X
سفر ایلام و مهران: مسیر زائران عتبات با اتوبوس
ایلام و مهران در ایام سفرهای زیارتی، به دلیل میزبانی از جمعیت زیاد، به کانون توجه زائران و مسیرهای زیارتی تبدیل شده‌اند.
چرا لوله پلیکا هنوز هم پرکاربردترین نوع لوله در بازار است؟
در بین مصالح مورد استفاده برای ایجاد زیرساخت‌های تاسیساتی، لوله‌ها جایگاهی بسیار حساس و مهمی دارند، چرا که نقش انتقال آب، فاضلاب، هوا یا حتی کابل‌های الکتریکی را ایفا می‌کنند. با وجود ورود انواع جدید لوله‌های پلیمری و کامپوزیتی به بازار، لوله پلیکا (PVC-U) همچنان جایگاه خود را به‌عنوان یکی از پرکاربردترین انواع لوله…
هشدار! این اشتباهات در خرید لوازم یدکی بیل مکانیکی هزینه ساز می‌شوند
من به عنوان یک پیمانکار با بیش از دوازده سال تجربه در حوزه ساخت و ساز و کار با ماشین آلات سنگین، بارها شاهد تأثیرات مخرب انتخاب نادرست لوازم یدکی بیل مکانیکی بر پروژه‌های عمرانی بوده‌ام. در این مقاله، با تکیه بر تجربیات شخصی و دانش تخصصی، به بررسی اشتباهات رایج در خرید لوازم یدکی…

اژه‌ای: مستکبران با تحریم‌ دنبال فروپاشی اقتصاد ایران بودند

رئیس قوه قضاییه گفت: قدرت‌های استکباری با وضع تحریم‌های به تعبیر خودشان فلج‌کننده علیه ایران، قصد داشتند تا اقتصاد کشور ما را به سمت فروپاشی سوق دهند؛ اما ما در خلال این تحریم‌ها، تولید قدرت کردیم و بر سطح و دامنه بازدارندگی خود افزودیم.
– اخبار اجتماعی –

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران که به منظور شرکت در بیستمین اجلاس رؤسای نظام‌های قضائی کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای، به شهر هانگژو چین سفر کرد، در مصاحبه با سه رسانه چینی «سی‌جی‌تی‌ان»، «چاینا دیلی» و «شینهوا»، به تشریح اهداف سفر هیئت عالی قضائی جمهوری اسلامی ایران به چین و تبیین ظرفیت‌های بالای کشورهای سازمان شانگهای جهت توسعه مناسبات و تعاملات قضائی و حقوقی و همچنین تبیین مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در راستای استقرار و تثبیت صلح و امنیت بین‌المللی و مقابله با اَشکال تروریسم، پرداخت.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی‌اژه‌ای در ابتدای این مصاحبه اظهار کرد: به منظور افزایش ظرفیت‌ها و استفاده بهینه از این ظرفیت‌های افزایش‌یافته در سازمان همکاری شانگهای، نیاز به بازنگری در خصوص روش‌هایی است که اعضای این سازمان مهم تاکنون در راستای پیشبرد اهداف‌شان اتخاذ کرده‌اند. بدون تردید افزایش سطح همکاری‌ها و هم‌افزایی‌های اعضای شانگهای، یک اصل اساسی است؛ برای تحقق این مهم، هر یک از اعضا می‌توانند از موقعیت ژئوپلیتیکی خود و عضویت‌شان در سایر سازمان‌های مهم منطقه‌ای و جهانی بهره بگیرند.

رئیس قوه قضائیه در ادامه با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران قربانی تروریسم است و در عین حال دارای تجاربی ارزنده در مقابله و مبارزه با پدیده شوم تروریسم و عناصر تروریستی است، گفت: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی در 46 سال قبل، عناصر و گروهک‌های تروریستی وابسته به استکبار جهانی حدود 23 هزار تن از نیروهای حاکمیتی نظام ما، علما، معتمدین و مردم کوچه و بازار را ترور کرده‌اند؛ ما برای مقابله با این سازمان‌های تروریستی و حامیان و پناه‌دهندگان به آنها، دارای تجارب و دستاوردهای ارزنده‌ای هستیم که می‌توانیم این تجارب و دستاوردها را با سایر کشورها، از جمله کشورهای عضو شانگهای و کشورهایی که آنها نیز قربانی تروریسم محسوب می‌شوند، به اشتراک بگذاریم.

رئیس دستگاه قضا بیان داشت: جمهوری اسلامی ایران همچنین در مسیر مقابله با قاچاق به ویژه قاچاق مواد مخدر و قاچاق سازمان‌یافته و تشکیلاتی، دارای تجارب گرانبهایی است و در این مسیر حدود هزار شهید و مجروح داشته است. ما آمادگی داریم تجربیات خود در این زمینه را نیز با کشورهای دیگر به اشتراک بگذاریم.

رئیس عدلیه تصریح کرد: عناصر منتسب به جریانات تروریستی، اعضای باندهای قاچاق و جرایم سازمان‌یافته و همچنین مفسدین اقتصادی، از جمله مرتکبین طراز اول جرم پولشویی هستند؛ در همین راستا، ما اعضای شانگهای می‌توانیم با همکاری و معاضدت در زمینه‌های قضائی و اطلاعاتی، در گام نخست از وقوع این قبیل جرایم که به پولشویی ختم می‌شوند پیشگیری کنیم و در گام بعد، بهترین و هدفمندترین روش‌ها را برای مقابله با این جرایم به کار ببریم و در شناسایی و مجازات مرتکبین آنها، به اصولی‌ترین و حرفه‌ای‌ترین شکل ممکن عمل کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای با اشاره به دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در حوزه امنیت سایبری و مقابله با آسیب‌های فضای مجازی، اظهار کرد: حوزه سایبر و هوش مصنوعی، عرصه تحولات شگرف و روزانه است؛ ما در جمهوری اسلامی ایران در راستای تسهیل و تسریع خدمات‌رسانی قضائی و حقوقی به مردم، اتقان آرای قضائی و گسترش آموزش حقوقی، از فضای سایبر و هوش مصنوعی بهره می‌گیریم. در عین‌حال باید توجه داشت که تهدیدات و آسیب‌هایی نیز در این فضا نهفته است؛ ما همواره هدف دنیای استکبار برای حمله سایبری به زیرساخت‌های حیاتی خود بوده‌ایم، فلذا در عرصه پدافندی در این حوزه تجربیاتی را کسب کرده‌ایم و در مسیر مقابله با آسیب‌ها و تهدیدات این فضا، دستاوردهایی را حاصل کرده‌ایم. جمهوری اسلامی ایران آماده است تا در حوزه سایبر و هوش مصنوعی به تبادل اطلاعات و تجربیات با کشورهای عضو شانگهای که برخی از آنها همچون چین از طلایه‌داران این عرصه هستند، بپردازد.

رئیس قوه قضائیه در ادامه با اشاره به استفاده قدرت‌های استکباری از حربه «تحریم» علیه ملل مستقل، بیان داشت: قدرت‌های استکباری با وضع تحریم‌های به تعبیر خودشان فلج‌کننده علیه ایران، قصد داشتند تا اقتصاد کشور ما را به سمت فروپاشی سوق دهند؛ اما ما در خلال این تحریم‌ها، تولید قدرت کردیم و بر سطح و دامنه بازدارندگی خود افزودیم؛ ما در برابر این تحریم‌ها مقاومت، پیشه کردیم و با تکیه بر توانایی‌های داخلی، بسیاری از این تحریم‌ها را خنثی گرداندیم. البته من منکر تأثیر سوء تحریم‌ها بر معیشت مردم کشورم نیستم بلکه تاکید دارم که هدف گذاری واضعان تحریم، فروپاشی ایران بود، که محقق نشد.

رئیس دستگاه قضا با بیان اینکه تحریم‌های وضع شده توسط قدرت‌های استکباری با مفاد کنوانسیون‌ها و قوانین بین‌المللی مرتبط با حقوق بشر در تعارض و مغایرت آشکار است، گفت: ضروری است کشورهای عضو شانگهای که جمعیت و جغرافیای وسیعی را شامل می‌شوند، با همکاری و هم‌افزایی، در مقابل مستکبرینی که سعی دارند با حربه تحریم، مقاصد و اغراض خود را پیش ببرند، بایستند. جمهوری اسلامی ایران در خلال تحریم‌ها، از تهدیدها، فرصت خلق کرد و در این زمینه مجرب است و می‌تواند به سایر اعضا مشورت دهد. ما معتقدیم کشورهای عضو شانگهای باید با اقدامات مشترک حقوقی و بین‌الملی، کاری کنند که هزینه و تاوان تحریم کردن، برای تحریم‌کنندگان افزایش یابد و به گونه‌ای بر پیوستگی و استحکام همکاری‌های خود بیفزایند که در صورت تحریم یک عضو، سایر اعضا از لحاظ سیاسی، اقتصادی و حقوقی، مساعدت‌های لازم را به عضو تحریم شده انجام دهند.

رئیس عدلیه با اشاره به ظرفیت‌های بالای سازمان شانگهای جهت استقرار و تثبیت صلح و امنیت جهانی، بیان داشت: کشورهای عضو سازمان شانگهای، به لحاظ جمعیت، وسعت و بهره‌مندی از امکانات مادی و مؤلفه‌های قدرت، در جهان برجسته و ممتاز هستند؛ علاوه بر آن، اعضای شانگهای در سایر سازمان‌ها و پیمان‌های مهم و متنفذ جهانی نظیر «بریکس» نیز عضویت دارند و نقش‌آفرین هستند؛ اینها ظرفیت‌های شگرفی است که می‌توان آنها را هر چه بیشتر به فعلیت رساند تا صلح پایدار برای همه جهان و جهانیان محقق شود و مناطقی از جهان که زیر یوغ سلطه و استکبار غربی هستند رهایی یابند و جهان از شر انگاره‌های یک جانبه‌گرایانه و تک‌قطبی‌گری رهایی یابد. ما صلح پایدار، آرامش و امنیت را برای همه بشریت در سراسر کره خاکی می‌خواهیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای با اشاره به استفاده ابزاری سلطه‌گران غربی از مفاهیمی نظیر حقوق بشر، گفت: ما در اسلام، رعایت حقوق انسان‌ها را یک اصل اساسی و خدشه‌ناپذیر می‌دانیم؛ در مقابل، سلطه‌گران غربی در خصوص حقوق بشر، رویکردی گزینشی و تبعیض‌آمیز را اتخاذ می‌کنند؛ آنها بعضاً بشر و حقوق او را بر مبنای مبانی منحط خود تعریف می‌کنند و سعی می‌کنند این تعریف ناصواب را به همه جهان تحمیل کنند و حتی تهدید می‌کنند که اگر با معیارهای آنها به موازین حقوق بشری عمل نشود، کشورهای خاطی را تحریم و محاصره می‌کنند! جمهوری اسلامی ایران در برابر این رویکرد تحمیلی و یکجانبه ایستاده است و اعتقاد داریم که همه ملل مستقل باید چنین ایستادگی‌ای را اتخاذ کنند.

رئیس قوه قضائیه افزود: جهانیان طی حدود یک سال و نیم اخیر مشاهده کردند که مدعیان دروغین حقوق بشر، به حمایت تمام و کمال سیاسی، اقتصادی، تسلیحاتی و لجستیکی از رژیم کودک‌کش صهیونیستی می‌پردازند؛ رژیمی که فجیع‌ترین جنایات را علیه مردم غزه مرتکب شده است؛ جنایاتی که بعضاً در تاریخ بی‌سابقه است؛ حال سوال ما آن است که آیا مردم غزه در دایره حقوق بشر ادعایی غربی‌ها نمی‌گنجند؟!

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به سابقه طولانی و دیرین مراودات و مناسبات میان ایران و چین، اظهار کرد: کشورهای چین و ایران، دارای تمدن و فرهنگ کهنی هستند و از دیرباز با یکدیگر ارتباط و مراوده داشته‌اند. بعضی از استان‌های این دو کشور از گذشته، عقد اخوت بسته‌اند و به همدیگر کمک می‌کنند. در سال‌های اخیر و پس از انعقاد سند جامع راهبردی و نقشه راه 25 ساله که میان ایران و چین تعریف شد نیز دو کشور متعهد شدند از تجربیات، ظرفیت‌ها و توانمندی‌های همدیگر در حوزه‌های مختلف استفاده کنند؛ ایران پس از پیروزی انقلاب، پیشرفت‌ها و جهش‌های قابل ملاحظه‌ای را در بسیاری از رشته‌های علمی کسب کرده و در بعضی از موضوعات؛ در تراز چند کشور اول دنیا قرار گرفته است. امروز ما آمادگی داریم در همه زمینه‌ها به کشور چین کمک کنیم؛ همچنین تلاش ما این است تا بهترین استفاده را از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های چین داشته باشیم.

رئیس قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه هر اندازه رفت و آمدها، تجارت‌ها و تعاملات میان دو کشور افزایش پیدا کند، باید قوانین، اقدامات و سازوکارهای حقوقی و قضائی نیز توسعه یابد، گفت: ما امروز موانع حقوقی قضائی که ممکن است بر سر راه ایرانیان در چین یا چینی‌های در ایران وجود داشته باشد را احصا و راهکارهای رفع این موانع را نیز پیش بینی کرده‌ایم؛ به طور مثال مشخص کرده‌ایم که اگر یک سرمایه‌گذار چینی بخواهد به ایران بیاید و یا یک تاجر ایرانی بخواهد در چین حضور پیدا کند، ممکن است با چه مشکلات و موانع حقوقی و قضائی مواجه شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به برخی از اختلاف قوانین کشورهای ایران و چین با یکدیگر، اظهار کرد: باید تا آنجا که ممکن است و مبانی حقوقی و قضائی دو کشور ایران و چین اجازه می‌دهد، مسائل و موضوعات مختلف را با همدیگر همسان و نزدیک کنیم.

رئیس قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران گفت: ما معتقدیم که با توجه به مناسبات و تعاملات تجاری قابل توجه ایران و چین، باید یک سازوکار داوری میان دو کشور نیز وجود داشته باشد؛ راهکار حل و فصل بسیاری از مشکلات و برطرف کردن موانع را می‌توان در این داوری‌ها پیش‌بینی کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای گفت: امروز با توجه به ظهور و بروز فناوری‌های جدید، دیگر لازم نیست که برای بسیاری از مسائل قضائی، افراد مسافت‌های طولانی را طی کنند؛ بسیاری از موارد داوری و میانجیگری‌های حقوقی و قضائی، در بستر فناوری‌های جدید صورت می‌گیرد. باید در راستای کاهش موانع حقوقی و قضائی میان دو کشور ایران و چین، از این قبیل فرصت‌ها و ظرفیت‌ها نهایت استفاده را ببریم.

رئیس قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد: باید کمیته‌های مشترکی میان ایران و چین به وجود بیایند تا موانع و مسائل قضائی موجود میان دو کشور را در اسرع وقت حل و فصل کنند.

انتهای پیام/

تسنیم: خبرگزاری تسنیم یک خبرگزاری خصوصی در ایران است که ارتباط قوی با سپاه پاسداران دارد. این خبرگزاری در سال 1391 با مدیریت سید مجید قلی زاده آغاز بکار کرده است. مراسم افتتاح خبرگزاری تسنیم روز 22 آبان با حضور علی اکبر ولایتی دبیر کل مجمع جهانی بیداری اسلامی و سید محمد حسینی وزیر وقت فرهنگ و ارشاد اسلامی در تالار سوره حوزه هنری تهران برگزار شد. هدف از فعالیت این خبرگزاری در اساسنامه آن، بدین ترتیب شرح داده شده است: اطلاع‌رسانی و انتشار اخبار و تنویر افکار عمومی در راستای سیاست‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، پوشش خبری رخدادهای قوای سه‌گانه، افکارسنجی، ارزشیابی و انعکاس درخواست‌های آشکار و پنهان فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و هنری برای ارائه به مبادی تصمیم‌گیری، راه اندازی سایت و خبرگزاری با کسب مجوز از مراجع قانونی ذی‌صلاح و انجام فعالیتهای انتشاراتی. هدف راه‌اندازی این وبسایت خبری تسنیم، پوشش اخبار عربی اعلام شده است اما پوشش <strong>اخبار اقتصادی ایران</strong> مرتبط با همه حوزه‌های خبری شامل موضوعات مختلف سیاسی، اجتماعی، <strong>اقتصادی</strong> و بین‌المللی به همراه سایر زمینه‌ها اعم از بیداری اسلامی، فرهنگی، ورزشی، اخبار استانها، کاریکاتور، عکس، گرافیک، صوت و فیلم و ... نیز در دستور کار این خبرگزاری قرار دارد. تسنیم همواره استفاده از فناوری های روز اطلاع رسانی در دنیا و نیز مدیاهای مختلف بویژه صوت و تصویر را سرلوحه کار خود قرار داده و در راستای تحقق رسالت و اهدافش بهره گیری از ابزارهای مختلف رسانه‌ای را به نحو احسن به عمل می‌رساند. خبرگزاری تسنیم، فعالیت در دو حوزه کاری داخل و خارج کشور را جزو اهداف خود تعیین کرده و بر آن است تا اقدامات لازم جهت آگاهی بخشی و بصیرت افزایی در این دو حوزه را انجام دهد. در عرصه خارجی، واقعیت‌ها نشان می‌دهد که برخلاف تلاش های نظام سلطه برای جلوگیری از نفوذ و انتشار ماهیت و پیام‌های انقلاب اسلامی، تاثیرگذاری آن همچنان این انقلاب و اهداف آن سرمشق انقلابیون در نهضت بیداری اسلامی شده است و در جنگ نرم علیه ایران موفق عمل می‌کند. در شرایطی که انقلاب اسلامی ابتکار عمل را در عرصه جنگ نرم به دست گرفته است، رسانه‌های وفادار به انقلاب اسلامی بایستی دو وظیفه مهم و اساسی خود را به انجام رسانند: اول آنکه ماهیت، مولفه‌ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی را تبیین و تشریح نمایند. در این اقدام باید به نظام سیاسی مبتنی بر مردم سالاری دینی بیش از پیش پرداخته شود. مردم سالاری دینی باید به عنوان یک الگوی ویژه برای نظام لیبرال دموکراسی غربی معرفی شود که علیرغم همه موانع که بر سر راه وی بوده، توانسته است تا چهار دهه در مقابل زورگویی سلطه طلبان مقاومت کند و با این حال به دستاوردهای مهمی در حوزه‌های مختلف علم و فناوری نایل گردد. دوم آنکه، برای جلوگیری از خطر انحراف، اعوجاج، دگرگون وار نشان دادن اهداف، مقاصد و دستاوردهای انقلاب‌های مردمی در نهضت بیداری اسلامی توسط رسانه های نظام سلطه تلاش نماید. رسالت‌های خبرگزاری تسنیم در حوزه فعالیت خارج از کشور دو مورد فوق ذکر شده و در تلاش است تا در کنار سایر رسانه‌های انقلابی و وفادار، آرایش رسانه ای مستحکمی در برابر انحصار و سلطه امپریالیسم رسانه ای به وجود آورد و زبان گویای انقلاب اسلامی و انقلابیون مسلمان و آزادیخواه در تمام نقاط عالم باشد. در عرصه داخلی نیز، تسنیم وظیفه خود می‌داند تا همسو با اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی یکی در عرصه وسیع فرهنگی کشور، حضور موثر ایفا نماید و سایر رسانه‌های انقلابی را به منظور همکاری در این مسیر تشویق و هدایت نماید. تسنیم آگاه است که امپریالیسم رسانه ای غرب همواره با انجام اقداماتی تلاش دارد تا علیه افکار عمومی کشور هجمه وارد نماید و در این راستا فعالیت‌هایی جهت مهندسی و جابجایی حقایق در اذهان ملت مسلمان ایران، صورت می‌پذیرد. بنابراین شرایط کنونی ایجاب می کند تا رسانه های متعهد که آگاه و وفادار به اهداف و رسالت‌های انقلاب اسلامی هستند به عنوان سنگرهای دفاعی و سپر مقاومت در مقابل این هجمه‌ها ایجاد شده و فعالیت کنند تا بتوانند از آرمان‌های مقدس نظام اسلامی دفاع کنند و با اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به هنگام و موثر، بصیرت افزایی را در جهت مصون سازی و عمق بخشی معنوی و ارتقاء سطح فرهنگ عمومی، سرلوحه کار و تلاش خود قرار دهند. خبرگزاری تسنیم تلاش می‌کند تا رسالت اطلاع رسانی خود را با تکیه بر توان نیروی انسانی مجرب و توانمند در عرصه رسانه‌ای کشور به شایستگی انجام دهد و به عنوان مرکزی برای تربیت نیروی انسانی مورد نیاز جبهه رسانه‌ای انقلاب اسلامی شناخته شود. تسنیم که به گفته رئیس سپاه محمدعلی جعفری یکی از رسانه‌های مؤمن و انقلابی است که در مقابله با توطئه‌های ضداسلامی و ضد بشری ستمگران وظیفه بسیار سنگینی دارد، در سانحه پرواز شماره ۹۵۲۵ ژرمن‌وینگز یک تن از نیروهای خود یعنی میلاد حجت‌الاسلامی در سمت خبرنگار را از دست داد. صاحب امتیاز خبرگزاری تسنیم «مؤسسه آتی‌سازان فرهنگ تسنیم» و مسئولیت مدیرعامل آن نیز برعهده سید مجید قلی‌زاده‌ قرار دارد. تسنیم موفق شده است تا چند پروانه حق تکثیر را با عنوان پروانه‌های کرییتیو کامنز (Creative Commons) دریافت کند و تمام محتواهای خود را با این پروانه در اختیار عموم مردم قرار دهد. این پروانه‌ها به تسنیم اجازه را می‌دهد تا اعلام کند چه حقوقی برای خودش محفوظ بماند، و چه حقوقی برای دریافت‌کننده اثر یا خالق‌های دیگر، باقی بماند. خبرگزاری تسنیم با شعار چشمه‌ی جوشان آگاهی بخشی از حضور پر رنگ در شبکه‌های اجتماعی مختلف نیز غافل نشده است و کانال خبرگزاری تسنیم را شکل داده است. تسنیم در سروش با نشانی، tasnimna@ در آی گپ با آیدی tasnimna@ در توییتر به ادرس Tasnimnews_Fa@ در آپارات tasnim.video@ در تلگرام با ایدی Tasnimnews@ و در اینستاگرام به نشانی tasnimnews_fa@ به فعالیت می‌پردازد و از این پتانسیل شبکه‌های اجتماعی نیز برای آگاهی بخشی استفاده می‌نماید. شما می‌توانید مهمترین اخبار تسنیم را از طریق دسترسی مستقیم در تهران و دیگر شهرهای ایران در اختیار داشته باشید، علاوه بر آن، میتوان برای دسترسی آسانتر به قیمت ارز و طلا و لیگ ایران و جهان از لینک‌های مستقیم استفاده نمایید. برروی وبسایت این خبرگزاری به نشانی اینترنتی تسنیم دات کام میتوان راه‌های ارتباطی مختلف را مشاهده نمود. کاربران می‌توانند با استفاده از تلفن گویا، فکس، تلفن تماس واحد روابط عمومی، پست الکترونیک و همچنین آدرس دفتر این خبرگزاری جهت برقراری ارتباط اقدام نمایند. وبسایت خبرگزاری تسنیم با بازدید میانگین بیش از 200 هزار کاربر علاوه بر پوشش اخبار در حوزه‌های مختلف به درج رپورتاژ و تبلیغات سایر کسب‌وکارها نیز می‌پردازد.