X
سفر ایلام و مهران: مسیر زائران عتبات با اتوبوس
ایلام و مهران در ایام سفرهای زیارتی، به دلیل میزبانی از جمعیت زیاد، به کانون توجه زائران و مسیرهای زیارتی تبدیل شده‌اند.
چرا لوله پلیکا هنوز هم پرکاربردترین نوع لوله در بازار است؟
در بین مصالح مورد استفاده برای ایجاد زیرساخت‌های تاسیساتی، لوله‌ها جایگاهی بسیار حساس و مهمی دارند، چرا که نقش انتقال آب، فاضلاب، هوا یا حتی کابل‌های الکتریکی را ایفا می‌کنند. با وجود ورود انواع جدید لوله‌های پلیمری و کامپوزیتی به بازار، لوله پلیکا (PVC-U) همچنان جایگاه خود را به‌عنوان یکی از پرکاربردترین انواع لوله…
هشدار! این اشتباهات در خرید لوازم یدکی بیل مکانیکی هزینه ساز می‌شوند
من به عنوان یک پیمانکار با بیش از دوازده سال تجربه در حوزه ساخت و ساز و کار با ماشین آلات سنگین، بارها شاهد تأثیرات مخرب انتخاب نادرست لوازم یدکی بیل مکانیکی بر پروژه‌های عمرانی بوده‌ام. در این مقاله، با تکیه بر تجربیات شخصی و دانش تخصصی، به بررسی اشتباهات رایج در خرید لوازم یدکی…

ضرورت بازگشایی مسیر زمینی میان ایران و کویت از طریق عراق

در دیدار هیات مدیره اتاق مشترک ایران و کویت با سفیر ایران در این کشور، بر ضرورت بازگشایی مسیر زمینی میان ایران و کویت از طریق عراق، تأکید شد.

به گزارش بازار، در دیدار هیات مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و کویت با سفیر ایران در این کشور، موضوع بازگشایی مسیر زمینی میان ایران و کویت از طریق خاک عراق به ‌عنوان یکی از راهکارهای کلیدی تسهیل تجارت و گسترش همکاری‌های اقتصادی میان سه کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این نشست، ناکافی بودن زیرساخت‌های حمل‌ونقل، موانع گمرکی، هزینه‌های بالای ترانزیت، مشکلات مربوط به هماهنگی میان نهادهای مسئول در سه کشور، و مسائل امنیتی در برخی از مناطق مرزی عراق، به عنوان چالش‌های اصلی تحقق این طرح و کاهش حجم مبادلات تجاری، مورد اشاره قرار گرفت.

در ادامه، چهار پیشنهاد از سوی حاضرین برای رفع این موانع ارائه شد.

ارتقای زیرساخت‌های حمل‌ونقل و گمرک

در این نشست پیشنهاد شد که با همکاری سه کشور، مسیرهای جاده‌ای و ریلی بهبود یافته و امکانات گمرکی در مرزهای مربوطه توسعه یابد تا فرآیند ترخیص کالا تسهیل شود.

ایجاد سازوکارهای تسهیل‌کننده تجارت

همچنین توافق شد که تفاهم‌نامه‌های جدیدی میان اتاق‌های ایران، کویت و عراق تدوین شود که در آن ضوابط مشخصی برای تسهیل ترانزیت و کاهش تعرفه‌های گمرکی در نظر گرفته شود.

بهبود همکاری‌های دیپلماتیک و بین سازمانی

افزون بر این، در این نشست بر استمرار رایزنی‌ها میان مقامات عالی‌رتبه سه کشور با هدف تسریع فرآیند اجرایی این طرح تأکید شد. در این راستا تشکیل کمیته‌ای مشترک برای نظارت بر روند پیشرفت این پروژه پیشنهاد شد.

افزایش امنیت مسیرهای ترانزیتی

با توجه به برخی نگرانی‌های امنیتی در مسیرهای عبور از خاک عراق، اعضای این نشست پیشنهاد کردند که همکاری‌های امنیتی میان سه کشور تقویت شده و تدابیر لازم برای حفظ ایمنی کاروان‌های تجاری اتخاذ شود.

در ادامه این دیدار، شرکت‌کنندگان بر اهمیت استراتژیک این پروژه در توسعه تجارت منطقه‌ای تأکید کرده و آن را گامی مهم در راستای افزایش سطح مبادلات اقتصادی میان ایران و کشورهای حوزه خلیج‌فارس دانستند.

بازگشایی این مسیر نه ‌تنها می‌تواند موجب کاهش هزینه‌های حمل‌ونقل و تسریع در انتقال کالاها شود، بلکه فرصت‌های جدیدی را برای سرمایه‌گذاری‌های مشترک در حوزه‌های مختلف از جمله صنایع لجستیک، حمل‌ونقل، کشاورزی و انرژی فراهم خواهد کرد.

تحلیل بازار: موسسه تحلیل بازار فردا، گروهی متشکل از خبرنگاران و اقتصاددانان جوان است که با هدف تحلیل و بررسی رویدادها و تحولات اقتصادی ایران و جهان شکل گرفته و می کوشد با نگاهی نو به تحلیل و ارزیابی تحولات اقتصادی ایران و جهان بپردازد. اعضای موسسه تلاش می کنند با تکیه بر آخرین یافته های علمی و ضمن پرهیز از تقسیم بندی های رایج سیاسی و اقتصادی، بنیان گذار نگاهی نو در اقتصاد ایران باشند و برای حل مسائل اقتصادی امروز و فردای جامعه ایران به دنبال ارائه راهکارهایی متناسب با زیست بوم ایران بگردند. رصد و انتشار تازه ترین ترین اخبار رویدادهای اقتصادی، نقد و بررسی جریان ها و روندهای اقتصاد و بازار، آینده نگری و آینده پژوهی در حوزه های گوناگون اقتصادی، صنعتی و کشاورزی از جمله اقدامات و فعالیت های موسسه تحلیل بازار فردا است که در قالب رسانه های این موسسه در دسترس فعالان اقتصادی و صنعتی قرار می گیرد.