X
با اپلیکیشن اسنپ تریپ چطور سریع بلیط تهران مشهد بخریم؟
خرید آنلاین بلیط تهران به مشهد اگر ساده بود، لازم نبود این متن را بخوانید. هر بار که وارد یکی از پلتفرم های خرید بلیط می شوید، با انبوهی از پروازها، قیمت ها، ایرلاین ها و فیلترهای پیچیده مواجه اید که به جای کمک، بیشتر باعث سردرگمی می شوند. هدف این راهنما ساده…
بهترین مشاغل و فرصت‌های استخدامی در بندر انزلی برای کارجویان
بندر انزلی، نگین استان گیلان و یکی از مهم‌ترین بنادر شمالی ایران، همواره به دلیل موقعیت استراتژیک خود در زمینه تجارت، گردشگری و صنایع مرتبط، فرصت‌های شغلی متنوعی را برای کارجویان فراهم آورده است. این شهر ساحلی زیبا با وجود منطقه آزاد، گمرک فعال و جاذبه‌های توریستی فراوان، بستری مناسب برای استخدام بندر انزلی در…
راهی نو در آموزش و یادگیری سئو با استادی سید احسان خسروی
در دنیای دیجیتال امروز، سئو (SEO) یکی از پایه‌های اصلی موفقیت کسب‌وکارهای آنلاین است.

در مسیر شکل‌دهی الگوی اسلامی -ایرانی پیشرفت راهی جز اعتماد به مردم نداریم

مسئول بنیاد ملی مردم نهضت پیشرفت بانوان با تاکید بر نقش جریان‌های قوی مردمی برای رسیدن به تمدن تاکید کرد و گفت:در مسیر شکل‌دهی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت راهی جز اعتماد به مردم نداریم.

به گزارش خبرنگار مهر، اولین همایش «نقش زنان در پیروزی و حفظ انقلاب اسلامی و جبهه مقاومت» با حضور رسول بهرامی‌پور رئیس سازمان بسیج حقوقدانان کشور و همراهی معاونت امور زنان ریاست‌جمهوری و با سخنرانی عاطفه سعیدی‎‌نژاد، مسئول بنیاد ملی مردم نهضت پیشرفت بانوان در سینما فرهنگ شهرستان رباط‌کریم برگزار شد.

همه ثمره‌ی انقلاب اسلامی برای تحقق «لیقوم الناس بالقسط» است

مسئول بنیاد ملی مردم نهضت پیشرفت بانوان در این مراسم ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و دهه‌فجر با بیان آیه شریفه «لَقَدْ أَرْسَلْنَا رُسُلَنَا بِالْبَیِّنَاتِ وَأَنْزَلْنَا مَعَهُمُ الْکِتَابَ وَالْمِیزَانَ لِیَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ…» گفت: این آیه شریفه، آیه‌ای است که در مقدمه قانون اساسی آمده است. جمهوری اسلامی شکل پیدا کرده تا مسیری باشد برای تحقق «لیقوم الناس بالقسط». همه ثمره‌ی انقلاب اسلامی در این نقطه است. به فرموده حضرت امام‌ره حضور و مجاهدت مردم، به‌ویژه زنان این کشور بود که قیام لله را در مسیر شکل‌دهی انقلاب اسلامی به ثمر نشاند. هم‌چنین رهبر معظم انقلاب می‌فرمایند اگر زنان در راهپیمایی‌های انقلاب حضور نداشتند، این انقلاب یا پیروز نمی‌شد یا چنین معجزه‌آسا به پیروزی نمی‌رسید. امروز نیز ما باید بتوانیم نقش زنان را در رهبری و پیشرویی پیدا کنیم. باید دید در جامعه امروز، با تمام واقعیت‌های متفاوت نسبت به ۴۰-۵۰ سال، چطور می‌توان نقش مردم، خصوصاً بانوان، را در رهبری جامعه و کشور پیدا کرد؟

در مسیر شکل‌دهی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت راهی جز اعتماد به مردم نداریم

وی ادامه داد: یک زمانی مردم پای کار آمدند، قیام کردند و انقلاب اسلامی رقم خورد. کمی که گذشت جنگ تحمیلی برای ما پیش آمد. امام خمینی‌ره مدل جنگ‌های کلاسیک را شکستند، به مردم اعتماد کردند و به دست آن‌هایی که لزوماً آموزش نظامی ندیده بودند، اسلحه دادند. اصل حمایت و اعتماد به مردم، ویژگی مهم نگاه امام و رهبر انقلاب بوده و هست. این اعتماد به مردم، رمز پیروزی در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بود.

سعیدی نژاد عنوان کرد: در حال حاضر نیز در مسیر پیشرفت انقلاب اسلامی و شکل‌دهی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت راهی جز اعتماد به مردم نداریم. حضرت آقا می‌فرمایند دفاع مقدس یک میدان و بستر مهیایی بود که هر فردی با هر سطح سواد، تخصص و سنی، جایگاه خود را در مسیر انقلاب پیدا می‌کرد و خودش را در مقام افاده و استفاده قرار می‌داد، یعنی هر کس وارد این میدان می‌شد، هم خودش از حضور در جنگ بهره می‌برد، هم بقیه از وجود او بهره‌مند می‌شدند. حالا باید ببینیم امروز ما در عرصه‌های فرهنگی اجتماعی چطور جبهه‌سازی‌کنیم؟ چطور میدان برای حضور مردم فراهم کنیم؟ میدانی که زمین عموم مردم باشد نه صرفاً قشر خاص.

یکی از مهم‌ترین عرصه‌های تأثیرگذاری، عرصه تعلیم و تربیت و کار برای نوجوانان است

مسئول بنیاد ملی مردمی نهضت پیشرفت بانوان افزود: یکی از مهم‌ترین عرصه‌های تأثیرگذاری، عرصه تعلیم و تربیت و کار برای نوجوانان است. در حال حاضر، ۱۶ میلیون و ۱۰۰ هزار دانش‌آموز در مدارس کشور تحصیل می‌کنند. این جامعه عظیم، بزرگ‌ترین ظرفیت برای مجاهدت فرهنگی و اجتماعی است. همه ما باید هر چه توان داریم بسیج کنیم برای کار اثرگذار در مدرسه.

وی گفت: نه‌تنها با یک نگاه بلندنظرانه، آینده ما را نوجوانان می‌سازند، بلکه همین امروز ما هم به دست آن‌ها ساخته می‌شود. واقعاً نسل امروز چند قدم جلوتر از ماست. نسل امروز دنبال فرصت می‌گردد برای اینکه در عرصه‌های مهم انقلاب اسلامی نقش‌آفرینی کند. امروز مجاهدت فعالین تربیتی باید ایجاد بستر و ریل‌گذاری در عرصه‌های مهم و ناظر به پیشرفت کشور در مدارس باشد. متأسفانه تاکنون تمرکز عمده فعالان دغدغه‌مند انقلابی صرف این شده که مدارس غیرانتفاعی مذهبی تأسیس کنند یا نهایتاً فعالیت‌های خاص فرهنگی در مدارس داشته باشند که طیف محدودی را شاید با خودش همراه می‌کند. باید مدارس دولتی را دریابیم.

سعیدی نژاد اظهار کرد: امروز یکی از مهم‌ترین نیازهای کشور عرصه‌های تخصصی و علمی است. رهبر معظم انقلاب می‌فرمایند: پیشرفت چهار حوزه و عرصه اصلی دارد؛ علم، فکر، معنویت و زندگی. ما باید عرصه‌های علمی را با حضور نوجوانان فرهیخته‌مان پر کنیم و مسیر آن، استفاده از ظرفیت فعالان فرهنگی مردمی در مدارس است.

یکی از عرصه‌های کنشگری بانوان که در پیروزی انقلاب اسلامی نقش داشت، کنشگری آن‌ها در خانواده، محله و جامعه بود

وی بیان داشت: هدف ما در بنیاد ملی مردمی نهضت پیشرفت بانوان، گفتمان‌سازی و فعال‌سازی بانوان در مسیر پیشرفت کشور است. حرف ما این است که باید ظرفیت دختر نوجوان را دریابیم و در مسیر پیشرفت کشور فعال کنیم.

مسئول بنیاد ملی مردمی نهضت پیشرفت بانوان عنوان کرد: بانوان تحصیل‌کرده که مدارج عالیه دانشگاهی یا حوزوی دارند، مهم‌ترین ظرفیت و دارایی کشور هستند. امروز برای ساخت ایران فردا و ایران قوی که بتواند افق بیانیه گام دوم یعنی حدوداً سال ۱۴۴۰ را هدف بگیرد، مهم‌ترین دارایی ما، نیروی انسانی و به‌ویژه بانوان توانمند کشور است. ما باید بانوی ایرانی را دریابیم و از ظرفیت آن‌ها در کنشگری‌های مؤثر در فضای مدارس تا فعالیت‌های مؤثر در فضای خانواده و فامیل استفاده کنیم.

وی افزود: یکی از عرصه‌های کنشگری بانوان که در پیروزی انقلاب اسلامی نقش داشت، کنشگری آن‌ها در خانواده، محله و جامعه بود. این زن ایرانی بود که همسر، برادر و فرزند خود را به حضور در راهپیمایی‌ها و صحنه‌های مهم دفاع مقدس ترغیب می‌کرد. جایی هم که لازم بود، خودش وارد میدان می‌شد. ما در حال حاضر هم چنین نقش‌آفرینی را داریم. داشتن زندگی متفاوت در برابر مدل توسعه غربی که ما را به مدگرایی و روزمرگی دعوت می‌کند، خودش نوعی جنگ است. جنگی به مراتب سخت‌تر چرا که یکی از الزاماتش جهاد اکبر است. بانوان ما می‌توانند پیشران چنین حرکتی باشند.

قرآن، انسان‌ساز است و زنان نیز انسان‌ساز هستند

سعیدی‌نژاد گفت: عموماً در جوامع جنس زن صاحب روحیات معنوی و صاحب نگاه‌ها و فضائل انسانی است. در جوامع غربی هم معمولاً خیریه‌ها به دست زنان اداره می‌شود. ذات زنان به فضای کسب فضائل اخلاقی و انسانی گرایش زیادی دارد. در جامعه ایرانی، این ذات معنوی‌محور به نگاه غنی و حماسی شیعی گره خورده است. ثمره آن باید رقم زدن یک نسل پویا برای پیشرفت کشور باشد. حضرت امام (‌ره) می‌فرمودند: «قرآن، انسان‌ساز است و زنان نیز انسان‌ساز هستند.» این نقش انسان‌سازی زن نه تنها در خانه و خانواده‌اش خیلی معنا دارد، درفضای اجتماع هم می‌تواند «مادری اجتماعی» را رقم بزند. امروز دیگر خانواده زنان ما، صرفاً همسر و چند فرزند او نیستند، با توسعه ارتباطات، فضاهای خانوادگی و معنای خانواده توسعه پیدا کرده و ما باید برای زنان جامعه در فهم خودشان، ظرفیت، مأموریت‌های متعالی که می‌توانند داشته باشند، تقریر و نگاه جدیدی را ایجاد کنیم.

وی اظهار کرد: به لطف خدا در بنیاد ملی مردمی نهضت پیشرفت بانوان برای ما فرصتی فراهم شده تا بتوانیم یک شبکه ملی متشکل از ستادهای مردمی در ۳۷۰ شهرستان را پیش ببریم. نگاه ما این است که این حرکت باید تبدیل به یک جریان نهضتی شود. همان‌طور که ما یک روز نیاز داشتیم نهضت سوادآموزی به راه بیندازیم و انجامش دادیم، امروز نیز در حوزه‌های تربیتی و ساخت کشور نیازمند بازآفرینی چنین نهضت‌هایی هستیم.

سپردن مسئولیت‌های جامعه اسلامی به مردم، رمز پیروزی انقلاب اسلامی است

مسئول بنیاد ملی مردمی نهضت پیشرفت بانوان بیان داشت: اینکه رهبر معظم انقلاب می‌فرمایند امروز حلقه‌های میانی مسیر شکل‌دهی جامعه‌سازی اسلامی و به نوعی دولت‌سازی اسلامی هستند، رازش شکل‌دهی جریان‌های نهضتی است.

وی افزود: انقلاب اسلامی همچنان در مسیر صیرورت و تکامل است و هنوز به نقطه نهایی آن نرسیده‌ایم. اولین مرحله از مسیر تکامل، تشکیل حکومت اسلامی بود و ولی‌فقیه سکان‌دار حکومت شد. این حداقل چیزی بود که باید رقم می‌خورد. به فرموده حضرت آقا ما اولاً به حکومت اسلامی رسیدیم اما در مسیر صیرورت باید به دولت اسلامی، جامعه اسلامی و نهایتاً به تمدن اسلامی برسیم. ما فعلاً در مرحله دولت‌سازی اسلامی و جامعه‌پردازی اسلامی توقف داریم. گره اصلی اینجاست که باید جریان‌های قوی مردمی به صورت ملی پای کار بیایند و بتوانند کم‌کم قواره و شکل دولت را سر و سامان دهند. هرچقدر بتوانیم مسئولیت‌های جامعه اسلامی و کشورداری را از دوش حاکمیت برداریم و به مردم بسپاریم، این رمز پیروزی انقلاب اسلامی است.

سعیدی نژاد عنوان کرد: تئوری شکل دادن حلقه‌های میانی یعنی فعال‌سازی مردم در پذیرش مسئولیت‌های جامعه باید فعال شود تا کم‌کم حاکمیت اسلامی شکل واقعی خودش را در دولت اسلامی پیدا کند. دولت چابکی که مبتنی بر بوروکراسی و توسعه غربی نیست و به دنبال راهبری و نقش‌پذیری مردم است. این دولت را کم‌کم باید شکل دهیم.

ما در همه عرصه‌ها از جمله عرصه زن، یک الگوی تمدنی دیگر یعنی الگوی سوم ارائه داده‌ایم

وی با بیان اینکه همه ما سختی‌ها و مشقت‌هایی در زندگی داریم که مشقت‌های اقتصادی اولین آن‌هاست، افزود: با این وجود ما نباید هیچ وقت خودمان را با جامعه‌ای که خودش را ذیل تمدن غرب تعریف کرده، مساوی بدانیم. ما در همه عرصه‌ها از جمله عرصه زن، یک الگوی تمدنی دیگر یعنی الگوی سوم ارائه داده‌ایم. این الگو و تعریف برای جامعه جهانی شنیدنی است.

مسئول بنیاد ملی مردمی نهضت پیشرفت بانوان اظهار کرد: ما در برابر نگاه زن غربی و شرقی، الگوی سومی مطرح کردیم که الگوی برتر و خواستنی است. زنی که نه‌تنها در محیط خانواده، مدیریت را برعهده دارد بلکه راهبر اجتماعی است. این تعریف، تعریفی است که اگر فرصت ارائه و معرفی آن به جامعه جهانی مهیا شود و بتوانیم الگوهای موجود در جامعه خودمان را نشان دهیم، مطمئن باشید اول از همه خود جامعه غربی پیگیر به ثمر نشستن این الگو می‌شود. همان‌طور که در موضوع زن حرف متفاوت و نو داریم و برای به ثمر نشاندن آن باید تلاش کنیم، زحمت بکشیم و سختی متحمل شویم، در حوزه‌های دیگر هم این حرف نو و متفاوت را داریم.

زنان رهبران این نهضت هستند

سعیدی نژاد در پایان سخنان خود گفت: فرصت زیستن بعد از حرکت معجزه‌آسای حضرت امام خمینی‌ره یکی از الطاف الهی بر ماست. زیستن بعد از انقلاب اسلامی در جامعه ایرانی با زیستن قبل از آن معنای متفاوتی دارد. امروز ما به برکت انقلاب اسلامی در لحظات سرنوشت‌سازی از تاریخ ایستاده‌ایم. حضرت امام‌ره به زندگی ما ارزش داد. لحظه به لحظه زندگی ما، انتخابی که می‌کنیم، رفتار فردی و ملی ما تاریخ و سرنوشت دهه‌ها و قرن‌های بعدی را می‌سازد. بنابراین باید قدر زندگی و فرصت‌های خودمان را بدانیم. امروز همه ظرفیت‌ها از جمله ظرفیت‌های گفتمانی باید در خدمت این واقعیت بزرگ قرار بگیرد.

وی تصریح کرد: در این مسیر اگر زنان یک جامعه فهم و برداشت صحیحی از موقف و شرایط خودشان داشته باشند، خانواده و کل جامعه را نسبت به این واقعیت بیدار می‌کنند و یک اراده ملی برای تحقق آن شکل می‌گیرد. اولین کسی رسالت خودش را در حوزه بانوان دریافت و درباره‌ی آن سخن گفت، حضرت امام‌ره بود آنجا که فرمودند: زنان رهبران این نهضتند. حالا همه ما باید کمک کنیم زن امروز جایگاه خودش را در اعتلای جامعه اسلامی و در رقم زدن پیشرفت ایرانی اسلامی دریابد و از عهده وظایفش برآید.

مهر نیوز: خبرگزاری مهر (MNA) از هجدهم اسفندماه سال ۸۱ فعالیت آزمایشی خود را آغاز کرده و پس از آن در ۲۹ اردیبهشت ماه سال ۸۲. متقارن با ۱۷ ربیع‌الاول، سالروز ولادت رسول گرامی اسلام (ص) به صورت آزمایشی بر روی شبکه اینترنت قرار گرفت. این خبرگزاری سوم تیرماه سال ۱۳۸۲ همزمان با روز اطلاع رسانی دینی فعالیت رسمی خود را به دو زبان فارسی و انگلیسی آغاز کرد و بخش عربی «مهر» ۱۴ دی ماه همان سال، همزمان با میلاد با سعادت هشتمین اختر آسمان امامت و ولایت فعالیت خود را در پیش گرفت. <strong>۱) اداره کل اخبار داخلی:</strong> این اداره کل متشکل از «گروه‌های فرهنگ، هنر، سیاست، اقتصاد، جامعه، دین و اندیشه، حوزه و دانشگاه، دانش و فناوری، ورزش و عکس» است. <strong>۲) اداره کل اخبار خارجی:</strong> اداره اخبار خارجی مهر در دو بخش فارسی شامل: «گروه‌های خبری آسیای شرقی و اقیانوسیه، آسیای غربی، اوراسیا، خاورمیانه و آفریقای شمالی، آفریقای مرکزی و جنوبی، اروپا، آمریکای شمالی و آمریکای لاتین و ایران در جهان» و بخش زبان‌های خارجی، شامل «عربی، انگلیسی، استانبولی، اردو و کردی» فعال است. <strong>۳) اداره کل اخبار استان‌ها:</strong> خبرگزاری مهر با دارا بودن دفتر خبری در تمامی استان‌ها، اخبار استانی را در ۵ گروه منطقه‌ای در سطح کشور دسته بندی نموده است که شامل مناطق «شمال، شرق، غرب، جنوب و مرکز» است. <strong>۴) اداره کل رسانه‌های نو:</strong> به منظور فعالیت مؤثر خبرگزاری مهر در فضای مجازی این اداره در بخش‌های «شبکه‌های اجتماعی، فیلم، اینفوگرافیک، رادیومهر و مجله مهر» به تولید محتوا می‌پردازد. فعالیت‌های بین المللی خبرگزاری مهر ۵ سال پس از تأسیس در سال ۲۰۰۷ به عنوان چهلمین عضو رسمی اتحادیه خبرگزاری‌های آسیا و اقیانوسیه «اوآنا» در سیزدهمین نشست عمومی این اتحادیه پذیرفته شد. بعد از برگزاری بیست و نهمین نشست کمیته اجرایی اتحادیه خبرگزاری‌های آسیا و اقیانوسیه آذر ماه سال ۱۳۸۶ (۲۰۰۷) در جاکارتا اعضای این گروه ضمن بررسی مصوبات اجلاس سال گذشته (۲۰۰۶) تهران، درخواست عضویت خبرگزاری مهر را نیز مورد بررسی قرار دادند و موافقت خود را با پیوستن مهر به عنوان چهلمین عضو «اوآنا» اعلام کردند. خبرگزاری مهر توانست در همین مدت کوتاه نقشی فعال در آن سازمان و عرصه بین الملل ایفا کند. خبرگزاری مهر در سال ۲۰۰۹ میزبان سی و یکمین نشست کمیته اجرایی و بیست و پنجمین کمیته فنی اوآنا در تهران بوده‌است. خبرگزاری مهر در کنفرانس‌های مهم بین‌لمللی همچون: المپیک رسانه‌ها (چین ۲۰۰۹)، نشست سران اوآنا (کره جنوبی ۲۰۱۰)، چهاردهمین مجمع عمومی "اوآنا" (استانبول ۲۰۱۰)، سی و سومین نشست کمیته اجرایی و بیست و هفتمین نشست گروه فنی خبری اوآنا (مغولستان، اولانباتور ۲۰۱۱)، جشن پنجاهمین سال تأسیس اوآنا (بانکوک، تایلند ۲۰۱۲) دومین اجلاس جهانی رسانه‌ها (مسکو ۲۰۱۲) حضور فعال داشته و میهمان ویژه سومین کنگره جهانی خبرگزاری‌ها (بوینس آیرس، آرژانتین ۲۰۱۰) بوده است. سی و هشتمین اجلاس کمیته فنی و اجرایی اوآنا (فوریه ۲۰۱۵) سی و نهمین اجلاس کمیته فنی و اجرایی اوآنا (نوامبر ۲۰۱۵) اجلاس جهانی اقتصادی قزاقستان (۲۰۱۶) اجلاس جهانی رسانه‌ای اقتصادی سن پترزبورگ، روسیه (۲۰۱۶) اجلاس رسانه‌ای جاده ابریشم چین (۲۰۱۶) اعزام خبرنگار به نمایشگاه صنعت حلال تایلند به دعوت رسمی دولت تایلند (۲۰۱۶) اعزام خبرنگار به دوره آموزشی خبرگزاری اسپوتنیک روسیه به دعوت رسمی خبرگزاری (۲۰۱۶) کنفرانس رسانه‌های اسلامی، اندونزی (۲۰۱۶) چهلمین نشست کمیته فنی و اجرایی و شانزدهمین اجلاس مجمع عمومی اوآنا، آذربایجان (نوامبر ۲۰۱۶) پنجمین کنگره جهانی خبرگزاری‌ها، آذربایجان (نوامبر ۲۰۱۶) این خبرگزاری مبتکر پرچم سازمان ۵۰ ساله خبرگزاری‌های آسیا-اقیانوسیه بوده و منتخب فعال‌ترین خبرگزاری این سازمان در سال ۲۰۱۰ بوده است. انتشارات رسانه مهر خبرگزاری مهر در سال ۱۳۹۰ مجوز انتشارات رسانه مهر را با هدف انتشار کتاب و آثار مکتوب از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت کرد. کتاب‌هایی همچون "جای پای جلال" نوشته مهدی قزلی، "حرفه‌ای " نوشته مرتضی قاضی و "واژه نامه اصطلاحات مطبوعاتی فارسی –انگلیسی" از جمله آثار انتشار یافته این مجموعه است. ارتباط با رسانه‌های جهان نظر به حضور بین‌المللی و اثرگذاری، این خبرگزاری ۶ زبانه (فارسی، عربی، انگلیسی، ترکی، اردو، کردی) به عنوان، مرجع قابل اعتمادی برای رسانه‌های معتبر دنیا تبدیل شده است. از این رو بسیاری از رسانه‌های خارجی ضمن اعلام آمادگی برای ایجاد دفاتر نمایندگی در منطقه مورد نظر برای تبادل اخبار و انعکاس وقایع مهم خبری دو کشور اقدام به امضا تفاهم نامه همکاری با خبرگزاری مهر کرده‌اند. خبرگزاری شینهوا (چین)، کیودو (ژاپن)، پی تی آی (هند)، تاس (روسیه)، اسپوتنیک (روسیه)، افه (اسپانیا)، برناما (مالزی)، پیرولی (گرجستان)، آکوپرس (رومانی)، یونهاپ (کره جنوبی)، پرنسا لاتینا (کوبا)، وی ان ای (ویتنام)، جیهان (ترکیه)، آنتارا (اندونزی)، ترند (آذربایجان)، نیوزیانا (زیمبابوه)، مونتسامه (مغولستان)، سانا (سوریه)، ای پی پی (پاکستان)، پی ان ای (فیلیپین) و آوا (افغانستان) برخی از خبرگزاری‌های طرف قرارداد با خبرگزاری مهر هستند. میثاق اخلاق حرفه‌ای خبرگزاری مهر خود را متعهد به رعایت میثاق اخلاق حرفه‌ای خبرگزاری‌ها می‌داند. <strong>با مهر به دنیا نگاه کنیم</strong> <strong>صاحب امتیاز:</strong> سازمان تبلیغات اسلامی <strong>مدیر عامل و مدیر مسئول:</strong> محمد مهدی رحمتی <strong>معاون خبر:</strong> محمدحسین معلم طاهری