X
راهی نو در آموزش و یادگیری سئو با استادی سید احسان خسروی
در دنیای دیجیتال امروز، سئو (SEO) یکی از پایه‌های اصلی موفقیت کسب‌وکارهای آنلاین است.
سفر ایلام و مهران: مسیر زائران عتبات با اتوبوس
ایلام و مهران در ایام سفرهای زیارتی، به دلیل میزبانی از جمعیت زیاد، به کانون توجه زائران و مسیرهای زیارتی تبدیل شده‌اند.
چرا لوله پلیکا هنوز هم پرکاربردترین نوع لوله در بازار است؟
در بین مصالح مورد استفاده برای ایجاد زیرساخت‌های تاسیساتی، لوله‌ها جایگاهی بسیار حساس و مهمی دارند، چرا که نقش انتقال آب، فاضلاب، هوا یا حتی کابل‌های الکتریکی را ایفا می‌کنند. با وجود ورود انواع جدید لوله‌های پلیمری و کامپوزیتی به بازار، لوله پلیکا (PVC-U) همچنان جایگاه خود را به‌عنوان یکی از پرکاربردترین انواع لوله…

قالیباف: «خانواده» محور حل همه مشکلات ما در عرصه‌های مادی و معنوی است

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: خانواده محور حل همه مشکلات ما در عرصه‌های مادی و معنوی است، باید این موضوع را لمس کنیم و به آن ایمان بیاوریم.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی عصر امروز (چهارشنبه) در اختتامیه اجلاس بین‌المللی خانواده، آینده و پیوندهای پایدار اظهار کرد: خانواده اساس حرکت در همه شئونات در نظام مقدس جمهوری اسلامی است، محور خانواده بدون شک زنان هستند.

وی ضمن تبریک ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها، افزود: صبح امروز رئیس‌جمهور اهمیت و دلبستگی و جایگاه یک خانواده پایدار را نشان داد و شما اوج عشق و محبت را دیدید که پس از چند دهه هنوز در جسم و روح ایشان نهادینه است.

رئیس مجلس ادامه داد: همه ما باید بدانیم که امروز در کشوری زندگی می‌کنیم که ده‌ها هزار نفر، این گونه عاشقانه با انتخاب به میدان دفاع مقدس پا گذاشتند و به مردان بزرگی، همسران بزرگی و فرزندان بزرگی که هزاران آرزوی مادی و معنوی داشتند، پشت پا زدند و برای امروز من و شما و فردای جامعه اسلامی ما و پایدار بودن و ثبات و افتخار ایران عزیز ما پا به میدان گذاشتند.

قالیباف همچنین با اشاره به کتاب حوض خون پیرامون تلاش و ایثار زنان در دوران دفاع مقدس، بیان کرد: این کتاب خاطرات زنان دوران دفاع مقدس در منطقه اندیمشک است، یادم است که زنان در منطقه‌ای در اندیمشک حاضر می‌شدند و لباس مجروحین و شهدا را می‌شستند و مجدداً آماده می‌کردند تا رزمندگان دیگر استفاده کنند.

وی ادامه داد: چه فرمانده‌ها و جوانانی که در دوران جنگ با خانواده‌ها حضور داشتند و مانند خانه‌هایی که در پادگان‌ها وجود دارد، زندگی می‌کردند. در دوران مقدس و در عملیات‌ها مادر خانواده با هر بار که درب خانه او را می‌زدند، فکر می‌کرد که همسر یا فرزندش شهید شده‌اند.

نظام جمهوری اسلامی مرهون تلاش زنان در دوران دفاع مقدس است

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه نظام جمهوری اسلامی را مرهون تلاش زنان در دوران دفاع مقدس دانست و ادامه داد: خانواده‌های دیروز خود را فدای امروز من و شما و آینده این کشور کردند. ما مدیون آنها هستیم و باید به انقلاب اسلامی افتخار کنیم، بعد از انقلاب مردم ما ملی بودن و جمع و اراده را مانند یک جامعه هدفمند و خلاق تجربه کردند. این انسجام ملی ارمغان انقلاب برای ما است.

قالیباف در رابطه با ارزش زنان در جامعه، بیان کرد: زنان امروز در عرصه‌های مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، ورزشی، دانشگاهی و هنری به برکت انقلاب اسلامی حضور دارند. از حقوق بشری که خجالت می‌کشیم نام حقوق بشر را برای آنها به کار ببریم، بگذریم. صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها که با نگاه جنسیتی و کالاگونه به زنان نگاه می‌کنند، این فاجعه را در دنیا پیش آورده‌اند، غربی‌ها به این موضوع معترف هستند که سقوط خانواده چه بر سر جامعه آنها آورده است.

افتخار ایران اسلامی «عدالت جنسیتی» است

وی افزود: امروز شاهد نسل کشی و جنگ سخت در غزه هستیم، می‌بینیم که چگونه کودکان، زنان و خانواده را قتل عام می‌کنند. افتخار برای ایران اسلامی است که ما عدالت جنسیتی را داریم و برای ما نقش زن مهم است.

رئیس مجلس شورای اسلامی به سخنان رهبر انقلاب در رابطه با اهمیت خانواده و زنان اشاره کرد و گفت: به تعبیر رهبر انقلاب زن محور خانواده است، ستون خانواده است. غرب باید پاسخگو باشد که با انسانیت و خانواده چه کرده است؟ ما نیز به عنوان مسئول باید در جامعه خودمان به این موضوع توجه کنیم که چه اقدام عملی و دور از فضای حرف و سخن برای خانواده انجام داده‌ایم و باید به این موضوع بپردازیم.

قالیباف بیان کرد: مسئله زنان حتی برای حل مسائل خانواده یک فرصت است. زنان خودشان راه حل مسائل خانواده هستند و فرصت بزرگی هستند. باید به روحیه زنانگی در جامعه توجه کنیم که اولین خطاب این سخن را به خودم می‌گویم که ۱۲ سال در شهرداری بودم و این نقد بود که چرا مبلمان شهری مردانه ساخته شده است، چطور می‌گوئیم خانواده مهم است و در شهر جایی برای زنان و خانواده نیست؟

خانواده بزرگترین همراه دولتمردان است

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: امروز در هر عرصه‌ای اعم از حکمرانی، مسائل اجتماعی، مسائل فرهنگی، مسائل عمومی و هر موضوع دیگری نباید تردید کنیم که خانواده مهم‌ترین نهاد تبلور یافته پایدار در همه عرصه‌ها است. دولتمردان باید توجه داشته باشند که خانواده رقیب آنها نیست، خانواده بزرگترین همراه دولتمردان است.

قالیباف به اداره شرکت‌های جهانی خانوادگی پرداخت و گفت: نگاه کنید برخی از شرکت‌های دنیا خانوادگی اداره می‌شوند، ۱۵۰ سال قبل خانواده کار را شروع کردند و امروز یک شرکت بزرگ بین‌المللی در عرصه‌های مختلف هستند.

وی ادامه داد: می‌خواهم بگویم که باید باور داشته باشیم که خانواده محور حل همه مشکلات ما در عرصه‌های مادی و معنوی است. باید این موضوع را لمس کنیم و به آن ایمان بیاوریم.

رئیس مجلس رویکرد زنانه را گشایشگر امور دانست و گفت: من به عنوان یک خدمتگزار در عرصه‌های مختلف که توفیق خدمت داشتم، هر کجا کاری را به زنان سپردیم آن کار با هزینه کمتر، با دقت بهتر و با حاشیه‌های کمتر انجام شد.

قالیباف که به سلامت اداری و کاری زنان اشاره کرد مورد تشویق حاضران قرار گرفت و ادامه داد: این به این معنا است که باید باور داشته باشیم اگر نگاه زنانه در این بخش داشته باشیم، همانطور که من در بخشی از مدیریت شهری به آن توجه کردم، به واقع آثار آن را در خانواده‌ها دیدیدم، آثار آن را در عرصه مدیریتی دیدیم و در پلیس این آثار را دیدیم. اگر این را به درستی فهم کنیم، مطمئن باشید که یک تحول جدی در نحوه حکمرانی ما در عرصه‌های مختلف رخ خواهد داد.

ایران قوی در خانواده قوی است

وی افزود: مقام معظم رهبری می‌فرمایند ایران قوی می‌خواهیم، ایران قوی در خانواده قوی است. اگر خانواده قوی نشود، نه افراد قوی می‌شوند و نه کشور. نقش خانواده بی‌نظیر است و باید ایمان داشته باشیم که زنان محور خانواده‌ها هستند.

رئیس مجلس شورای اسلامی نقش مادری را به عنوان افتخار انقلاب اسلامی دانست و گفت: امام فرمودند پیروزی انقلاب را مدیون حضور زنان در اجتماع هستیم. خانم‌ها انقلاب را به پیروزی رساندند. تردید نکنیم تداوم انقلاب به حضور زنان متکی است. پیشرفت انقلاب و کشور متکی به خانم‌ها است. زنان ۵۰ درصد جامعه را تشکیل می‌دهند و ۵۰ درصد دیگر جامعه را نیز جهت می‌دهند، آموزش می‌دهند و تمام فرزندان ما دست زنان هستند.

زنان فقط خانه‌دار نیستند

قالیباف به مسئولیت‌های اجتماعی و سیاسی زنان پرداخت و گفت: مسئولیت‌های فرهنگی و در عرصه میدان بودن زنان، از وظایف آنها است و آنها فقط خانه‌دار نیستند. بدا به حال ما مسئولان که طوری رفتار کنیم که وظایف ذاتی خانم‌ها از جمله حق مادری، همینطور حق مسئولیت اجتماعی آنها به نحوی باشد که زنان سر دوراهی قرار گیرند که یکی از این حقوق را انتخاب کنند و آنها را از حقوق مسلم خودشان محروم کنیم. اگر دقت کنیم و زنان را در این دوراهی قرار دهیم، می‌فهمیم که کشور را از زنان محروم کرده‌ایم و خودمان را از پیشرفت محروم کرده‌ایم.

رئیس مجلس خاطرنشان کرد: اینکه می‌گویم غرب باید پاسخگو باشد این است که اگر به هر دلیلی زن از حقوق مادری خود محروم شود و به دلایلی انتخاب دیگری داشته باشد، یعنی پذیرفته است که نقش مادری خود را کنار بگذارد و نقش زنانگی خود را که سرمایه بزرگی است کنار بگذارد، مثل یک مرد زندگی کند، چه افتخاری است؟ این نتیجه فرهنگ غرب است که زن را مانند یک کالا نگاه می‌کند. در این نگاه آسیب به بشریت وارد می‌شود.

قالیباف گفت: باید توجه کنیم در کنار نقش مادری، برای زنان این فرصت را فراهم کنیم که جامعه دچار خسارت نشود. صبح امروز نمونه خانواده ایرانی را که سرآمد در دنیا است، دیدید. من توفیق داشتم خطبه عقدم را حضرت امام خمینی رضوان الله تعالی علیه در زمان جنگ خواندند، امام ما ۹۰ سال قبل در سفر حج به همسر خود نامه‌ای نوشته و فرموده بودند: «تصدقت شوم الهی قربانت بروم، این مدت که مبتلا به جدایی از آن نور چشم عزیز و قوت قلبم گردیدم، متذکر شما هستم به صورت زیبایت در آینه قلبم منقوش است. امیدوارم خداوند شما را به سلامت و خوش در پناه خودش حفظ کند.»

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: نامه امام خمینی را کامل بخوانید، مرد بزرگ و آزاده‌ای که جز برای خدا کلامی نگفت، جز برای خدا گامی برنداشت، احیای مجدد اسلام به برکت این مرد بود. چقدر باید غصه بخوریم که اگر به گونه‌ای باشیم که خانواده‌هایی که می‌توانند کانون گرم و پیوندهای مستحکم داشته باشند و می‌توانند ما را سرشار از قدرت و پیشرفت و خلاقیت کنند، به خاطر ندانم کاری‌های ما این خانواده‌ها از هم بپاشند.

موضوع خانواده کار پژوهشی و در قفسه‌ها قرار گرفتن نیست

قالیباف ادامه داد: ما امروز نیازمند کمک همدیگر هستیم، دعا کنیم تا بتوانیم در تعامل کاری و با صداقت در کنار هم بر مشکلات پیش رو و جنگ ترکیبی که داریم غلبه کرده و با همدلی کار را پیش ببریم. خانواده هرگز شعار نیست. موضوع خانواده کار پژوهشی و در قفسه‌ها قرار گرفتن نیست، موضوع حیات و موفقیت امروز و آینده ما است. تلاش کنیم در کنار هم بتوانیم خانواده خوب و مستحکم و الگو برای خودمان و برای همه جوامع نشان دهیم.

وی در پایان گفت: ما مصمم هستیم در مجلس شورای اسلامی خانواده محوری را با کمک مرکز پژوهش‌های مجلس و دیگر نهادهای علمی پیش ببریم.

مهر نیوز: خبرگزاری مهر (MNA) از هجدهم اسفندماه سال ۸۱ فعالیت آزمایشی خود را آغاز کرده و پس از آن در ۲۹ اردیبهشت ماه سال ۸۲. متقارن با ۱۷ ربیع‌الاول، سالروز ولادت رسول گرامی اسلام (ص) به صورت آزمایشی بر روی شبکه اینترنت قرار گرفت. این خبرگزاری سوم تیرماه سال ۱۳۸۲ همزمان با روز اطلاع رسانی دینی فعالیت رسمی خود را به دو زبان فارسی و انگلیسی آغاز کرد و بخش عربی «مهر» ۱۴ دی ماه همان سال، همزمان با میلاد با سعادت هشتمین اختر آسمان امامت و ولایت فعالیت خود را در پیش گرفت. <strong>۱) اداره کل اخبار داخلی:</strong> این اداره کل متشکل از «گروه‌های فرهنگ، هنر، سیاست، اقتصاد، جامعه، دین و اندیشه، حوزه و دانشگاه، دانش و فناوری، ورزش و عکس» است. <strong>۲) اداره کل اخبار خارجی:</strong> اداره اخبار خارجی مهر در دو بخش فارسی شامل: «گروه‌های خبری آسیای شرقی و اقیانوسیه، آسیای غربی، اوراسیا، خاورمیانه و آفریقای شمالی، آفریقای مرکزی و جنوبی، اروپا، آمریکای شمالی و آمریکای لاتین و ایران در جهان» و بخش زبان‌های خارجی، شامل «عربی، انگلیسی، استانبولی، اردو و کردی» فعال است. <strong>۳) اداره کل اخبار استان‌ها:</strong> خبرگزاری مهر با دارا بودن دفتر خبری در تمامی استان‌ها، اخبار استانی را در ۵ گروه منطقه‌ای در سطح کشور دسته بندی نموده است که شامل مناطق «شمال، شرق، غرب، جنوب و مرکز» است. <strong>۴) اداره کل رسانه‌های نو:</strong> به منظور فعالیت مؤثر خبرگزاری مهر در فضای مجازی این اداره در بخش‌های «شبکه‌های اجتماعی، فیلم، اینفوگرافیک، رادیومهر و مجله مهر» به تولید محتوا می‌پردازد. فعالیت‌های بین المللی خبرگزاری مهر ۵ سال پس از تأسیس در سال ۲۰۰۷ به عنوان چهلمین عضو رسمی اتحادیه خبرگزاری‌های آسیا و اقیانوسیه «اوآنا» در سیزدهمین نشست عمومی این اتحادیه پذیرفته شد. بعد از برگزاری بیست و نهمین نشست کمیته اجرایی اتحادیه خبرگزاری‌های آسیا و اقیانوسیه آذر ماه سال ۱۳۸۶ (۲۰۰۷) در جاکارتا اعضای این گروه ضمن بررسی مصوبات اجلاس سال گذشته (۲۰۰۶) تهران، درخواست عضویت خبرگزاری مهر را نیز مورد بررسی قرار دادند و موافقت خود را با پیوستن مهر به عنوان چهلمین عضو «اوآنا» اعلام کردند. خبرگزاری مهر توانست در همین مدت کوتاه نقشی فعال در آن سازمان و عرصه بین الملل ایفا کند. خبرگزاری مهر در سال ۲۰۰۹ میزبان سی و یکمین نشست کمیته اجرایی و بیست و پنجمین کمیته فنی اوآنا در تهران بوده‌است. خبرگزاری مهر در کنفرانس‌های مهم بین‌لمللی همچون: المپیک رسانه‌ها (چین ۲۰۰۹)، نشست سران اوآنا (کره جنوبی ۲۰۱۰)، چهاردهمین مجمع عمومی "اوآنا" (استانبول ۲۰۱۰)، سی و سومین نشست کمیته اجرایی و بیست و هفتمین نشست گروه فنی خبری اوآنا (مغولستان، اولانباتور ۲۰۱۱)، جشن پنجاهمین سال تأسیس اوآنا (بانکوک، تایلند ۲۰۱۲) دومین اجلاس جهانی رسانه‌ها (مسکو ۲۰۱۲) حضور فعال داشته و میهمان ویژه سومین کنگره جهانی خبرگزاری‌ها (بوینس آیرس، آرژانتین ۲۰۱۰) بوده است. سی و هشتمین اجلاس کمیته فنی و اجرایی اوآنا (فوریه ۲۰۱۵) سی و نهمین اجلاس کمیته فنی و اجرایی اوآنا (نوامبر ۲۰۱۵) اجلاس جهانی اقتصادی قزاقستان (۲۰۱۶) اجلاس جهانی رسانه‌ای اقتصادی سن پترزبورگ، روسیه (۲۰۱۶) اجلاس رسانه‌ای جاده ابریشم چین (۲۰۱۶) اعزام خبرنگار به نمایشگاه صنعت حلال تایلند به دعوت رسمی دولت تایلند (۲۰۱۶) اعزام خبرنگار به دوره آموزشی خبرگزاری اسپوتنیک روسیه به دعوت رسمی خبرگزاری (۲۰۱۶) کنفرانس رسانه‌های اسلامی، اندونزی (۲۰۱۶) چهلمین نشست کمیته فنی و اجرایی و شانزدهمین اجلاس مجمع عمومی اوآنا، آذربایجان (نوامبر ۲۰۱۶) پنجمین کنگره جهانی خبرگزاری‌ها، آذربایجان (نوامبر ۲۰۱۶) این خبرگزاری مبتکر پرچم سازمان ۵۰ ساله خبرگزاری‌های آسیا-اقیانوسیه بوده و منتخب فعال‌ترین خبرگزاری این سازمان در سال ۲۰۱۰ بوده است. انتشارات رسانه مهر خبرگزاری مهر در سال ۱۳۹۰ مجوز انتشارات رسانه مهر را با هدف انتشار کتاب و آثار مکتوب از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت کرد. کتاب‌هایی همچون "جای پای جلال" نوشته مهدی قزلی، "حرفه‌ای " نوشته مرتضی قاضی و "واژه نامه اصطلاحات مطبوعاتی فارسی –انگلیسی" از جمله آثار انتشار یافته این مجموعه است. ارتباط با رسانه‌های جهان نظر به حضور بین‌المللی و اثرگذاری، این خبرگزاری ۶ زبانه (فارسی، عربی، انگلیسی، ترکی، اردو، کردی) به عنوان، مرجع قابل اعتمادی برای رسانه‌های معتبر دنیا تبدیل شده است. از این رو بسیاری از رسانه‌های خارجی ضمن اعلام آمادگی برای ایجاد دفاتر نمایندگی در منطقه مورد نظر برای تبادل اخبار و انعکاس وقایع مهم خبری دو کشور اقدام به امضا تفاهم نامه همکاری با خبرگزاری مهر کرده‌اند. خبرگزاری شینهوا (چین)، کیودو (ژاپن)، پی تی آی (هند)، تاس (روسیه)، اسپوتنیک (روسیه)، افه (اسپانیا)، برناما (مالزی)، پیرولی (گرجستان)، آکوپرس (رومانی)، یونهاپ (کره جنوبی)، پرنسا لاتینا (کوبا)، وی ان ای (ویتنام)، جیهان (ترکیه)، آنتارا (اندونزی)، ترند (آذربایجان)، نیوزیانا (زیمبابوه)، مونتسامه (مغولستان)، سانا (سوریه)، ای پی پی (پاکستان)، پی ان ای (فیلیپین) و آوا (افغانستان) برخی از خبرگزاری‌های طرف قرارداد با خبرگزاری مهر هستند. میثاق اخلاق حرفه‌ای خبرگزاری مهر خود را متعهد به رعایت میثاق اخلاق حرفه‌ای خبرگزاری‌ها می‌داند. <strong>با مهر به دنیا نگاه کنیم</strong> <strong>صاحب امتیاز:</strong> سازمان تبلیغات اسلامی <strong>مدیر عامل و مدیر مسئول:</strong> محمد مهدی رحمتی <strong>معاون خبر:</strong> محمدحسین معلم طاهری
Related Post