X
چرا لوله پلیکا هنوز هم پرکاربردترین نوع لوله در بازار است؟
در بین مصالح مورد استفاده برای ایجاد زیرساخت‌های تاسیساتی، لوله‌ها جایگاهی بسیار حساس و مهمی دارند، چرا که نقش انتقال آب، فاضلاب، هوا یا حتی کابل‌های الکتریکی را ایفا می‌کنند. با وجود ورود انواع جدید لوله‌های پلیمری و کامپوزیتی به بازار، لوله پلیکا (PVC-U) همچنان جایگاه خود را به‌عنوان یکی از پرکاربردترین انواع لوله…
هشدار! این اشتباهات در خرید لوازم یدکی بیل مکانیکی هزینه ساز می‌شوند
من به عنوان یک پیمانکار با بیش از دوازده سال تجربه در حوزه ساخت و ساز و کار با ماشین آلات سنگین، بارها شاهد تأثیرات مخرب انتخاب نادرست لوازم یدکی بیل مکانیکی بر پروژه‌های عمرانی بوده‌ام. در این مقاله، با تکیه بر تجربیات شخصی و دانش تخصصی، به بررسی اشتباهات رایج در خرید لوازم یدکی…
مشاغل پرتقاضا برای کار در تهران در سال ۱۴۰۴
تهران، پایتخت پرجنب‌وجوش ایران، همواره به عنوان قطب اصلی فرصت‌های شغلی در کشور شناخته شده است. با پویایی اقتصاد و تنوع صنایع، یافتن شغل مناسب در این شهر می‌تواند هم هیجان‌انگیز و هم چالش‌برانگیز باشد. در سال 1404، شناخت مشاغل پرتقاضا و درک پویایی بازار کار تهران برای جویندگان کار از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.…

اما و اگرهای انتخابات اتحادیه کسب و کارهای مجازی بعد از تاخیر ۳ ساله | احتمال انحلال وجود دارد؟!

الفت نسب عضو هیات مدیره اتحادیه کسب و کارهای مجازی با انتقاد از برگزاری آفلاین انتخابات اتحادیه بعد از یک تاخیر ۳ ساله، گفت: در صورتی که مشارکت به حد مجاز نرسد احتمال انحلال اتحادیه وجود دارد.

بازار، گروه اصناف و بازرگانی: سال ۱۳۹۶ بود که اتحادیه کسب و کار مجازی راه‌اندازی شد. قرار بود که انتخابات دور دوم این اتحادیه در سال ۱۴۰۰ برگزار شود که طبق گفته های رضا الفت نسب عضو هیات مدیره اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی این اتفاق صورت نگرفت و انتصابات در این اتحادیه بدون انجام تشریفات قانونی انجام شد. حالا بعد از یک تاخیر ۳ ساله قرار است که ۲۰ آبان ماه انتخابات این اتحادیه انجام شود. اما به نظر می رسد که چالش های انتخاب روسای این اتحادیه به همین راحتی قرار نیست که حل و فصل شود.

عضو هیات مدیره اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی در اینباره طی یک نشست خبری می گوید: این اتحادیه بیش از ۷ هزار عضو در سراسر کشور دارد. خواسته ما این بود که برای مشارکت راحت و آسان تمامی اعضا، انتخابات به صورت آنلاین برگزار شود. حتی رئیس مرکز اصناف نیز در دوره اول اعلام کردند که انتخابات دوره دوم به‌صورت آنلاین برگزار خواهد شد، اما متاسفانه مجددا متوجه شدیم که مرکز اصناف نامه‌ای را ابلاغ و اعلام کرده که برای جلوگیری از تخلفات احتمالی انتخابات اتحادیه کسب و کارهای آنلاین در ۲۰ آبان به‌صورت حضوری خواهد بود.

او که معتقد است دست های پشت پرده ای در این حوزه وجود دارد که مانع برگزاری آنلاین و شفاف انتخابات کسب و کارهای آنلاین، ادامه داد: مخالفان این موضوع علاقه‌ای به شکل‌گیری این اتحادیه ندارند.

او همچنین تعدادی اعضای این اتحادیه را بیش از ۷ هزار نفر اعلام کرد و ادامه داد: طی ۳ سال گذشته ارتباط اعضا به‌طور تقریبی با اتحادیه قطع شد و این مسئله کاهش شدید میزان مشارکت‌ها در انتخابات را به همراه داشت به طوری که مقدار مشارکت در انتخابات قبلی کمتر از ۵۰۰ نفر بود و به همین دلیل مورد تایید واقع نشد.

الفت نسب با بیان اینکه بر اساس قانون در دور اول انتخابات باید حداقل یک سوم اعضا و در دوم باید حداقل یک چهارم اعضا در آن مشارکت داشته باشند تا انتخابات تایید شود، افزود: بر اساس آنچه اعلام شده صندوق های رای گیری در مراکز استان ها خواهند بود که با توجه به پراکندگی بالای اعضای این اتحادیه برای بسیاری که در شهرستان ها و شهرهای کوچک مستقر هستند این امکان که بخواهند چندین ساعت زمان گذاشته و خود را به مراکز رای گیری برسانند، وجود ندارد.

عواقب خطرناک ابطال انتخابات برای کسب و کارهای آنلاین

او با بیان اینکه انتخابات در دور اول به درستی انجام نشد، ادامه داد: به‌طور مثال در مشهد یک مکانی که منزل مسکونی بود را به عنوان محل رای‌گیری در نظر گرفتند که در نهایت نیز متوجه شدیم که محل رای‌گیری را تغییر داده‌اند و به نظر من برگزارکنندگان رای‌گیری اصلا دغدغه نداشته و ندارند که این اتحادیه به درستی شکل‌گیرد.

به گفته عضو هیات مدیره اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی، چنانچه حداقل تعداد مجاز در انتخابات شرکت نکنند ۳ حالت ممکن است که رخ دهد. حالت اول این است که اتحادیه کشوری تبدیل به اتحادیه استانی خواهد شد. حالت دوم این است که اتحادیه منحل شده و اعضای آن وارد اتحادیه های همگن خواهند شد . حالت سوم این است که انتخاب ها مجددا انتصابی خواهد بود . هر ۳ حالت بسیار خطرناک بوده و عواقب وحشتناکی برای اعضای این صنف به دنبال خواهد داشت.

پیگیری ها همچنان ادامه دارد

وی با تاکید بر اینکه همچنان پیگیری‌ها برای برگزاری آنلاین انتخابات انجام می‌شود و معاونت علمی و وزارت صمت نیز در این زمینه بسیار تلاش کرده‌اند، مطرح کرد: گزینه قطعی که در حال حاضر وجود دارد، انتخابات به صورت حضوری است و تصور ما این است که با توجه به مشکلات موجود، مشارکت در این دوره انتخابات حتی کمتر از دوره قبل خواهد بود و این نشان‌دهنده این است که دوستان، علاقه‌ای به شکل‌گیری این اتحادیه و یا شکل‌گیری آن با مشارکت تمام، ندارند.

عضو هیات مدیره اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی ادامه داد: برخی در اسناد مرکز اصناف اعلام کرده‌اند که شاید در انتخابات آنلاین مشکل احراز هویت وجود داشته باشد اما با توجه به ابزارهایی که امروزه وجود دارد، موضوع احراز هویت حل شده است. امروزه حتی، در سامانه ثنای قوه قضاییه نیز شما به صورت غیر حضوری ثبت نام و سپس تصویر خود را پردازش می‌کنید و این تصویر با کارت ملی در ثبت احوال تطبیق داده می‌شود. به راحتی می‌توان از این روش‌ها استفاده کرد و احتمال تقلب در این موارد بسیار ضعیف است.

وی افزود: در گذشته اگر فردی بابت خرید اینترنتی انجام شده، مشکلی داشت خودمان بررسی نمی‌کردیم بلکه آن را به اتحادیه فناوران می‌فرستادیم تا بررسی کند و تعاملات خوبی نیز وجود داشت اما طی سه سال گذشته به دلیل اتفاقات رخ داده، این تعاملات از بین رفت.

عضو هیات مدیره اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی تاکید کرد: اعتقاد ما بر این است که اصناف و مغازه‌داران نیازی به اخذ مجوز از اتحادیه‌ها ندارند چراکه سال‌ها فعالیت صنفی داشته‌اند اما ما می‌توانیم به اتحادیه‌ها و مشاغلی که سایت دارند و مبنای شغل و فعالیتی آن‌ها در بستر فضای مجازی است کمک کنیم که قوانین تجارت الکترونیک را رعایت می‌کنند.

عضو هیات مدیره اتحادیه کسب و کارهای فضای مجازی از دید ما باید اتحادیه پلتفرم‌ها و سکوهای اینترنتی که به صورت صد در صد در فضای مجازی فعالیت دارند باید عضو اتحادیه باشند.

الفت نسب بیان داشت: ماده ۸۷ قانون نظام صنفی عنوان می‌کند که هر فعالیت صنفی در بستر فضای مجازی باید از اتحادیه مربوطه که اتحادیه کسب و کارهای مجازی است باید مجوز بگیرد که البته طی این سال‌ها چندان رعایت نشده اما تعداد وب‌سایت‌هایی که دارای نماد هستند بیش از ۱۰۰ هزار وب است.

تحلیل بازار: موسسه تحلیل بازار فردا، گروهی متشکل از خبرنگاران و اقتصاددانان جوان است که با هدف تحلیل و بررسی رویدادها و تحولات اقتصادی ایران و جهان شکل گرفته و می کوشد با نگاهی نو به تحلیل و ارزیابی تحولات اقتصادی ایران و جهان بپردازد. اعضای موسسه تلاش می کنند با تکیه بر آخرین یافته های علمی و ضمن پرهیز از تقسیم بندی های رایج سیاسی و اقتصادی، بنیان گذار نگاهی نو در اقتصاد ایران باشند و برای حل مسائل اقتصادی امروز و فردای جامعه ایران به دنبال ارائه راهکارهایی متناسب با زیست بوم ایران بگردند. رصد و انتشار تازه ترین ترین اخبار رویدادهای اقتصادی، نقد و بررسی جریان ها و روندهای اقتصاد و بازار، آینده نگری و آینده پژوهی در حوزه های گوناگون اقتصادی، صنعتی و کشاورزی از جمله اقدامات و فعالیت های موسسه تحلیل بازار فردا است که در قالب رسانه های این موسسه در دسترس فعالان اقتصادی و صنعتی قرار می گیرد.