X
با اپلیکیشن اسنپ تریپ چطور سریع بلیط تهران مشهد بخریم؟
خرید آنلاین بلیط تهران به مشهد اگر ساده بود، لازم نبود این متن را بخوانید. هر بار که وارد یکی از پلتفرم های خرید بلیط می شوید، با انبوهی از پروازها، قیمت ها، ایرلاین ها و فیلترهای پیچیده مواجه اید که به جای کمک، بیشتر باعث سردرگمی می شوند. هدف این راهنما ساده…
بهترین مشاغل و فرصت‌های استخدامی در بندر انزلی برای کارجویان
بندر انزلی، نگین استان گیلان و یکی از مهم‌ترین بنادر شمالی ایران، همواره به دلیل موقعیت استراتژیک خود در زمینه تجارت، گردشگری و صنایع مرتبط، فرصت‌های شغلی متنوعی را برای کارجویان فراهم آورده است. این شهر ساحلی زیبا با وجود منطقه آزاد، گمرک فعال و جاذبه‌های توریستی فراوان، بستری مناسب برای استخدام بندر انزلی در…
راهی نو در آموزش و یادگیری سئو با استادی سید احسان خسروی
در دنیای دیجیتال امروز، سئو (SEO) یکی از پایه‌های اصلی موفقیت کسب‌وکارهای آنلاین است.

بلاتکلیفی ۴۳ واحد مسکونی در اختیار شرکت فرودگاهها

مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) تاکید کرد:‌شرکت فرودگاهها باید اموال و دارایی‌های شهر فرودگاهی از جمله ۴۳ واحد مسکونی را به این مجموعه بازگرداند.

به گزارش بازار، سعید چلندری در خصوص وضعیت زمین‌های موقوفه و واحدهای مسکونی متعلق به این مجموعه اظهار کرد: ۴۳ واحد مسکونی که از گذشته در اختیار فرودگاه امام بوده است، در حال حاضر در دو نقطه قرار دارند؛ بخشی از آن‌ها در داخل مجموعه پرند و تعدادی نیز در فاز ۲ پرند واقع شده‌اند. در این مناطق، چندین ساختمان سازمانی وجود دارد که هر کدام شامل ۴۳ تا ۴۴ واحد مسکونی هستند. همچنین نزدیک به ۷۰ واحد مسکونی در اراضی فرودگاه امام قرار دارد که عمر بالایی داشته و در وضعیت فرسودگی هستند.

وی افزود: مالکیت تمامی این واحدها متعلق به شهر فرودگاهی امام است، اما این املاک در گذشته جزو دارایی‌های شرکت فرودگاه‌های کشور بوده‌اند. متأسفانه در خصوص ۴۳ واحد مسکونی مذکور تمرکز و دقت نظر لازم صورت نگرفته و این واحدها همچنان در وضعیت بلاتکلیف قرار دارند.

وی تاکید کرد: مکاتبات مربوط به تعیین تکلیف آن‌ها در حال انجام است و این املاک باید طبق ضوابط به مجموعه شهر فرودگاهی بازگردند. شرکت فرودگاه‌ها نیز نمی‌تواند مخالفتی داشته باشد، چرا که این اموال جزو دارایی‌های شهر فرودگاهی محسوب می‌شوند و باید به فرودگاه امام منتقل شوند.

مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام یادآور شد: در دوران مدیریت آقای بذرپاش وزیر سابق راه و شهرسازی، سیاست بر این بود که زمین‌های مذکور به تعاونی کارکنان واگذار شود و به دلیل قرار داشتن این واحدها خارج از محدوده فرودگاهی، تخریب و مجدداً بازسازی شوند.

چلندری ادامه داد: بر اساس بخشنامه‌ مصوب در دولت نهم، تمام خانه‌های سازمانی که خارج از محدوده دستگاه‌های دولتی و در بافت شهری قرار دارند، باید به ساکنان آن‌ها واگذار شوند. پیشنهاد ما نیز این است که با توجه به استهلاک این واحدها، آن‌ها به تعاونی شهر فرودگاهی منتقل شوند.

وی تاکید کرد: شهر فرودگاهی امام خود دارای تعاونی مسکن است و در صورت واگذاری این اراضی با قیمت کارشناسی به این تعاونی، امکان احداث ۲۰۰ تا ۴۰۰ واحد مسکونی در قالب نهضت ملی مسکن وجود دارد که در نهایت به همکاران این مجموعه واگذار خواهد شد.

به گزارش بازار، بر اساس اعلام سازمان حسابرسی کشور « ۱۲۱ هکتار از زمین‌های مورد استفاده شهر فرودگاهی امام (ره)‌ به‌نام شرکت نیست و ۱۰۲ هکتار از زمین‌های مورداستفاده موقوفی است.

همچنین در سنوات قبل بخشی از اراضی شرکت (۳۲ هکتار) جهت ارائه خدمات در اختیار شرکت‌های پست جمهوری اسلامی ایران، هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران،‌ هواپیمایی آسمان، هواپیمایی ماهان و هواپیمایی قشم قرار گرفته و از این بابت اجاره امضا نشده و درآمدها نیز به‌طور کامل شناسایی نشده است.

همچنین تعداد ۴۳ دستگاه واحد مسکونی و ۲۱ دستگاه وسائل نقلیه و ماشین‌آلات به‌نام شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران بوده و تعداد۴۷ دستگاه واحد مسکونی و ۴۴ دستگاه وسائل نقلیه و ماشین‌آلات فاقد سند مالکیت است.»

تحلیل بازار: موسسه تحلیل بازار فردا، گروهی متشکل از خبرنگاران و اقتصاددانان جوان است که با هدف تحلیل و بررسی رویدادها و تحولات اقتصادی ایران و جهان شکل گرفته و می کوشد با نگاهی نو به تحلیل و ارزیابی تحولات اقتصادی ایران و جهان بپردازد. اعضای موسسه تلاش می کنند با تکیه بر آخرین یافته های علمی و ضمن پرهیز از تقسیم بندی های رایج سیاسی و اقتصادی، بنیان گذار نگاهی نو در اقتصاد ایران باشند و برای حل مسائل اقتصادی امروز و فردای جامعه ایران به دنبال ارائه راهکارهایی متناسب با زیست بوم ایران بگردند. رصد و انتشار تازه ترین ترین اخبار رویدادهای اقتصادی، نقد و بررسی جریان ها و روندهای اقتصاد و بازار، آینده نگری و آینده پژوهی در حوزه های گوناگون اقتصادی، صنعتی و کشاورزی از جمله اقدامات و فعالیت های موسسه تحلیل بازار فردا است که در قالب رسانه های این موسسه در دسترس فعالان اقتصادی و صنعتی قرار می گیرد.
Related Post