند، از سود آن منتفع خواهند شد.

این عضو کمیسیون اقتصادی گفت: یک مثال از سال گذشته این است که یکی از بانک‌ها 63 هزار میلیارد تومان اوراق گواهی سپرده سرمایه‌گذاری خاص برای پروژه‌های مختلف منتشر کرد، که به طور کامل تأمین مالی شده است. پروژه‌ای مانند پالایش نفت بندرعباس با استفاده از این گواهی‌ها تأمین مالی شده و اکنون پول برای اجرای پروژه آماده است. این ابزار، همانطور که در برنامه هفتم آمده، می‌تواند در تأمین مالی پروژه‌ها بسیار مؤثر باشد. برای امسال، بانک مرکزی در برنامه خود پیش‌بینی کرده که 600 هزار میلیارد تومان از این طریق تأمین مالی شود. بنابراین، باید به دقت این برنامه‌ها را دنبال کرد.

وی افزود: ما به بانک مرکزی پیشنهاد کرده‌ایم که اجازه دهند برای تأمین سرمایه در گردش از این نوع گواهی‌ها استفاده شود. در حقیقت، این روش می‌تواند برای توسعه پروژه‌ها و ایجاد ارزش جدید در اقتصاد بسیار مفید باشد. امیدواریم که گلوگاه‌های این مسیر را شناسایی کرده و برطرف کنیم. قانون برنامه هفتم بسیار کارآمد است و رئیس کل بانک مرکزی نیز در جلسات مجلس بر اهمیت این برنامه تأکید کرده‌اند. اگر این برنامه‌ها به درستی پیش بروند، به‌طور قطع امسال شاهد تحولات خوبی خواهیم بود.

انتهای پیام/

تسنیم: خبرگزاری تسنیم یک خبرگزاری خصوصی در ایران است که ارتباط قوی با سپاه پاسداران دارد. این خبرگزاری در سال 1391 با مدیریت سید مجید قلی زاده آغاز بکار کرده است. مراسم افتتاح خبرگزاری تسنیم روز 22 آبان با حضور علی اکبر ولایتی دبیر کل مجمع جهانی بیداری اسلامی و سید محمد حسینی وزیر وقت فرهنگ و ارشاد اسلامی در تالار سوره حوزه هنری تهران برگزار شد. هدف از فعالیت این خبرگزاری در اساسنامه آن، بدین ترتیب شرح داده شده است: اطلاع‌رسانی و انتشار اخبار و تنویر افکار عمومی در راستای سیاست‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، پوشش خبری رخدادهای قوای سه‌گانه، افکارسنجی، ارزشیابی و انعکاس درخواست‌های آشکار و پنهان فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و هنری برای ارائه به مبادی تصمیم‌گیری، راه اندازی سایت و خبرگزاری با کسب مجوز از مراجع قانونی ذی‌صلاح و انجام فعالیتهای انتشاراتی. هدف راه‌اندازی این وبسایت خبری تسنیم، پوشش اخبار عربی اعلام شده است اما پوشش <strong>اخبار اقتصادی ایران</strong> مرتبط با همه حوزه‌های خبری شامل موضوعات مختلف سیاسی، اجتماعی، <strong>اقتصادی</strong> و بین‌المللی به همراه سایر زمینه‌ها اعم از بیداری اسلامی، فرهنگی، ورزشی، اخبار استانها، کاریکاتور، عکس، گرافیک، صوت و فیلم و ... نیز در دستور کار این خبرگزاری قرار دارد. تسنیم همواره استفاده از فناوری های روز اطلاع رسانی در دنیا و نیز مدیاهای مختلف بویژه صوت و تصویر را سرلوحه کار خود قرار داده و در راستای تحقق رسالت و اهدافش بهره گیری از ابزارهای مختلف رسانه‌ای را به نحو احسن به عمل می‌رساند. خبرگزاری تسنیم، فعالیت در دو حوزه کاری داخل و خارج کشور را جزو اهداف خود تعیین کرده و بر آن است تا اقدامات لازم جهت آگاهی بخشی و بصیرت افزایی در این دو حوزه را انجام دهد. در عرصه خارجی، واقعیت‌ها نشان می‌دهد که برخلاف تلاش های نظام سلطه برای جلوگیری از نفوذ و انتشار ماهیت و پیام‌های انقلاب اسلامی، تاثیرگذاری آن همچنان این انقلاب و اهداف آن سرمشق انقلابیون در نهضت بیداری اسلامی شده است و در جنگ نرم علیه ایران موفق عمل می‌کند. در شرایطی که انقلاب اسلامی ابتکار عمل را در عرصه جنگ نرم به دست گرفته است، رسانه‌های وفادار به انقلاب اسلامی بایستی دو وظیفه مهم و اساسی خود را به انجام رسانند: اول آنکه ماهیت، مولفه‌ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی را تبیین و تشریح نمایند. در این اقدام باید به نظام سیاسی مبتنی بر مردم سالاری دینی بیش از پیش پرداخته شود. مردم سالاری دینی باید به عنوان یک الگوی ویژه برای نظام لیبرال دموکراسی غربی معرفی شود که علیرغم همه موانع که بر سر راه وی بوده، توانسته است تا چهار دهه در مقابل زورگویی سلطه طلبان مقاومت کند و با این حال به دستاوردهای مهمی در حوزه‌های مختلف علم و فناوری نایل گردد. دوم آنکه، برای جلوگیری از خطر انحراف، اعوجاج، دگرگون وار نشان دادن اهداف، مقاصد و دستاوردهای انقلاب‌های مردمی در نهضت بیداری اسلامی توسط رسانه های نظام سلطه تلاش نماید. رسالت‌های خبرگزاری تسنیم در حوزه فعالیت خارج از کشور دو مورد فوق ذکر شده و در تلاش است تا در کنار سایر رسانه‌های انقلابی و وفادار، آرایش رسانه ای مستحکمی در برابر انحصار و سلطه امپریالیسم رسانه ای به وجود آورد و زبان گویای انقلاب اسلامی و انقلابیون مسلمان و آزادیخواه در تمام نقاط عالم باشد. در عرصه داخلی نیز، تسنیم وظیفه خود می‌داند تا همسو با اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی یکی در عرصه وسیع فرهنگی کشور، حضور موثر ایفا نماید و سایر رسانه‌های انقلابی را به منظور همکاری در این مسیر تشویق و هدایت نماید. تسنیم آگاه است که امپریالیسم رسانه ای غرب همواره با انجام اقداماتی تلاش دارد تا علیه افکار عمومی کشور هجمه وارد نماید و در این راستا فعالیت‌هایی جهت مهندسی و جابجایی حقایق در اذهان ملت مسلمان ایران، صورت می‌پذیرد. بنابراین شرایط کنونی ایجاب می کند تا رسانه های متعهد که آگاه و وفادار به اهداف و رسالت‌های انقلاب اسلامی هستند به عنوان سنگرهای دفاعی و سپر مقاومت در مقابل این هجمه‌ها ایجاد شده و فعالیت کنند تا بتوانند از آرمان‌های مقدس نظام اسلامی دفاع کنند و با اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به هنگام و موثر، بصیرت افزایی را در جهت مصون سازی و عمق بخشی معنوی و ارتقاء سطح فرهنگ عمومی، سرلوحه کار و تلاش خود قرار دهند. خبرگزاری تسنیم تلاش می‌کند تا رسالت اطلاع رسانی خود را با تکیه بر توان نیروی انسانی مجرب و توانمند در عرصه رسانه‌ای کشور به شایستگی انجام دهد و به عنوان مرکزی برای تربیت نیروی انسانی مورد نیاز جبهه رسانه‌ای انقلاب اسلامی شناخته شود. تسنیم که به گفته رئیس سپاه محمدعلی جعفری یکی از رسانه‌های مؤمن و انقلابی است که در مقابله با توطئه‌های ضداسلامی و ضد بشری ستمگران وظیفه بسیار سنگینی دارد، در سانحه پرواز شماره ۹۵۲۵ ژرمن‌وینگز یک تن از نیروهای خود یعنی میلاد حجت‌الاسلامی در سمت خبرنگار را از دست داد. صاحب امتیاز خبرگزاری تسنیم «مؤسسه آتی‌سازان فرهنگ تسنیم» و مسئولیت مدیرعامل آن نیز برعهده سید مجید قلی‌زاده‌ قرار دارد. تسنیم موفق شده است تا چند پروانه حق تکثیر را با عنوان پروانه‌های کرییتیو کامنز (Creative Commons) دریافت کند و تمام محتواهای خود را با این پروانه در اختیار عموم مردم قرار دهد. این پروانه‌ها به تسنیم اجازه را می‌دهد تا اعلام کند چه حقوقی برای خودش محفوظ بماند، و چه حقوقی برای دریافت‌کننده اثر یا خالق‌های دیگر، باقی بماند. خبرگزاری تسنیم با شعار چشمه‌ی جوشان آگاهی بخشی از حضور پر رنگ در شبکه‌های اجتماعی مختلف نیز غافل نشده است و کانال خبرگزاری تسنیم را شکل داده است. تسنیم در سروش با نشانی، tasnimna@ در آی گپ با آیدی tasnimna@ در توییتر به ادرس Tasnimnews_Fa@ در آپارات tasnim.video@ در تلگرام با ایدی Tasnimnews@ و در اینستاگرام به نشانی tasnimnews_fa@ به فعالیت می‌پردازد و از این پتانسیل شبکه‌های اجتماعی نیز برای آگاهی بخشی استفاده می‌نماید. شما می‌توانید مهمترین اخبار تسنیم را از طریق دسترسی مستقیم در تهران و دیگر شهرهای ایران در اختیار داشته باشید، علاوه بر آن، میتوان برای دسترسی آسانتر به قیمت ارز و طلا و لیگ ایران و جهان از لینک‌های مستقیم استفاده نمایید. برروی وبسایت این خبرگزاری به نشانی اینترنتی تسنیم دات کام میتوان راه‌های ارتباطی مختلف را مشاهده نمود. کاربران می‌توانند با استفاده از تلفن گویا، فکس، تلفن تماس واحد روابط عمومی، پست الکترونیک و همچنین آدرس دفتر این خبرگزاری جهت برقراری ارتباط اقدام نمایند. وبسایت خبرگزاری تسنیم با بازدید میانگین بیش از 200 هزار کاربر علاوه بر پوشش اخبار در حوزه‌های مختلف به درج رپورتاژ و تبلیغات سایر کسب‌وکارها نیز می‌پردازد.
Related Post