X
سفر ایلام و مهران: مسیر زائران عتبات با اتوبوس
ایلام و مهران در ایام سفرهای زیارتی، به دلیل میزبانی از جمعیت زیاد، به کانون توجه زائران و مسیرهای زیارتی تبدیل شده‌اند.
چرا لوله پلیکا هنوز هم پرکاربردترین نوع لوله در بازار است؟
در بین مصالح مورد استفاده برای ایجاد زیرساخت‌های تاسیساتی، لوله‌ها جایگاهی بسیار حساس و مهمی دارند، چرا که نقش انتقال آب، فاضلاب، هوا یا حتی کابل‌های الکتریکی را ایفا می‌کنند. با وجود ورود انواع جدید لوله‌های پلیمری و کامپوزیتی به بازار، لوله پلیکا (PVC-U) همچنان جایگاه خود را به‌عنوان یکی از پرکاربردترین انواع لوله…
هشدار! این اشتباهات در خرید لوازم یدکی بیل مکانیکی هزینه ساز می‌شوند
من به عنوان یک پیمانکار با بیش از دوازده سال تجربه در حوزه ساخت و ساز و کار با ماشین آلات سنگین، بارها شاهد تأثیرات مخرب انتخاب نادرست لوازم یدکی بیل مکانیکی بر پروژه‌های عمرانی بوده‌ام. در این مقاله، با تکیه بر تجربیات شخصی و دانش تخصصی، به بررسی اشتباهات رایج در خرید لوازم یدکی…

رکورد ترانزیت زمینی ۲۵ درصد از هدف‌گذاری سال اول برنامه هفتم جلوتر است

معاون دفتر حمل‌ونقل بین المللی و ترانزیت سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: ۱۷.۵ میلیون تن بار ترانزیتی در سال ۱۴۰۳ از مبادی مرزی کشور عبور کرده است.

به گزارش بازار از وزارت راه و شهرسازی، حمید محمدی روز پنجشنبه اظهار کرد: این دومین سالی است که رکورد ترانزیت شکسته می‌شود. رکورد ترانزیت جاده‌ای در سال ۱۴۰۲ معادل ۱۴.۷۵ میلیون تن بود و سال گذشته به ۱۷.۵ میلیون تن رسید.

وی افزود: عملکرد ترانزیت جاده ای و ریلی نسبت به برنامه هفتم پیشرفت که ۱۶ میلیون تن در سال اول برنامه پیش‌بینی شده، ۲۵ درصد بیشتر است.

محمدی با اشاره به رویکرد دیپلماسی حمل‌ونقل وزارت راه و شهرسازی با کشورهای همسایه گفت: کاهش عوارض جاده‌ای با کشورهای ترکمنستان، قطع عوارض پرداختی ناوگان ایرانی برای ورود به ازبکستان به مدت یک سال، افزایش مبادله برگه تردد با کشورهای همسایه از جمله اقدام‌های انجام شده در این حوزه است.

معاون دفتر حمل‌ونقل بین المللی و ترانزیت سازمان راهداری به اقدام‌های سخت افزاری و نرم افزاری اشاره کرد و گفت: با انجام اقدام‌هایی چون فعالسازی سامانه جامع بین المللی، نوبت دهی سیستمی ناوگان حمل و نقل جاده ای در پایانه‌ها، بستر فعالیت را برای بخش خصوصی ایجاد کرده‌ایم.

محمدی با اشاره به برنامه این سازمان برای حفظ رکورد کنونی ترانزیت خاطرنشان کرد: در حوزه زیرساخت مشکلی وجود ندارد و سال گذشته حدود ۶۰۰ میلیون تن کالا از جاده‌های کشور جابه‌جای شده است.

وی ادامه داد: برای دستیابی به هدف‌گذاری ترانزیت ۴۰ میلیون تن کالا باید فرآیندهای مرزی کشور تغییر کند و از تمرکز در نقطه صفر مرزی اجتناب شود.

معاون دفتر حمل‌ونقل بین المللی و ترانزیت بر لزوم روان‌سازی تردد و جلوگیری از ایجاد توقف‌ها در نقاط مرزی تاکید کرد و گفت: توسعه پارکینگ نیز راهکار مناسبی نیست. بلکه این فرایندها باید در پسکرانه مرزی سپری شوند.

محمدی با بیان اینکه ۳۲ پایانه مرزی مصوب و ۲۶ پایانه مرزی فعال تحت نظارت سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای قرار دارند، گفت: امکانات مناسبی با سرمایه گذاری گسترده در این پایانه‌ها فراهم شده است و در صورتی که اراضی مورد نیاز از سوی سایر دستگاه‌ها به پایانه‌های مرزی اختصاص یابد، نسبت به توسعه زیرساخت‌ها و امکانات اقدام می‌شود.

تحلیل بازار: موسسه تحلیل بازار فردا، گروهی متشکل از خبرنگاران و اقتصاددانان جوان است که با هدف تحلیل و بررسی رویدادها و تحولات اقتصادی ایران و جهان شکل گرفته و می کوشد با نگاهی نو به تحلیل و ارزیابی تحولات اقتصادی ایران و جهان بپردازد. اعضای موسسه تلاش می کنند با تکیه بر آخرین یافته های علمی و ضمن پرهیز از تقسیم بندی های رایج سیاسی و اقتصادی، بنیان گذار نگاهی نو در اقتصاد ایران باشند و برای حل مسائل اقتصادی امروز و فردای جامعه ایران به دنبال ارائه راهکارهایی متناسب با زیست بوم ایران بگردند. رصد و انتشار تازه ترین ترین اخبار رویدادهای اقتصادی، نقد و بررسی جریان ها و روندهای اقتصاد و بازار، آینده نگری و آینده پژوهی در حوزه های گوناگون اقتصادی، صنعتی و کشاورزی از جمله اقدامات و فعالیت های موسسه تحلیل بازار فردا است که در قالب رسانه های این موسسه در دسترس فعالان اقتصادی و صنعتی قرار می گیرد.
Related Post