X
راهی نو در آموزش و یادگیری سئو با استادی سید احسان خسروی
در دنیای دیجیتال امروز، سئو (SEO) یکی از پایه‌های اصلی موفقیت کسب‌وکارهای آنلاین است.
سفر ایلام و مهران: مسیر زائران عتبات با اتوبوس
ایلام و مهران در ایام سفرهای زیارتی، به دلیل میزبانی از جمعیت زیاد، به کانون توجه زائران و مسیرهای زیارتی تبدیل شده‌اند.
چرا لوله پلیکا هنوز هم پرکاربردترین نوع لوله در بازار است؟
در بین مصالح مورد استفاده برای ایجاد زیرساخت‌های تاسیساتی، لوله‌ها جایگاهی بسیار حساس و مهمی دارند، چرا که نقش انتقال آب، فاضلاب، هوا یا حتی کابل‌های الکتریکی را ایفا می‌کنند. با وجود ورود انواع جدید لوله‌های پلیمری و کامپوزیتی به بازار، لوله پلیکا (PVC-U) همچنان جایگاه خود را به‌عنوان یکی از پرکاربردترین انواع لوله…

عقب‌نشینی ایرباس از پروژه هواپیمای هیدروژنی

نشریه وال‌استریت ژورنال در گزارشی به نقل از منابع آگاه اعلام کرد که شرکت اروپایی ایرباس پس از صرف حدود دو میلیارد دلار، پروژه ساخت هواپیماهای هیدروژنی خود را متوقف کرده است.

به گزارش بازار به نقل از راشاتودی، این شرکت در سال ۲۰۲۰ اعلام کرده بود که قصد دارد تا سال ۲۰۳۵ هواپیماهایی بدون آلایندگی و با سوخت هیدروژن (H₂) عرضه کند و از آن به عنوان یک پیشرفت بالقوه در صنعت هوانوردی یاد کرده بود.

این در حالی است که پیش از این برخی از مدیران صنعت هواپیمایی نسبت به آمادگی به‌موقع این فناوری ابراز تردید کرده بودند.

منابع آگاه به وال‌استریت ژورنال گفته‌اند که ایرباس تاکنون بیش از ۱.۷ میلیارد دلار در این پروژه هزینه کرده اما در یک‌سال گذشته به این نتیجه رسیده است که چالش‌های فنی و روند آهسته و نامطلوب به‌کارگیری فناوری هیدروژن در اقتصاد، مانع دستیابی این شرکت به هدف تعیین‌شده خواهد شد.

به گفته این منابع، ایرباس در اوایل فوریه به کارکنان خود اطلاع داده بود که بودجه این پروژه کاهش یافته و جدول زمانی آن به تعویق افتاده، هرچند زمان‌بندی جدیدی اعلام نشده است.

گیوم فاوری، مدیرعامل ایرباس که پیش‌تر آغاز این پروژه را یک «لحظه تاریخی» توصیف کرده بود، در اواخر فوریه اذعان کرد که این تلاش به ساخت یک هواپیمای تجاری قابل عرضه منتهی نشده است. بنا به گزارش‌ها، وی اذعان کرد که مهندسان باید دوباره از ابتدا شروع کنند.

تلاش ایرباس برای جلب مشارکت دوازده شرکت هواپیمایی و بیش از ۲۰۰ فرودگاه برای بررسی امکان ادغام فناوری هیدروژنی، تردیدهایی را درباره این پروژه برانگیخته بود و مدیران خطوط هوایی و تأمین‌کنندگان به‌صورت خصوصی در مورد هدف‌گذاری سال ۲۰۳۵ ابراز تردید کرده بودند.

رقیب آمریکایی ایرباس یعنی بوئینگ که از دیرباز نسبت به فناوری هیدروژنی بدبین بود، نیز نگرانی‌هایی درباره ایمنی و آمادگی این فناوری را مطرح کرده بود.

براساس این گزارش، اتحادیه اروپا در قالب «توافق سبز» فشار زیادی بر صنعت هوانوردی وارد کرده است تا مسیر کاهش کربن را در پیش گیرد؛ طرحی که هدف آن تبدیل این اتحادیه به منطقه‌ای با آلایندگی خالص صفر تا سال ۲۰۵۰ است.

ایرباس که بخشی از سهام آن متعلق به دولت فرانسه است، ملزم شده بود بخشی از کمک مالی ۱۵ میلیارد یورویی (بیش از ۱۶ میلیارد دلار) دوران کرونا را صرف توسعه هواپیماهای سبز کند.

گزارش وال‌استریت ژورنال می‌افزاید، این برنامه هیدروژنی به ایرباس کمک کرده بود تا منابع مالی بیشتری از دولت‌ها و نهادهای خصوصی برای پروژه‌های سبز جذب کند.

این عقب‌نشینی در حالی صورت می‌گیرد که شور و اشتیاق جهانی نسبت به فناوری هیدروژن رو به کاهش گذاشته است؛ به‌طوری که شرکت‌های بزرگی چون «بی‌پی» و تولیدکننده فنلاندی «نِسته» پروژه‌های هیدروژنی خود را کنار گذاشته‌اند. همچنین برخی از شرکت‌های بزرگ برق اروپا نیز به‌دلیل هزینه‌های بالا و دشواری‌های گذار از سوخت‌های فسیلی، در حال بازنگری در برنامه‌های خود هستند.

تحلیل بازار: موسسه تحلیل بازار فردا، گروهی متشکل از خبرنگاران و اقتصاددانان جوان است که با هدف تحلیل و بررسی رویدادها و تحولات اقتصادی ایران و جهان شکل گرفته و می کوشد با نگاهی نو به تحلیل و ارزیابی تحولات اقتصادی ایران و جهان بپردازد. اعضای موسسه تلاش می کنند با تکیه بر آخرین یافته های علمی و ضمن پرهیز از تقسیم بندی های رایج سیاسی و اقتصادی، بنیان گذار نگاهی نو در اقتصاد ایران باشند و برای حل مسائل اقتصادی امروز و فردای جامعه ایران به دنبال ارائه راهکارهایی متناسب با زیست بوم ایران بگردند. رصد و انتشار تازه ترین ترین اخبار رویدادهای اقتصادی، نقد و بررسی جریان ها و روندهای اقتصاد و بازار، آینده نگری و آینده پژوهی در حوزه های گوناگون اقتصادی، صنعتی و کشاورزی از جمله اقدامات و فعالیت های موسسه تحلیل بازار فردا است که در قالب رسانه های این موسسه در دسترس فعالان اقتصادی و صنعتی قرار می گیرد.
Related Post