X
راهی نو در آموزش و یادگیری سئو با استادی سید احسان خسروی
در دنیای دیجیتال امروز، سئو (SEO) یکی از پایه‌های اصلی موفقیت کسب‌وکارهای آنلاین است.
سفر ایلام و مهران: مسیر زائران عتبات با اتوبوس
ایلام و مهران در ایام سفرهای زیارتی، به دلیل میزبانی از جمعیت زیاد، به کانون توجه زائران و مسیرهای زیارتی تبدیل شده‌اند.
چرا لوله پلیکا هنوز هم پرکاربردترین نوع لوله در بازار است؟
در بین مصالح مورد استفاده برای ایجاد زیرساخت‌های تاسیساتی، لوله‌ها جایگاهی بسیار حساس و مهمی دارند، چرا که نقش انتقال آب، فاضلاب، هوا یا حتی کابل‌های الکتریکی را ایفا می‌کنند. با وجود ورود انواع جدید لوله‌های پلیمری و کامپوزیتی به بازار، لوله پلیکا (PVC-U) همچنان جایگاه خود را به‌عنوان یکی از پرکاربردترین انواع لوله…

سهم واقعی کنکور و سوابق تحصیلی در گروه‌های پنجگانه آزمون سراسری ۱۴۰۴

با وجود اعلام سهم ۴۰ درصدی کنکور و ۶۰ درصدی سوابق تحصیلی، سهم واقعی کنکور و سابقه تحصیلی در گروه های پنجگانه آزمون سراسری ۱۴۰۴ با یکدیگر متفاوت هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، ثبت نام در نوبت اول کنکور سراسری سال ۱۴۰۴ و آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو – معلم که از یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ آغاز شده است و با اعلام سازمان سنجش آموزش کشور این فرصت تا ساعت ۲۴ سه شنبه چهارم دی ماه ۱۴۰۳ تمدید شد.

آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو – معلم در دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت‌دبیر شهید رجایی نیز همزمان با برگزاری نوبت اول کنکور سراسری ۱۴۰۴ در اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ برگزار می‌شود.

براساس قوانین اعلام شده برای کنکور سراسری سال ۱۴۰۴، این کنکور بنابر مصوبه «سیاست ها و ضوابط ساماندهی سنجش و پذیرش متقاضیان ورود به آموزش عالی (پس از پایان متوسطه)» جلسه ۸۴۳ مورخ ۱۵ تیرماه ۱۴۰۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی و ماده واحده «تکمیل و اصلاح موادی از سیاست ها و ضوابط ساماندهی سنجش و پذیرش متقاضیان ورود به آموزش عالی (پس از پایان متوسطه) مصوب ۱۵ تیرماه ۱۴۰۰» مصوب جلسات ۸۵۵ و ۸۶۳ مورخ ۱۵ بهمن ۱۴۰۰ و ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ شورای عالی انقلاب فرهنگی انجام می شود.

سهم نمره کل آزمون اختصاصی (کنکور) و سابقه تحصیلی در گروه های آزمایشی پنجگانه علوم انسانی، علوم تجربی، ریاضی فیزیک، هنر و زبان های خارجی با یکدیگر متفاوت است.

سهم های متفاوت نمره کل آزمون اختصاصی (کنکور) و سابقه تحصیلی دیپلم ها و گروه های آزمایشی پنجگانه

سهم نمره کل سابقه تحصیلی پایه های یازدهم و دوازدهم نظام ۶-۳-۳ در گروه های آزمایشی اصلی علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ به ترتیب به میزان ۲۰ و ۴۰ درصد (درمجموع ۶۰ درصد) با تأثیر قطعی است.

همچنین میزان تاثیر سوابق تحصیلی دیپلم نظام سالی – واحدی در این گروه ها، ۳۰ درصد با تأثیر قطعی و میزان تأثیر سوابق تحصیلی پیش دانشگاهی نظام سالی – واحدی ۱۰ درصد با تأثیر قطعی در نمره کل سابقه تحصیلی (در مجموع دیپلم و پیش دانشگاهی ۴۰ درصد) است.

متقاضیان نظام سالی واحدی برای ایجاد سابقه تحصیلی پایه یازدهم (نظام ۶-۳-۳) که به میزان ۲۰ درصد در نمره کل سابقه تحصیلی این گروه ها تاثیر قطعی دارد، باید طبق برنامه اعلامی وزارت آموزش و پرورش اقدام کنند. سهم نمره کل آزمون اختصاصی (کنکور) این گروه ها ۴۰ درصد است.

سهم نمره کل سابقه تحصیلی پایه های یازدهم و دوازدهم نظام ۶-۳-۳ در گروه های آزمایشی هنر و زبان های خارجی آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ به ترتیب به میزان ۱۰ و ۲۰ درصد (در مجموع ۳۰ درصد) با تأثیر قطعی است.

همچنین میزان تاثیر سوابق تحصیلی دیپلم نظام سالی واحدی در این گروه ها، ۱۵ درصد با تاثیر قطعی و میزان تاثیر سوابق تحصیلی پیش دانشگاهی نظام سالی واحدی ۵ درصد با تاثیر قطعی در نمره کل سابقه تحصیلی (در مجموع دیپلم و پیش دانشگاهی ۲۰ درصد) است.

متقاضیان نظام سالی واحدی برای ایجاد سابقه تحصیلی پایه یازدهم (نظام ۶-۳-۳) که به میزان ۱۰ درصد در نمره کل سابقه تحصیلی این گروه ها تاثیر قطعی دارد، باید طبق برنامه اعلامی وزارت آموزش و پرورش اقدام کنند.

سهم نمره کل سابقه تحصیلی در گروه های آزمایشی هنر و زبان های خارجی فقط شامل دروس عمومی سابقه تحصیلی است. سهم نمره کل آزمون اختصاصی (کنکور) این گروه ها ۷۰ درصد است.

نمره کل آزمون اختصاصی (کنکور) در پذیرش سال ۱۴۰۴

– در هر نوبت آزمون اختصاصی، نمرات خام متقاضیان برای هر گروه آزمایشی که متقاضی در آن شرکت کرده، اطلاع رسانی می شود.

برای پذیرش در سال ۱۴۰۴ نمره کل نهایی مربوط به گروه آزمایشی درخواستی متقاضی طبق بندهای ۲ و ۳ ماده ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، از ترکیب بیشترین نمره کل آزمون اختصاصی در نوبت های آزمون اختصاصی دارای اعتبار گروه درخواستی و نمره کل سابقه تحصیلی گروه درخواستی (میانگین وزنی نمرات تراز شده سابقه تحصیلی دروس عمومی و تخصصی طبق بند ۲-۲ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی) ساخته می شود و ملاک علمی برای پذیرش متقاضیان برای ورود به دانشگاهها و موسسات آموزش عالی، نمره کل نهایی مربوط به سال پذیرش دانشجو است.

نمره کل نهایی متقاضیان حاضر در جلسه آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ برای پذیرش در سال ۱۴۰۴ تغییر می کند

(با توجه به تغییر ضرایب و میزان تاثیر سوابق تحصیلی در سال ۱۴۰۴ نمره کل نهایی متقاضیان حاضر در جلسه آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ برای پذیرش در سال ۱۴۰۴ تغییر می کند). رتبه در سهمیه و رتبه کشوری بر اساس نمره کل نهایی ساخته می شود.

بیشترین نمره کل آزمون اختصاصی مربوط به دو یا چند نوبت آزمون اختصاصی هر سال در کارنامه متقاضیان که در مرداد ماه برای انتخاب رشته همان سال در اختیار آنان قرار می گیرد، اطلاع رسانی می شود.

در صورت یکسان بودن گروه آزمایشی نوبت های معتبر هر متقاضی (نوبت های اوّل و دوم سال ۱۴۰۴ و نوبت های اوّل و دوم سال ۱۴۰۳ در صورتی که متقاضی در جلسه آزمون آنها حاضر بوده است)، بیشترین نمره کل آزمون اختصاصی بین حداکثر ۴ نمره کل آزمون اختصاصی، با سهم ۴۰ درصد در گروه های علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی و سهم ۷۰ درصد در گروه های هنر و زبان در نمره کل نهایی لحاظ و در کارنامه ملاک انتخاب رشته اطلاع رسانی می شود.

همچنین نمرات هر یک از دروس سوابق تحصیلی توسط وزارت آموزش و پرورش اطلاع رسانی می شود و در کارنامه متقاضیان که سازمان سنجش صادر می کند، نمره کل سابقه تحصیلی مربوط به گروه آزمایشی متقاضی درج می شود.

نمره کل نهایی گروه های آزمایشی اصلی حاصل از ۶۰ درصد نمره کل سابقه تحصیلی مربوط به گروه آزمایشی اصلی درخواستی و ۴۰ درصد بیشترین نمره کل آزمون اختصاصی گروه آزمایشی اصلی درخواستی است. نمره کل نهایی گروه های آزمایشی هنر و زبان های خارجی حاصل از ۳۰ درصد نمره کل سابقه تحصیلی مربوط به گروه آزمایشی درخواستی و ۷۰ درصد بیشترین نمره کل آزمون اختصاصی گروه آزمایشی درخواستی است.

برای متقاضیانی که در خرداد ماه موفق به اخذ مدرک دیپلم نمی شوند و در شهریور ماه مدرک دیپلم خود را اخذ می کنند، نمرات سوابق تحصیلی و معدل بر اساس نمرات کسب شده متقاضی در امتحانات نهایی آموزش و پرورش در خرداد ماه همان سال محاسبه می شود و ملاک اعمال در گزینش علمی است.

بیشترین نمره کل آزمون اختصاصی، نمره کل سابقه تحصیلی، نمره کل نهایی گروه آزمایشی درخواستی، رتبه متقاضی در سهمیه و رتبه کشوری متقاضی در گروه آزمایشی درخواستی متقاضی که در مردادماه برای پذیرش همان سال، اطلاع رسانی می شود، درج خواهد شد.

نحوه محاسبه نمره کل سابقه تحصیلی

بر اساس مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی، برای هر متقاضی یک نمره کل سابقه تحصیلی حاصل از میانگین وزنی نمرات تراز شده سابقه تحصیلی دروس عمومی و تخصصی وی با توجه به ضرایب سوابق تحصیلی مندرج در جداول مربوطه با عنوان «ضرایب سوابق تحصیلی پایه یازدهم و دیپلم نظام ۶-۳-۳ و نظام سالی – واحدی» ساخته می شود.

بدون سابقه تحصیلی نمره خام درس صفر لحاظ می شود

با توجه به نامه شماره /۱۴۰۱/۱۲۳۵۲دش مورخ ۸ آبان ۱۴۰۱ شورای عالی انقلاب فرهنگی، «از آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ و بعد از آن، همه متقاضیانی که سابقه تحصیلی کامل گروه آزمایشی مورد نظر خود را ندارند (اعم از دانش آموزان و فارغ التحصیلان شاخه های نظری، فنی و حرفه ای و کاردانش در تمام نظام های آموزش و پرورش، طلاب حوزه های علمیه، متقاضیانی که نمره خود را قبل از خرداد سال ۱۳۸۴ اخذ کرده اند، فارغ التحصیلان مدارس بین الملل و دارندگان گواهینامه معادل دوره متوسطه و پیش دانشگاهی و سایر متقاضیان فاقد سابقه تحصیلی یا دارای سابقه تحصیلی ناقص) باید نسبت به ایجاد سابقه تحصیلی دروس عمومی و اختصاصی از طریق شرکت در امتحانات نهایی (نظام ۶-۳-۳) که وزارت آموزش و پرورش برگزار می کند، اقدام کنند. در غیر این صورت، برای هر درس که سابقه تحصیلی وجود نداشته باشد و متقاضی اقدام به ایجاد سوابق تحصیلی در دروس عمومی و اختصاصی نکند، نمره خام آن درس که سابقه تحصیلی ندارد، صفر لحاظ می شود (این نمره پس از تبدیل به نمره تراز در نمره کل سابقه تحصیلی محاسبه خواهد شد).

برای متقاضیانی که سابقه تحصیلی ناقص دارند و یا کلاً سابقه تحصیلی ندارند، سهم نمره کل سابقه تحصیلی قابل جایگزینی با نمره کل آزمون اختصاصی نیست. تراز هر یک از دروس سوابق تحصیلی به صورت مجزا در هر درس، دیپلم و سال انجام می شود.»

عدم شرکت در امتحان نهایی، فارغ از علت آن همچون غیبت موجه، به منزله درج نمره خام صفر و لحاظ تراز آن در محاسبه نمره کل سابقه تحصیلی است.

توجه ۱: برای فارغ التحصیلان نظام سالی واحدی، نمرات دروس عمومی و تخصصی دیپلم که در امتحانات نهایی خرداد سال ۱۳۸۴ و پس از آن اخذ شده و نمرات دروس عمومی و تخصصی پیش دانشگاهی که در امتحانات نهایی خرداد سال ۱۳۹۱ و پس از آن اخذ شده، به عنوان سابقه تحصیلی در نظر گرفته می شود.

توجه ۲: تمامی فارغ التحصیلان نظام سالی واحدی، برای ایجاد سابقه تحصیلی پایه یازدهم (نظام ۶-۳-۳) باید طبق برنامه اعلامی وزارت آموزش و پرورش اقدام کنند.

توجه ۳: از نوبت امتحانی خرداد سال ۱۴۰۲ و پس از آن، سابقه تحصیلی، صرفاً شامل نتایج آزمون های نوبت خرداد است.

توجه ۴: تراز یک نمره معین، می تواند در دروس و سال های مختلف یا نوبت های مختلف آزمون متفاوت باشد. سال مدنظر در محاسبه نمره تراز، سال اخذ آزمون است و به سال فارغ التحصیلی و یا مؤلفه های دیگر ارتباطی ندارد. عدم شرکت در امتحانات نهایی فارغ از علت آن همچون غیبت موجه، به منزله درج نمره خام صفر و لحاظ تراز آن در محاسبه نمره کل سابقه تحصیلی است.

توجه ۵: نمره کل سابقه تحصیلی یک مرتبه در هر سال و صرفاً برای پذیرش در همان سال معتبر است و برای سال های بعد با توجه به ضرایب جدید محاسبه خواهد شد. برای متقاضیانی که در آزمون ترمیم نمره دروس سوابق تحصیلی شرکت می کنند (در یک درس، دارای چند نمره هستند)، بیشترین نمره تراز هر درس برای محاسبه نمره کل سابقه تحصیلی لحاظ می شود. در ضمن برای متقاضیانی که دارای بیش از یک دیپلم هستند، نمره کل سابقه تحصیلی براساس بیشترین نمره تراز دروس مؤثر و معتبر محاسبه می شود.

با توجه به اضافه شدن سوابق تحصیلی پایه یازدهم و تغییر ضرایب و میزان تاثیر سابقه تحصیلی در سال ۱۴۰۴ نمره کل سابقه تحصیلی سنوات قبل معتبر نبوده و نمره کل سابقه تحصیلی جدید توسط وزارت آموزش و پرورش محاسبه می شود. بر این اساس نمره کل نهایی متقاضیان حاضر در جلسه آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ که اجازه شرکت در آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ را دارند، برای پذیرش در سال ۱۴۰۴ تغییر می کند.

ملاک علمی برای پذیرش متقاضیان ورود به آموزش عالی در سال ۱۴۰۴ نمره کل نهایی مربوط به سال ۱۴۰۴ است. رتبه در سهمیه و رتبه کشوری بر اساس نمره کل نهایی ساخته می شود.

در محاسبه نمره کل سابقه تحصیلی، نمره تراز ملاک عمل است. لذا، نمرات خام آزمون (نمرات در بازه صفر تا بیست) ابتدا به نمرات تراز تبدیل و سپس با درنظرگرفتن ضرایب مصوب شورای سنجش و پذیرش دانشجو به صورت نمره کل سابقه تحصیلی محاسبه می شوند.

در خصوص نمرات تراز و نمره کل سابقه تحصیلی توجه به موارد زیر حائز اهمیت است:

۱- در هر سال، برای هر متقاضی پنج نمره کل به تفکیک پنج گروه آزمایشی (علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی، علوم انسانی، زبان های خارجی و هنر) محاسبه و از بین آنها، نمره کل مربوط به گروه یا گروه های آزمایشی انتخابی متقاضی ملاک عمل قرار می گیرد.

۲- برای متقاضیانی که در آزمون ترمیم نمره دروس سوابق تحصیلی شرکت می کنند (در یک درس، دارای چند نمره هستند)، بیشترین نمره تراز هر درس برای محاسبه نمره کل سابقه تحصیلی لحاظ می شود.

۳- برای متقاضیانی که بیش از یک دیپلم دارند، نمره کل سابقه تحصیلی بر اساس بیشترین نمره تراز دروس مؤثر و معتبر محاسبه می شود.

۴- معدل مدرک دیپلم (معدل کتبی و معدل کل) متقاضیانی که در آزمون های ترمیم نمره یا ایجاد سابقه شرکت می کنند، تغییر نمی کند و این نمرات (ترمیم، ایجاد) صرفا در نمره کل سابقه تحصیلی که برای پذیرش در رشته محل های با آزمون کاربرد دارد، لحاظ می شوند.

۵- برای محاسبه نمرات تراز نیاز به در دست داشتن تمامی نمرات شرکت کننده در آزمون است؛ لذا، امکان انجام این محاسبات بدون در اختیار داشتن نمرات خام کل شرکت کنندگان امکانپذیر نیست.

ایجاد سابقه تحصیلی و یا ترمیم نمره

متقاضیان ایجاد سابقه تحصیلی و یا ترمیم نمره می توانند بر اساس ضوابط مربوطه و با درنظرگرفتن دیپلم و گروه آزمایشی مدنظر خود در امتحانات نهایی که وزارت آموزش و پرورش برگزار می کند، شرکت کنند. در این خصوص توجه به موارد زیر ضروری است:

– براساس مصوبه هزار و بیستمین جلسه شورای عالی آموزش و پرورش، متقاضیان ایجاد سابقه تحصیلی و ترمیم نمرات دروس نهایی می توانند صرفاً یکبار برای ایجاد سابقه و یکبار برای ترمیم نمره، با پرداخت هزینه، در دروس موردنظر خود ثبت نام و در آزمون مربوط شرکت کنند.

لازم به توضیح است، به متقاضیانی که قبل از تاریخ ابلاغ این مصوبه (۸ مرداد ۱۴۰۲) از فرصت ترمیم استفاده کرده اند، اجازه داده می شود یکبار دیگر نمرات امتحانات نهایی دروس موردنظر خود را ترمیم کنند.

ترمیم هر نمره فقط در خرداد ماه هر سال امکان پذیر است

– از نوبت امتحانات خرداد سال ۱۴۰۲ و پس از آن، سابقه تحصیلی صرفا شامل نتایج آزمون های نوبت خرداد است. به عبارت دیگر، از این نوبت امتحانات به بعد، نمرات کسب شده در نوبت های شهریور و دی ماه به عنوان سابقه تحصیلی لحاظ نخواهند شد.

– متقاضیان ترمیم نمره، امکان ترمیم هر نمره ای را فقط در خرداد ماه هر سال دارند.

نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ برای پذیرش در رشته‌های با آزمون در دوره‌های روزانه، نوبت دوم (شبانه)، نیمه‌حضوری، مجازی، پردیس خودگردان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، دانشگاه پیام‌نور، مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی، رشته‌های تحصیلی با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی به همراه آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو – معلم در دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت‌دبیر شهید رجایی در روزهای ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ برگزار می‌شود.

مهر نیوز: خبرگزاری مهر (MNA) از هجدهم اسفندماه سال ۸۱ فعالیت آزمایشی خود را آغاز کرده و پس از آن در ۲۹ اردیبهشت ماه سال ۸۲. متقارن با ۱۷ ربیع‌الاول، سالروز ولادت رسول گرامی اسلام (ص) به صورت آزمایشی بر روی شبکه اینترنت قرار گرفت. این خبرگزاری سوم تیرماه سال ۱۳۸۲ همزمان با روز اطلاع رسانی دینی فعالیت رسمی خود را به دو زبان فارسی و انگلیسی آغاز کرد و بخش عربی «مهر» ۱۴ دی ماه همان سال، همزمان با میلاد با سعادت هشتمین اختر آسمان امامت و ولایت فعالیت خود را در پیش گرفت. <strong>۱) اداره کل اخبار داخلی:</strong> این اداره کل متشکل از «گروه‌های فرهنگ، هنر، سیاست، اقتصاد، جامعه، دین و اندیشه، حوزه و دانشگاه، دانش و فناوری، ورزش و عکس» است. <strong>۲) اداره کل اخبار خارجی:</strong> اداره اخبار خارجی مهر در دو بخش فارسی شامل: «گروه‌های خبری آسیای شرقی و اقیانوسیه، آسیای غربی، اوراسیا، خاورمیانه و آفریقای شمالی، آفریقای مرکزی و جنوبی، اروپا، آمریکای شمالی و آمریکای لاتین و ایران در جهان» و بخش زبان‌های خارجی، شامل «عربی، انگلیسی، استانبولی، اردو و کردی» فعال است. <strong>۳) اداره کل اخبار استان‌ها:</strong> خبرگزاری مهر با دارا بودن دفتر خبری در تمامی استان‌ها، اخبار استانی را در ۵ گروه منطقه‌ای در سطح کشور دسته بندی نموده است که شامل مناطق «شمال، شرق، غرب، جنوب و مرکز» است. <strong>۴) اداره کل رسانه‌های نو:</strong> به منظور فعالیت مؤثر خبرگزاری مهر در فضای مجازی این اداره در بخش‌های «شبکه‌های اجتماعی، فیلم، اینفوگرافیک، رادیومهر و مجله مهر» به تولید محتوا می‌پردازد. فعالیت‌های بین المللی خبرگزاری مهر ۵ سال پس از تأسیس در سال ۲۰۰۷ به عنوان چهلمین عضو رسمی اتحادیه خبرگزاری‌های آسیا و اقیانوسیه «اوآنا» در سیزدهمین نشست عمومی این اتحادیه پذیرفته شد. بعد از برگزاری بیست و نهمین نشست کمیته اجرایی اتحادیه خبرگزاری‌های آسیا و اقیانوسیه آذر ماه سال ۱۳۸۶ (۲۰۰۷) در جاکارتا اعضای این گروه ضمن بررسی مصوبات اجلاس سال گذشته (۲۰۰۶) تهران، درخواست عضویت خبرگزاری مهر را نیز مورد بررسی قرار دادند و موافقت خود را با پیوستن مهر به عنوان چهلمین عضو «اوآنا» اعلام کردند. خبرگزاری مهر توانست در همین مدت کوتاه نقشی فعال در آن سازمان و عرصه بین الملل ایفا کند. خبرگزاری مهر در سال ۲۰۰۹ میزبان سی و یکمین نشست کمیته اجرایی و بیست و پنجمین کمیته فنی اوآنا در تهران بوده‌است. خبرگزاری مهر در کنفرانس‌های مهم بین‌لمللی همچون: المپیک رسانه‌ها (چین ۲۰۰۹)، نشست سران اوآنا (کره جنوبی ۲۰۱۰)، چهاردهمین مجمع عمومی "اوآنا" (استانبول ۲۰۱۰)، سی و سومین نشست کمیته اجرایی و بیست و هفتمین نشست گروه فنی خبری اوآنا (مغولستان، اولانباتور ۲۰۱۱)، جشن پنجاهمین سال تأسیس اوآنا (بانکوک، تایلند ۲۰۱۲) دومین اجلاس جهانی رسانه‌ها (مسکو ۲۰۱۲) حضور فعال داشته و میهمان ویژه سومین کنگره جهانی خبرگزاری‌ها (بوینس آیرس، آرژانتین ۲۰۱۰) بوده است. سی و هشتمین اجلاس کمیته فنی و اجرایی اوآنا (فوریه ۲۰۱۵) سی و نهمین اجلاس کمیته فنی و اجرایی اوآنا (نوامبر ۲۰۱۵) اجلاس جهانی اقتصادی قزاقستان (۲۰۱۶) اجلاس جهانی رسانه‌ای اقتصادی سن پترزبورگ، روسیه (۲۰۱۶) اجلاس رسانه‌ای جاده ابریشم چین (۲۰۱۶) اعزام خبرنگار به نمایشگاه صنعت حلال تایلند به دعوت رسمی دولت تایلند (۲۰۱۶) اعزام خبرنگار به دوره آموزشی خبرگزاری اسپوتنیک روسیه به دعوت رسمی خبرگزاری (۲۰۱۶) کنفرانس رسانه‌های اسلامی، اندونزی (۲۰۱۶) چهلمین نشست کمیته فنی و اجرایی و شانزدهمین اجلاس مجمع عمومی اوآنا، آذربایجان (نوامبر ۲۰۱۶) پنجمین کنگره جهانی خبرگزاری‌ها، آذربایجان (نوامبر ۲۰۱۶) این خبرگزاری مبتکر پرچم سازمان ۵۰ ساله خبرگزاری‌های آسیا-اقیانوسیه بوده و منتخب فعال‌ترین خبرگزاری این سازمان در سال ۲۰۱۰ بوده است. انتشارات رسانه مهر خبرگزاری مهر در سال ۱۳۹۰ مجوز انتشارات رسانه مهر را با هدف انتشار کتاب و آثار مکتوب از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت کرد. کتاب‌هایی همچون "جای پای جلال" نوشته مهدی قزلی، "حرفه‌ای " نوشته مرتضی قاضی و "واژه نامه اصطلاحات مطبوعاتی فارسی –انگلیسی" از جمله آثار انتشار یافته این مجموعه است. ارتباط با رسانه‌های جهان نظر به حضور بین‌المللی و اثرگذاری، این خبرگزاری ۶ زبانه (فارسی، عربی، انگلیسی، ترکی، اردو، کردی) به عنوان، مرجع قابل اعتمادی برای رسانه‌های معتبر دنیا تبدیل شده است. از این رو بسیاری از رسانه‌های خارجی ضمن اعلام آمادگی برای ایجاد دفاتر نمایندگی در منطقه مورد نظر برای تبادل اخبار و انعکاس وقایع مهم خبری دو کشور اقدام به امضا تفاهم نامه همکاری با خبرگزاری مهر کرده‌اند. خبرگزاری شینهوا (چین)، کیودو (ژاپن)، پی تی آی (هند)، تاس (روسیه)، اسپوتنیک (روسیه)، افه (اسپانیا)، برناما (مالزی)، پیرولی (گرجستان)، آکوپرس (رومانی)، یونهاپ (کره جنوبی)، پرنسا لاتینا (کوبا)، وی ان ای (ویتنام)، جیهان (ترکیه)، آنتارا (اندونزی)، ترند (آذربایجان)، نیوزیانا (زیمبابوه)، مونتسامه (مغولستان)، سانا (سوریه)، ای پی پی (پاکستان)، پی ان ای (فیلیپین) و آوا (افغانستان) برخی از خبرگزاری‌های طرف قرارداد با خبرگزاری مهر هستند. میثاق اخلاق حرفه‌ای خبرگزاری مهر خود را متعهد به رعایت میثاق اخلاق حرفه‌ای خبرگزاری‌ها می‌داند. <strong>با مهر به دنیا نگاه کنیم</strong> <strong>صاحب امتیاز:</strong> سازمان تبلیغات اسلامی <strong>مدیر عامل و مدیر مسئول:</strong> محمد مهدی رحمتی <strong>معاون خبر:</strong> محمدحسین معلم طاهری
Related Post