X
راهی نو در آموزش و یادگیری سئو با استادی سید احسان خسروی
در دنیای دیجیتال امروز، سئو (SEO) یکی از پایه‌های اصلی موفقیت کسب‌وکارهای آنلاین است.
سفر ایلام و مهران: مسیر زائران عتبات با اتوبوس
ایلام و مهران در ایام سفرهای زیارتی، به دلیل میزبانی از جمعیت زیاد، به کانون توجه زائران و مسیرهای زیارتی تبدیل شده‌اند.
چرا لوله پلیکا هنوز هم پرکاربردترین نوع لوله در بازار است؟
در بین مصالح مورد استفاده برای ایجاد زیرساخت‌های تاسیساتی، لوله‌ها جایگاهی بسیار حساس و مهمی دارند، چرا که نقش انتقال آب، فاضلاب، هوا یا حتی کابل‌های الکتریکی را ایفا می‌کنند. با وجود ورود انواع جدید لوله‌های پلیمری و کامپوزیتی به بازار، لوله پلیکا (PVC-U) همچنان جایگاه خود را به‌عنوان یکی از پرکاربردترین انواع لوله…

دیدار ترامپ و نتانیاهو؛ از دکوری بودن «بی بی» تا دیکته‌های ترامپ

سفر غیرمنتظره نتانیاهو به آمریکا بازتاب‌های مختلفی در رسانه‌های عبری داشت که فصل مشترک تمام آنها را می‌توان «غافل‌گیری» نخست وزیر اسرائیل در برخورد با دونالد ترامپ دانست.

خبرگزاری مهر، گروه بین‌الملل: «شکست نتانیاهو در بن‌بست ترامپ» بهترین عبارت برای توصیف دستآوردهای سفر نخست وزیر اسرائیل به واشنگتن است! در حالی که نتانیاهو با دور زدن حکم بازداشت دادگاه بین‌المللی کیفری راهی مجارستان شده بود تا برای سران اتحادیه اروپا نمایش «قدرت» داشته باشد، ناگهان رسانه‌های آمریکایی خبر از سفر غیرمنتظره وی به ایالات متحده دادند. در جریان این سفر پرونده‌های ایران، غزه، آینده نظم منطقه، جلوگیری از فروش جنگنده‌های اف -۳۵ به ترکیه و مهار نفوذ این کشور در سوریه و در نهایت تعرفه‌های وضع شده بر کالای اسرائیلی مورد بحث قرار گرفت.

نکته کلیدی آن است که در جریان دیدار دوجانبه نتانیاهو- ترامپ، این‌بار خبری از همراهی رئیس جمهور جمهوری‌خواه آمریکا نبود و ترامپ سعی داشت تا خواسته‌های خود را در قالب «دیکته» به نتانیاهو تحمیل کند. از عدم تعهد نسبت به اجرایی کردن مدل توافق لیبی در پرونده اتمی ایران تا تأیید ضمنی حفظ فعالیت‌های صلح آمیز اتمی تهران در کنار «نه» رئیس جمهوری آمریکا در خصوص تعرفه وضع شده بر اسرائیل را می‌توان نشانه‌های شکست رهبر افسانه‌ای حزب لیکود در کاخ سفید برای تغییر بازی به نفع اسرائیل دانست!

با فرا رسیدن فصل بهار، مناقشه ایران و آمریکا وارد مرحله تازه‌ای شده است. اظهارات اخیر رافائل گروسی دبیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در خصوص توان بالقوه ایران برای ساخت ۶ یا ۷ سلاح اتمی را می‌توان بازی این نهاد بین‌المللی در زمین بازی واشنگتن و احتمال صدور گزارش فصلی سوگیرانه علیه ایران دانست. این گزارش می‌تواند دستآویزی برای تروئیکای اروپایی جهت فعال کردن مکانیزم ماشه تا اکتبر ۲۰۲۵ و بازگشت ایران ذیل بند هفتم منشور سازمان ملل باشد. همزمان در میدان غرب آسیا در حالی که اسرائیل بر پرونده‌های غزه، لبنان و سوریه تمرکز دارد، سنتکام در دفع تهدیدات مقاومت یمن، عراق و در نهایت ایران به کمک رژیم آمده است. در این میان مهم‌ترین نماد مناقشه میان ایران با آمریکا- رژیم صهیونیستی را می‌توان پرونده اتمی ایران دانست. پس از امضای سند اجرایی بازگشت کمپین «فشار حداکثری» علیه تهران، دونالد ترامپ با استخدام ادبیاتی دوپهلو از میل به توافق با ایران و در عین تهدید نظامی جمهوری اسلامی سخن می‌گوید. در این معادله نتانیاهو و متحدان راست گرای وی امیدوارند تا از طریق حمله نظامی مشترک یا توافق سیاسی یک‌طرفه بتوانند برنامه اتمی ایران را یکبار برای همیشه نابود کنند! با توجه به موارد فوق در ادامه این یادداشت سعی خواهیم کرد به بررسی موارد مورد بحث در جریان دومین سفر نتانیاهو به واشنگتن بپردازیم.

دومین سفر نتانیاهو به واشنگتن

روز دوشنبه هفتم آوریل ۲۰۲۵ نتانیاهو به همراه هیأتی عالی‌رتبه از بوداپست راهی واشنگتن شد تا برخی پرونده‌های مهم دوجانبه و منطقه‌ای را به صورت مستقیم با مقامات آمریکایی در میان بگذارد. مناقشه اتمی ایران، تغییر نظم خاورمیانه، آینده اداره و بازسازی غزه و در نهایت تعرفه‌های وضع شده بر کالاهای اسرائیلی از جمله موضوعات مورد بررسی هیأت‌های اسرائیلی و آمریکایی بودند. این سفر در زمانی حساس انجام شد و به نظر می‌رسد تحولات جاری در منطقه غرب آسیا را در ماه‌های آینده تحت تأثیر قرار دهد. اساساً هر زمان که مقامات ارشد اسرائیلی مانند نخست وزیر، وزیر جنگ یا وزیر خارجه این رژیم راهی آمریکا می‌شوند، اتفاقاتی نامطلوبی برای منطقه خاورمیانه و بازیگران حاضر در آن طرح ریزی می‌شود. سفر کوتاه اما جنجالی نتانیاهو به واشنگتن اما به نظر می‌رسد لزوماً مطابق میل صهیونیست‌ها پیش نرفته است.

مذاکره بر لبه پرتگاه!

در خصوص مدل مذاکراتی میان ایران و آمریکا در دوران ترامپ الگوهای متعددی بیان شده اما به نظر می‌رسد مدل «لبکه پرتگاه» بیش از سایر الگوها توصیف کننده وضعیت جاری میان تهران- واشنگتن باشد. در مدل لبه پرتگاه (Brinkmanship) بازیگر «الف» از طریق تهدید و تشدید فشار بر بازیگر «ب» سعی دارد تا طرف مقابل را تا آستانه پرتگاه جنگ سوق دهد. هدف از چنین سیاستی رسیدن به نقطه جنگ نیست بلکه تلاشی برای تحمیل شروط سخت‌گیرانه بر طرف مقابل با کمک گرفتن از عنصر «اجبار» و «ارعاب» است. فهم چنین الگویی است که می‌تواند دستوکار تیم مذاکره کننده ایرانی (عراقچی- تخت روانچی) را در برابر تیم مذاکره کننده آمریکا مشخص کند.

نتانیاهو اما دستورکار متفاوتی را در پرونده ایران دنبال می‌کند. باراک راوید خبرنگار آکسیوس که عمدتاً اخبار مربوط به فلسطین اشغالی و روابط خارجی اسرائیل را پوشش می‌دهد مدعی شد که نخست وزیر اسرائیل در دیدار با مقامات آمریکایی مدل مطلوب خود برای مذاکره با ایران را «خلع سلاح لیبی» عنوان کرده است! همچنین رهبر حزب لیکود امیدوار است با سواستفاده از حضور ترامپ در کاخ سفید بتواند مسیر برنامه موشکی- فضایی- منطقه‌ای ایران را نیز به عقب بازگرداند و حتی نابود کند! تنها ساعاتی پس از انتشار این اخبار ترامپ در اتاق بیضی شکل کاخ سفید رسماً اعلام کرد که به دنبال برنامه ریزی برای مذاکره مستقیم میان مقامات ایرانی- آمریکایی در عمان است! به گفته دستگاه وزارت خارجه ایران نماینده تهران در این مذاکرات عباس عراقچی و در سوی مقابل استیو ویتکاف نماینده ویژه آمریکا در امور خاورمیانه خواهد بود. روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز به نقل از سه مقام ایرانی مدعی شده است که اگر گفتگوهای غیرمستقیم در عمان همراه با احترام و سازنده باشد، ممکن است گفتگوهای مستقیم میان دو طرف آغاز شود!

شکست در پرونده ایران در برابر توفیق در مسئله غزه!

برخلاف شکست نتانیاهو در پرونده ایران اما به نظر می‌رسد وی توفیقاتی نسبی در پرونده آینده غزه و اشغال کامل آن به دست آورده است. پس از دیدار مکرون، السیسی و عبدالله دوم، رهبران کشورهای فرانسه، مصر و اردن در تماس تلفنی با ترامپ نظر مخالف خود را با تغییر وضعیت غزه و انتقال جمعیت فلسطینی آن اعلام کردند. در پاسخ به این نظر مخالف به نظر می‌رسد ترامپ همسو با نتانیاهو قصد دارد تا مقدمات اشغال کامل این باریکه و در نهایت الحاق آن به سرزمین‌های اشغالی را فراهم آورد. همراهی ترامپ با نخست وزیر کنونی اسرائیلی یادآور سیاست دولت نخست وی در همراهی با اسرائیل در ماجرای به رسمیت شناختن اشغال بلندی‌های جولان و انتقال سفارت آمریکا به بیت المقدس است. این امکان وجود دارد تا اوانجلیک‌های اطراف ترامپ و سایر جمهوری خواهان همسو با اسرائیل عملیاتی شدن ایده «اسرائیل بزرگ» را در دستورکار قرار داده و به دنبال الحاق کامل کرانه باختری و نوار غزه برخلاف قطعنامه‌های شورای امنیت باشند. نکته کلیدی آن است که در شرایط کنونی جهان عرب و قدرت‌های تعیین کننده مانند ایران، ترکیه و مصر با این موضوع موافقت نکرده و تهدید کردند که چنین اقدامی ممکن است منجر به خیزش سراسری امت اسلامی علیه منافع آمریکا و رژیم صهیونیستی شود.

حذف تعرفه‌های اسرائیل در بن‌بست ترامپ

تنها یک روز قبل از اعلام رسمی تعرفه‌های جدید آمریکا بر تجارت خارجی با کشورهای مختلف، بتسلائیل اسموتریچ وزیر دارایی اسرائیل و رهبر حزب دست راستی «صهیونیسم مذهبی» با انتشار اعلامیه رسمی اعلام کرد که تعرفه واردات کالاهای آمریکایی در دوران ترامپ به صفر درصد کاهش پیدا کرده است. این موضوع زمینه سود ۱۱ میلیارد دلاری را برای صادرکنندگان آمریکایی فراهم می‌کرد. در واکنش به این تصمیم دونالد ترامپ و تیم اقتصادی وی نه تنها تعرفه‌ها بر کالای اسرائیلی را کاهش نداد بلکه با اعلام وضع تعرفه ۱۷ درصدی زلزله‌ای در میان سیاست مداران صهیونیست ایجاد کرد. در جریان کنفرانس خبری رهبران آمریکا و اسرائیل در اتاق بیضی شکل کاخ سفید، ترامپ صراحتاً از کمک سالانه ۴ میلیارد دلاری به اسرائیل گفت و اعلام کرد که به دلیل حمایت مالی از رژیم بعید است تغییری در میزان تعرفه‌های وضع شده بر کالاهای اسرائیلی اعمال شود. چهره عصبانی نتانیاهو در جلسه با ترامپ را می‌توان مهم‌ترین سند برای توصیف شکست پروژه کاهش تعرفه‌های وضع شده بر محصولات صادراتی اسرائیل به ایالات متحده دانست.

واکنش رسانه‌های اسرائیلی

سفر غیرمنتظره نتانیاهو به آمریکا اما بازتاب‌های مختلفی در رسانه‌های عبری داشت که فصل مشترک تمام آنها را می‌توان «غافل‌گیری» نخست وزیر اسرائیل در برخورد با دونالد ترامپ دانست. به عنوان مثال روزنامه دست راستی اسرائیل هیوم وابسته به خانواده ادلسون که به صورت رایگان در فضای مطبوعاتی فلسطین اشغالی منتشر می‌شود، صراحتاً اعلام کرد که نتانیاهو از مذاکرات میان ایران و آمریکا اطلاع کافی نداشته است! البته این مقام اسرائیلی در ادامه افزود که دولت نتانیاهو از این موضع غافل‌گیر نشده زیرا از قبل آنها از تمایل دولت ترامپ برای امتحان گزینه دیپلماسی در قبال تهران آگاهی داشتند. «تایمز اسرائیل» نیز اعلام رسمی مذاکرات (مستقیم) ایران و آمریکا در حضور نتانیاهو را امری تحقیر کننده برای نخست وزیر اسرائیل دانست. در سوی مقابل برخی رسانه‌های عبری نزدیک به کابینه نتانیاهو مدعی شدند که سفر نخست وزیر اسرائیل به آمریکا در زمان کنونی به معنای احترام گذاشتن آمریکایی‌ها به آنها برخلاف دوران اوباما و مذاکرات برنز- صالحی در مسقط است. این روزنامه افزود که شوک و عصبانیت در چهره افراد هیئت اسرائیلی در واشنگتن به وضوح دیده می‌شد.

«تایمز اسرائیل» نیز سفر نتانیاهو به کاخ سفید را ناامید کننده خواند. این رسانه با استناد به ادعای مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا توسط ترامپ، سفر مذکور را نامید کننده توصیف کرد. نیو دیمور سخنگوی یائیر لاپید رئیس مخالفان کابینه رژیم صهیونیستی نیز در واکنش به نیمه کاره این سفر گفت که رسانه‌های اسرائیل باید حقیقت را همان‌گونه که هست به مردم بگویند؛ این یکی از تحقیرآمیزترین دیدارها برای یک نخست‌وزیر اسرائیل در تاریخ بود که به تحقیر اسرائیل مقابل دوربین‌های زنده و شکست کامل اسرائیل منجر شد و حتی تعرفه‌های گمرکی نیز کاهش نیافت. وی افزود ترامپ از نتانیاهو فقط به‌عنوان یک گلدان تزئینی برای مشروعیت‌بخشی به مذاکرات با ایران استفاده کرد.

ناکامی نتانیاهو در ایجاد تنش میان واشنگتن- آنکارا

دیگر موضوع مورد بحث میان نتانیاهو و ترامپ را می‌توان اظهارات وی در خصوص تهدید ترکیه و عدم فروش جنگنده‌های اف -۳۵ به آنکارا دانست. به گزارش «میدل ایست آی» به نقل از دو مقام ارشد غربی، بنیامین نتانیاهو در حال فشار آوردن به مارکو روبیو وزیر امور خارجه آمریکا برای مسدود کردن فروش جنگنده‌های اف -۳۵ به ترکیه است. وی همچنین نگرانی‌های خود را درباره افزایش نفوذ ترکیه در سوریه ابراز کرد. پیش از این نیز نتانیاهو سعی داشت تا با کمک آمریکا حوزه نفوذ ترکیه در سوریه را؛ به ویژه در مناطقی جنوبی محدود کند.

اظهارات مثبت و همدلانه ترامپ نسبت به اردوغان را می‌توان نوعی دهن کجی نسبت به نتانیاهو دانست. در حالی که نخست وزیر اسرائیل قصد داشت تا ترکیه را تبدیل به مسئله امنیتی واشنگتن در شرق مدیترانه کند، رئیس جمهور آمریکا در خصوص اردوغان گفت که وی مرد بسیار قوی و باهوشی است. به او (اردوغان) گفتم تو کاری را انجام دادی که هیچکس در ۲۰۰۰ سال انجام نداده است، تو کنترل سوریه را به دست گرفتی! وی در ادامه با اعلام آمادگی برای میانجی‌گری میان ترکیه- اسرائیل گفت که اگر نتانیاهو با اردوغان مشکلی دارد باید آن را حل کند! چنین اظهاراتی به معنای آن است که رئیس جمهور فعلی آمریکا قصد ندارد تا برخلاف دوره نخست ریاست خود بر کاخ سفید تمام تخم مرغ‌های سیاست خاورمیانه‌ای آمریکا را در سبد یک یا دو کشور بگذارد، بلکه می‌خواهد در نظم سیال منطقه غرب آسیا به حداکثری سازی منافع ملی آمریکا بپردازد.

بهره سخن

چیزی که تا امروز می‌توان درباره آن قضاوت نسبی داشت آن است که ایران و آمریکا به دنبال تغییر وضع موجود و آغاز فصلی جدید در روابط دوجانبه هستند. در این میان اسرائیل و لابی حامی آن در واشنگتن سعی دارند تا این فصل جدید را مبتنی بر تنش فزاینده طرح ریزی کنند و در صورت امکان دو طرف را به سمت تقابل مستقیم نظامی هدایت کنند.

ایران آشکارا اعلام کرده که هیچ گاه مذاکره در شرایط فشار و نابرابر را نمی‌پذیرد، اما برای حل‌وفصل اختلاف‌ها آمادگی دارد، از سوی دیگر نیز به نظر می‌رسد که دولت آمریکا نیز به علت نگرانی از پیامدهای غیرقابل‌پیش‌بینی افزایش تنش‌ها با ایران تمایل به میز مذاکره یا دیپلماسی دارد. حرکت به سمت گزینه افزایش سطح تنش یا کاهش آن وابسته به اراده و میزان حسن نیت طرف آمریکایی است.

به عبارت دیگر امروز توپ در زمین ترامپ است و باید وی و تیم سیاست خارجی او ثابت کنند که در صورت رفع هرگونه نگرانی در خصوص برنامه اتمی ایران حاضر به دادن امتیازات معنادار همچون رفع تحریم‌ها هستند یا خیر؟ امروز با توجه به یکپارچگی جمهوری خواهان در کنگره و دولت به نظر می‌رسد که فرصت منحصر به فردی برای لغو تحریم‌های اولیه و ثانویه ایران ایجاد شده که می‌تواند بخش جدی از تخاصم میان تهران- واشنگتن را تبدیل به بخشی از فصول کتاب تاریخ کند! در عین حال نباید از سنگ اندازی دولت نتانیاهو غافل شد و باید منتظر اقدامات غیرسازنده آنها در جریان مذاکرات احتمالی در عمان باشیم.

مهر نیوز: خبرگزاری مهر (MNA) از هجدهم اسفندماه سال ۸۱ فعالیت آزمایشی خود را آغاز کرده و پس از آن در ۲۹ اردیبهشت ماه سال ۸۲. متقارن با ۱۷ ربیع‌الاول، سالروز ولادت رسول گرامی اسلام (ص) به صورت آزمایشی بر روی شبکه اینترنت قرار گرفت. این خبرگزاری سوم تیرماه سال ۱۳۸۲ همزمان با روز اطلاع رسانی دینی فعالیت رسمی خود را به دو زبان فارسی و انگلیسی آغاز کرد و بخش عربی «مهر» ۱۴ دی ماه همان سال، همزمان با میلاد با سعادت هشتمین اختر آسمان امامت و ولایت فعالیت خود را در پیش گرفت. <strong>۱) اداره کل اخبار داخلی:</strong> این اداره کل متشکل از «گروه‌های فرهنگ، هنر، سیاست، اقتصاد، جامعه، دین و اندیشه، حوزه و دانشگاه، دانش و فناوری، ورزش و عکس» است. <strong>۲) اداره کل اخبار خارجی:</strong> اداره اخبار خارجی مهر در دو بخش فارسی شامل: «گروه‌های خبری آسیای شرقی و اقیانوسیه، آسیای غربی، اوراسیا، خاورمیانه و آفریقای شمالی، آفریقای مرکزی و جنوبی، اروپا، آمریکای شمالی و آمریکای لاتین و ایران در جهان» و بخش زبان‌های خارجی، شامل «عربی، انگلیسی، استانبولی، اردو و کردی» فعال است. <strong>۳) اداره کل اخبار استان‌ها:</strong> خبرگزاری مهر با دارا بودن دفتر خبری در تمامی استان‌ها، اخبار استانی را در ۵ گروه منطقه‌ای در سطح کشور دسته بندی نموده است که شامل مناطق «شمال، شرق، غرب، جنوب و مرکز» است. <strong>۴) اداره کل رسانه‌های نو:</strong> به منظور فعالیت مؤثر خبرگزاری مهر در فضای مجازی این اداره در بخش‌های «شبکه‌های اجتماعی، فیلم، اینفوگرافیک، رادیومهر و مجله مهر» به تولید محتوا می‌پردازد. فعالیت‌های بین المللی خبرگزاری مهر ۵ سال پس از تأسیس در سال ۲۰۰۷ به عنوان چهلمین عضو رسمی اتحادیه خبرگزاری‌های آسیا و اقیانوسیه «اوآنا» در سیزدهمین نشست عمومی این اتحادیه پذیرفته شد. بعد از برگزاری بیست و نهمین نشست کمیته اجرایی اتحادیه خبرگزاری‌های آسیا و اقیانوسیه آذر ماه سال ۱۳۸۶ (۲۰۰۷) در جاکارتا اعضای این گروه ضمن بررسی مصوبات اجلاس سال گذشته (۲۰۰۶) تهران، درخواست عضویت خبرگزاری مهر را نیز مورد بررسی قرار دادند و موافقت خود را با پیوستن مهر به عنوان چهلمین عضو «اوآنا» اعلام کردند. خبرگزاری مهر توانست در همین مدت کوتاه نقشی فعال در آن سازمان و عرصه بین الملل ایفا کند. خبرگزاری مهر در سال ۲۰۰۹ میزبان سی و یکمین نشست کمیته اجرایی و بیست و پنجمین کمیته فنی اوآنا در تهران بوده‌است. خبرگزاری مهر در کنفرانس‌های مهم بین‌لمللی همچون: المپیک رسانه‌ها (چین ۲۰۰۹)، نشست سران اوآنا (کره جنوبی ۲۰۱۰)، چهاردهمین مجمع عمومی "اوآنا" (استانبول ۲۰۱۰)، سی و سومین نشست کمیته اجرایی و بیست و هفتمین نشست گروه فنی خبری اوآنا (مغولستان، اولانباتور ۲۰۱۱)، جشن پنجاهمین سال تأسیس اوآنا (بانکوک، تایلند ۲۰۱۲) دومین اجلاس جهانی رسانه‌ها (مسکو ۲۰۱۲) حضور فعال داشته و میهمان ویژه سومین کنگره جهانی خبرگزاری‌ها (بوینس آیرس، آرژانتین ۲۰۱۰) بوده است. سی و هشتمین اجلاس کمیته فنی و اجرایی اوآنا (فوریه ۲۰۱۵) سی و نهمین اجلاس کمیته فنی و اجرایی اوآنا (نوامبر ۲۰۱۵) اجلاس جهانی اقتصادی قزاقستان (۲۰۱۶) اجلاس جهانی رسانه‌ای اقتصادی سن پترزبورگ، روسیه (۲۰۱۶) اجلاس رسانه‌ای جاده ابریشم چین (۲۰۱۶) اعزام خبرنگار به نمایشگاه صنعت حلال تایلند به دعوت رسمی دولت تایلند (۲۰۱۶) اعزام خبرنگار به دوره آموزشی خبرگزاری اسپوتنیک روسیه به دعوت رسمی خبرگزاری (۲۰۱۶) کنفرانس رسانه‌های اسلامی، اندونزی (۲۰۱۶) چهلمین نشست کمیته فنی و اجرایی و شانزدهمین اجلاس مجمع عمومی اوآنا، آذربایجان (نوامبر ۲۰۱۶) پنجمین کنگره جهانی خبرگزاری‌ها، آذربایجان (نوامبر ۲۰۱۶) این خبرگزاری مبتکر پرچم سازمان ۵۰ ساله خبرگزاری‌های آسیا-اقیانوسیه بوده و منتخب فعال‌ترین خبرگزاری این سازمان در سال ۲۰۱۰ بوده است. انتشارات رسانه مهر خبرگزاری مهر در سال ۱۳۹۰ مجوز انتشارات رسانه مهر را با هدف انتشار کتاب و آثار مکتوب از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت کرد. کتاب‌هایی همچون "جای پای جلال" نوشته مهدی قزلی، "حرفه‌ای " نوشته مرتضی قاضی و "واژه نامه اصطلاحات مطبوعاتی فارسی –انگلیسی" از جمله آثار انتشار یافته این مجموعه است. ارتباط با رسانه‌های جهان نظر به حضور بین‌المللی و اثرگذاری، این خبرگزاری ۶ زبانه (فارسی، عربی، انگلیسی، ترکی، اردو، کردی) به عنوان، مرجع قابل اعتمادی برای رسانه‌های معتبر دنیا تبدیل شده است. از این رو بسیاری از رسانه‌های خارجی ضمن اعلام آمادگی برای ایجاد دفاتر نمایندگی در منطقه مورد نظر برای تبادل اخبار و انعکاس وقایع مهم خبری دو کشور اقدام به امضا تفاهم نامه همکاری با خبرگزاری مهر کرده‌اند. خبرگزاری شینهوا (چین)، کیودو (ژاپن)، پی تی آی (هند)، تاس (روسیه)، اسپوتنیک (روسیه)، افه (اسپانیا)، برناما (مالزی)، پیرولی (گرجستان)، آکوپرس (رومانی)، یونهاپ (کره جنوبی)، پرنسا لاتینا (کوبا)، وی ان ای (ویتنام)، جیهان (ترکیه)، آنتارا (اندونزی)، ترند (آذربایجان)، نیوزیانا (زیمبابوه)، مونتسامه (مغولستان)، سانا (سوریه)، ای پی پی (پاکستان)، پی ان ای (فیلیپین) و آوا (افغانستان) برخی از خبرگزاری‌های طرف قرارداد با خبرگزاری مهر هستند. میثاق اخلاق حرفه‌ای خبرگزاری مهر خود را متعهد به رعایت میثاق اخلاق حرفه‌ای خبرگزاری‌ها می‌داند. <strong>با مهر به دنیا نگاه کنیم</strong> <strong>صاحب امتیاز:</strong> سازمان تبلیغات اسلامی <strong>مدیر عامل و مدیر مسئول:</strong> محمد مهدی رحمتی <strong>معاون خبر:</strong> محمدحسین معلم طاهری