X
سفر ایلام و مهران: مسیر زائران عتبات با اتوبوس
ایلام و مهران در ایام سفرهای زیارتی، به دلیل میزبانی از جمعیت زیاد، به کانون توجه زائران و مسیرهای زیارتی تبدیل شده‌اند.
چرا لوله پلیکا هنوز هم پرکاربردترین نوع لوله در بازار است؟
در بین مصالح مورد استفاده برای ایجاد زیرساخت‌های تاسیساتی، لوله‌ها جایگاهی بسیار حساس و مهمی دارند، چرا که نقش انتقال آب، فاضلاب، هوا یا حتی کابل‌های الکتریکی را ایفا می‌کنند. با وجود ورود انواع جدید لوله‌های پلیمری و کامپوزیتی به بازار، لوله پلیکا (PVC-U) همچنان جایگاه خود را به‌عنوان یکی از پرکاربردترین انواع لوله…
هشدار! این اشتباهات در خرید لوازم یدکی بیل مکانیکی هزینه ساز می‌شوند
من به عنوان یک پیمانکار با بیش از دوازده سال تجربه در حوزه ساخت و ساز و کار با ماشین آلات سنگین، بارها شاهد تأثیرات مخرب انتخاب نادرست لوازم یدکی بیل مکانیکی بر پروژه‌های عمرانی بوده‌ام. در این مقاله، با تکیه بر تجربیات شخصی و دانش تخصصی، به بررسی اشتباهات رایج در خرید لوازم یدکی…

برقی‌سازی ناوگان حمل‌ونقل باید وارد فرآیند اجرایی شود

نایب‌رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی گفت: طرح‌های مناسبی برای برقی سازی ناوگان وجود دارد که باید نهادها و وزارتخانه‌ها پای کار بیایند تا این طرح‌ها اجرایی شود.

به گزارش بازار، حسینعلی حاجی دلیگانی، نایب‌رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: با توجه به ناترازی بنزین از یک‌سو و بحث تشدید آلودگی هوا در فصول سرد سال از سوی دیگر، بحث برقی‌سازی ناوگان حمل‌ونقل و حرکت به سمت توسعه سهم سوخت پاک‌تر از سوخت‌های فسیلی در سبد حمل‌ونقل کشور یک ضرورت است.

وی افزود: در زمینه برقی‌سازی ناوگان حمل‌ونقل، شرکت‌های خصوصی هستند که اعلام آمادگی کرده‌اند که واردات خودروهای برقی داشته باشند، در این خصوص نکته مهم این است که در کنار واردات خودروهای برقی، تکنولوژی مربوطه نیز وارد کشور شود؛ درواقع اگر امروز برای برقی‌سازی ناوگان نیاز به واردات خودروهای برقی داریم، باید به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی کنیم که با ورود تکنولوژی آن، خط تولید خودروهای برقی در داخل کشور راه‌اندازی شود.

حاجی‌دلیگانی با بیان اینکه “بحث تسهیل در برقی‌سازی ناوگان مورد تأکید و اهمیت است”، گفت: نمونه آن را داشته‌ایم که سرمایه‌گذارانی ورود کرده‌اند، اما آنقدر گیر و گرفتاری اداری برای صدور مجوزها وجود داشته‌اند و سرمایه‌گذار را درگیر کاغذبازی‌های اداری کرده‌اند که هم کار انجام نشده و هم سرمایه‌گذار رفته رفته رغبت خود را از دست می‌دهد.

وی ادامه داد: حتی موردی داشته‌ایم که سرمایه گذاری اقدام به واردات محدود خودروهای برقی کرده، اما این خودروها در گمرکات مانده و فرآیند ترخیص آن طولانی شده است؛ لذا برقی‌سازی ناوگان حمل‌ونقل، بیش از همه نیاز به تسهیل در صدور مجوزها و کاهش بروکراسی اداری دارد.

نایب‌رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: نهادهای مختلفی در دولت باید پای کار بیایند تا موضوع برقی‌سازی ناوگان حمل‌و نقل محقق شود، گیر کار مدیرانی هستند که اهل ریسک نیستند و آن هم به‌خاطر ایرادات نادرستی است که بعضا برخی دستگاه‌های اجرایی و نظارتی می‌گیرند و مدیران ذی‌ربط به‌جای اقدام و تصمیم‌گیری، ترک‌فعل و هیچ‌کاری نکردن را انتخاب می‌کنند.

وی افزود: بحث برقی‌سازی ناوگان حمل‌و نقل و کاهش سهم بنزین و گازوئیل در سبد حمل‌و نقل کشور، یک موضوع مهم است که باید به اجماع‌سازی برسیم، اما با مدیرانی مواجه ایم که در بدنه وزارتخانه‌ها، ضرورت این مسئله را درک نمی کنند و در عمل اینگونه هستند که این طرح شد، شد و نشد هم نشد!

حاجی‌دلیگانی با بیان اینکه “برقی‌سازی ناوگان حمل‌و نقل یک اقدام مهم است که باید وزارتخانه‌های مختلف همه مطالبه‌گر آن باشند”، گفت: طلایه‌دار این حرکت باید وزارت کشور باشد چرا که ناوگان حمل‌و نقل عمومی که زیرمجموعه شهرداری‌های کشور است، اولویت‌دارترین بخش برای برقی‌سازی ناوگان است که به‌نظر من در این‌باره کوتاهی می‌شود.

وی ادامه داد: طرح‌های مناسبی برای برقی سازی ناوگان وجود دارد و از سوی بخش خصوصی هم پیشنهادات خوبی مطرح می‌شود که باید نهادها و وزارتخانه‌ها پای کار بیایند تا این طرح‌ها اجرایی شود.

نایب‌رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: دستگاه های نظارتی در جایی که سواستفاده‌ای می‌شود باید ورود جدی داشته باشند، اما اگر در جایی بحث سوءاستفاده مطرح نیست، مدیران را تشویق به اجرای کار کنند؛ درواقع مدیرانی هستند که از عمل‌کردن می‌ترسند و ترک فعل را بر اجرایی کردن تصمیمات مهم ترجیح می‌دهند.

تحلیل بازار: موسسه تحلیل بازار فردا، گروهی متشکل از خبرنگاران و اقتصاددانان جوان است که با هدف تحلیل و بررسی رویدادها و تحولات اقتصادی ایران و جهان شکل گرفته و می کوشد با نگاهی نو به تحلیل و ارزیابی تحولات اقتصادی ایران و جهان بپردازد. اعضای موسسه تلاش می کنند با تکیه بر آخرین یافته های علمی و ضمن پرهیز از تقسیم بندی های رایج سیاسی و اقتصادی، بنیان گذار نگاهی نو در اقتصاد ایران باشند و برای حل مسائل اقتصادی امروز و فردای جامعه ایران به دنبال ارائه راهکارهایی متناسب با زیست بوم ایران بگردند. رصد و انتشار تازه ترین ترین اخبار رویدادهای اقتصادی، نقد و بررسی جریان ها و روندهای اقتصاد و بازار، آینده نگری و آینده پژوهی در حوزه های گوناگون اقتصادی، صنعتی و کشاورزی از جمله اقدامات و فعالیت های موسسه تحلیل بازار فردا است که در قالب رسانه های این موسسه در دسترس فعالان اقتصادی و صنعتی قرار می گیرد.
Related Post