X
سفر ایلام و مهران: مسیر زائران عتبات با اتوبوس
ایلام و مهران در ایام سفرهای زیارتی، به دلیل میزبانی از جمعیت زیاد، به کانون توجه زائران و مسیرهای زیارتی تبدیل شده‌اند.
چرا لوله پلیکا هنوز هم پرکاربردترین نوع لوله در بازار است؟
در بین مصالح مورد استفاده برای ایجاد زیرساخت‌های تاسیساتی، لوله‌ها جایگاهی بسیار حساس و مهمی دارند، چرا که نقش انتقال آب، فاضلاب، هوا یا حتی کابل‌های الکتریکی را ایفا می‌کنند. با وجود ورود انواع جدید لوله‌های پلیمری و کامپوزیتی به بازار، لوله پلیکا (PVC-U) همچنان جایگاه خود را به‌عنوان یکی از پرکاربردترین انواع لوله…
هشدار! این اشتباهات در خرید لوازم یدکی بیل مکانیکی هزینه ساز می‌شوند
من به عنوان یک پیمانکار با بیش از دوازده سال تجربه در حوزه ساخت و ساز و کار با ماشین آلات سنگین، بارها شاهد تأثیرات مخرب انتخاب نادرست لوازم یدکی بیل مکانیکی بر پروژه‌های عمرانی بوده‌ام. در این مقاله، با تکیه بر تجربیات شخصی و دانش تخصصی، به بررسی اشتباهات رایج در خرید لوازم یدکی…

اعلام جزئیات فصل جدید همکاری‌های معاونت هنری ارشاد با دانشگاه هنر

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دیدار با مدیران دانشگاه هنر بر ضرورت احیای فعالیت‌های مشترک اجرایی، هنری و پژوهشی با بزرگ‌ترین مجموعه آموزش عالی هنر کشور تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نادره رضایی معاون امور هنری وزیر فرهنگ، آیدین مهدی زاده سرپرست اداره کل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رضا دبیری نژاد مشاوره موزه ها و میراث ملی معاونت امور هنری و سرپرست موزه هنرهای معاصر با حضور در پردیس ملی دانشگاه هنر ضمن دیدار با رئیس و معاونان بخش های مختلف این دانشگاه بر ضرورت احیای بخشی از فعالیت های اجرایی مشترک تاکید کردند.

حجت الاسلام داود رنجبران معاون پژوهشی دانشگاه هنرایران، ابوالحسن ریاضی عضو کمیسیون دائمی دانشگاه هنر ایران و مشاور معاونت مالی اداری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، علیرضا مستغنی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه هنر ایران، منوچهر معظمی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هنر ایران، جمال عرب زاده رئیس دانشکده هنرهای تجسمی دانشگاه هنر ایران، بهجت غفاری مدیر برنامه، بودجه، تحول اداری و بهره وری دانشگاه هنر، زهره بهروزی نیا مدیرگروه نمایش دانشگاه هنر، لیلا کوکبی رئیس گروه ارتباط هنر با جامعه دانشگاه هنر، نرگس اشرفی مدیر روابط عمومی دانشگاه هنر، علی حرزاده نماینده دانشجویان دانشگاه هنر از جمله افرادی بودند که در این دیدار حضور داشتند.

تلاش برای برای توسعه فرهنگ خوانش آثار هنری از مسیر دانشگاه

علی زمانی فرد معاون دانشجویی دانشگاه هنر تهران در ابتدای این دیدارضمن ارائه توضیحاتی درباره روند فعالیت های دانشگاه هنر گفت: به اعتقاد من هم افزایی و همراهی دو نهاد معاونت امورهنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دانشگاه هنربه شدت اجتناب ناپذیراست. ضمن اینکه بنده براین باورم اکنون شرایط به گونه ای است که جامعه دانشگاهی علاوه بر تربیت و تعلیم دانشجو موظف به تولید آثار هنری برای ورود به مسیر حرفه ای ارائه محصولات فرهنگی هنری و همچنین تربیت مدیران هنری به جامعه متاثراز آموزه های علمی عرصه هنر است. در این زمینه دانشگاه هنر به عنوان جامع ترین مجموعه دانشگاهی عرصه هنر در کشور با قدمتی حدود ۱۰۰ سال که دارای هفت دانشکده مهم است آماده هرگونه همکاری برای افزایش این هم افزایی است. مسیری که طبیعتا نباید به این جلسه ختم شود و ضرورت دارد در یک فرآیند اجرایی موثر قرار گیرد.

وی ادامه داد: عرصه فرهنگ و هنر کشوردربرگیرنده افراد زیادی در سمت های مختلف اجرایی و فعالیتی و مدیریتی است. اما باید بپذیریم اکنون تعدادی از افراد هستند که هنوز ناشناخته باقی مانده اند و می بایست از درون جامعه دانشگاهی و دانشجویی بخش زیادی از آنها را پیدا کرد. شرایطی که به اعتقاد من جای مجموعه ای چون دانشگاه هنر در آن خالی است چرا که ظرفیت این مجموعه دانشگاهی مهم مشتمل بر ویژگی هایی است که اگرچه سهمی از بودجه فرهنگ ندارند اما تا به امروز توانسته در عرصه های مختلف نقش موثر خود را به خوبی ایفا کند. پس لازم است که مدیران معاونت های مختلف نهادی چون وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی این «سهم» را به رسمیت بشناسد و در جهت تقویت آن گام های موثری را بردارد. من براین باورم دانشگاه هنر با تمام فراز و نشیب هایی که داشته تکلیف خود را در عرصه فرهنگ و هنر انجام داده اما متاسفانه این ویژگی ها در بیرون از محدوده فعالیت های دانشگاه مورد توجه قرار نگرفته است. مسیری که اکنون با تغییر رویکردهایی که به وجود آمده می تواند در حل این مناقشه و دیده نشدن کمک کند.

معاون دانشجویی دانشگاه هنرتهران در بخش دیگری از صحبت های خود اظهار کرد: عمومی کردن موضوع هنر در کنار تلاش برای توسعه فرهنگ خوانش آثار هنری یکی از مهم ترین رویکردهایی است که در این دانشگاه فارغ از وظایف آموزشی و دانشگاهی مورد توجه قرار گرفته است و به اعتقاد من برگزاری این جلسه فارغ از تشریفات و تعارف ها می تواند آغازی متفاوت برای فعالیت های مشترک باشد. چرا که معتقدم اکنون هم در دانشگاه هنر و هم در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کارهای خوبی در حال انجام دادن است که می تواند دربرگیرنده فعالیت های مشترکی هم باشد.

آمادگی دانشگاه هنر برای حمایت از برنامه های جدید معاونت امورهنری

سید بهشید حسینی سرپرست دانشگاه هنر تهران هم در این نشست توضیح داد: خوشبختانه با فضایی که در دوره کنونی فعالیت های دانشگاه هنر به واسطه تلاش و همراهی ویژه دانشجویان و مدرسان انجام گرفته ، اتفاقات بسیار خوبی در حال انجام است. مسیری که به نظر می آید حضور معاونت امورهنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی را به فال نیک گرفته و این دو اتفاق را اغاز راهی جدید برای توسعه فعالیت ها ارزیابی کرد. من و همه دانشجویان و مدرسان این دانشگاه تلاش خود را می کنیم که پرچم دانشگاه هنر را افراشته نگه داریم و در این راه هرکمکی که از دستمان بربیاید برای بهتردیده شدن فعالیت دانشجویان انجام می دهیم.

وی دربخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به ظرفیت های ارزشمند کشورمان در حوزه های انسانی و فرهنگی تصریح کرد: من براین باورم ایران عزیزما با تاریخی که دارد ، با شخصیت های بزرگ و دارای اعتباری که در همه عرصه های تاریخی و دوران معاصر به دنیا معرفی کرده و به اعتبار همین دانشجویانی که در آگاهی و دانایی کم نظیرند، جای هیچ نگرانی وجود ندارد. بله قطعا در این عرصه تلاطم هم وجود دارد اما بی تردید همیشه مسیر روشن برای این سرزمین وجود دارد. در ایران عزیزمان همواره خرد و آگاهی وجود دارد و ما به عنوان متولیان عرصه فرهنگ و هنر موظفیم نگهبان و پشتیبان این جریان ارزشمند باشیم.

سرپرست دانشگاه هنر گفت: ما باید بتوانیم در همین چارچوبی که همه مسائل به نسبت قبل دچار تغییر و تحولات زیادی شده نقش یک تسهیل گر را ایفا کنیم. مسیری که می تواند بسیاری از بحران ها را کاهش دهد. در اتاق ما همیشه به روی دانشجویان باز است. مسیری که معتقدم دریچه ای برای گشایش رفاقت و طراوت است و می تواند بسیاری از التهابات را کاهش دهد. من باور دارم اگر بتوانیم با این جوانان هم دلی کنیم آنها می دانند چه طور کشور را به رفیع ترین درجات برسانند. آنها به نسبت ما خیلی شفاف تر، صادق تر و بی آلایش ترند پس قطعا می توانند بهترین اتفاقات را رقم بزند.

به روز رسانی بر اساس نیاز مخاطب امروز و فراموش نکردن چند اولویت مهم

نادره رضایی معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی هم ضمن قدردانی از فعالیت های دانشگاه هنر گفت: بی تردید دانشگاه هنر از جمله مجموعه های دانشگاهی عرصه فرهنگ و هنراست که در این سال ها فعالیت های بسیار معتبر و ارزشمندی را انجام داده است. ما هم در معاونت امورهنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وظیفه داریم تا در حد توان و امکانات حمایت های لازم را از چنین مجموعه هایی انجام دهیم. این در حالی است که افزایش فعالیت های مشترک با اتکا و بهره مندی از تجربیات قبل می تواند گام موثری برای آغاز فعالیت های جدید باشد. اما آن چه در این فعالیت مشترک باید مورد توجه قرار گیرد اجرای کارهایی منطبق برنیازهای به روز جامعه دانشجویی و دانشگاهی است.

وی افزود: به اعتقاد من «پرداختن به ضرورت ها» یکی از مهم ترین اهداف و اولویت هایی که هم جامعه مدیریت فرهنگی هنری کشور، هم جامعه هنرمندان و هم جامعه دانشجویان و دانشگاهیان می توانند فارغ از اهداف و فعالیت های روزمره خود به آن توجه داشته باشند. مسیری که با نگاه به گذشته وتجربیات تلخ و شیرین به دست آمده می تواند دربرگیرنده ارزشمندی های فراوانی باشد. ما باید به این نکته واقف باشیم که جامعه دانشجویی دیگر منتظر ما نمی ماند که چه برنامه هایی داریم و نداریم. آنها به شرایطی رسیده اند که به درستی دربرگیرنده مطالباتی در برنامه ها و کارهای ما است که به شدت نیازمند بازنگری است. فرآیندی که به نظر می آید با یک ارتباط منسجم اجرایی و برنامه ریزی شده میان معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و جامعه دانشگاهی نتایج مطلوبی را به ارمغان بیاورد.

معاون امور هنری وزیر فرهنگ ادامه داد: بر این باورم که باید همکاری معنادار و درستی میان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مجموعه ای مانند دانشگاه هنر حاکم باشد. ما باید به این نکته واقف باشیم که اکنون جامعه مخاطبان آثار فرهنگی هنری هم خواهان ارائه آثاری به روز شده از سوی دانشجویان و هنرمندان فرهیخته ای هستند که می تواند برای آنها دربرگیرنده تجربیات جدیدی باشد. فرآیندی که به نظر می آید با همکاری سه جانبه بین «پژوهشگاه فرهنگ ، هنر و ارتباطات»، «معاونت امور هنری» و «دانشگاه هنر» چراغ راهی برای دستیابی به اهداف عالی در حوزه هنر باشد.

از پیشنهاد راه اندازی رشته سرامیک تا طرح مسئله نظام صنفی فرهنگ و هنر

رضایی در بخش دیگری از صحبت های خود بود که به موضوع راه اندازی رشته های مختلف دانشگاهی در حوزه «هنر سرامیک» اشاره کرد و گفت: طی ماه های گذشته تمام تلاش بنده و همکارانم این بود که بتوانم تعامل های موثر و گسترده تری با اصناف داشته باشم. مسیری که ابتدا از صنف «سرامیک» شروع شد و تا به امروز هم در بسیاری از اصناف دیگر عرصه هنر ادامه دارد. اما آن چه می تواند در ارتباط با این جلسه به آن اشاره کنم ارائه پیشنهادی درباره راه اندازی و اجرای رشته هنری سرامیک در دانشگاه هنر است که امیدوارم به واسطه عملیات کارشناسی و بررسی های علمی و اجرایی که در این زمینه انجام می شود بتوانیم به زودی شاهد راه اندازی این رشته در این مجموعه دانشگاهی باشیم. چرا که معتقدم این عرصه از هنر دربرگیرنده پتانسیل های فراوانی برای پرداخت است که می تواند در جامعه مخاطب بیشتر شناسانده شود.

وی افزود: یکی از اولویت های مهم وزیرفرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت جدید توجه ویژه به اصناف هنری و طرح نظام صنفی فرهنگ و هنر است که در صورت اجرایی شدن می تواند به عنوان یکی از مهم ترین دستاوردهای دولت محسوب شود. مسیری که برنامه ریزی درباره آن می تواند به عنوان یک جریان فرابخشی مورد توجه قرار گیرد و طبیعتا در این جریان حوزه دانشگاهی نیزمی تواند یکی بازوهای اصلی تحقق چنین پروژه ای باشد. مسیری که به دلیل عنایت ویژه دولت به موضوعات مرتبط با عرصه فرهنگ و هنر می تواند تبدیل به یکی مهم ترین مباحث علمی و دانشگاهی به حساب آید. به همین جهت احیای یک سری فعالیت های مشترک بین وزارت فرهنگ و دانشگاه هنر خیلی مهم است. چرا که شما ظرفیت های بسیار مهمی دارید که به دلیل مواجهه با نسل نو و بسیار متفاوت جوانان ایرانی می تواند منتقل کننده تجربیات ارزشمندی برای تدوین برنامه ها و اولویت های موضوع نظام صنفی فرهنگ و هنر باشد.

تاکید براجرایی شدن تفاهم نامه های قبلی میان معاونت امورهنری با دانشگاه هنر، الزام تربیت مدیرهنری درحوزه های دانشگاهی برای حضور درجریان حکمرانی هنر، آمادگی دانشگاه هنر ایران برای حضور در پروژه های آموزشی و پژوهشی، توجه مدیریت دولتی عرصه فرهنگ و هنر برای نحوه اشتغال دانشجویان در حوزه های حرفه ای ، فعال کردن بخش حراج آثار هنری دانشجویان، ارائه سازو کار برای ارائه آثار هنری ارزان قیمت با هدف گسترده تر شدن دایره مخاطبان آثار دانشگاهی، استفاده از ظرفیت های موجود در تالارهای وابسته به دانشگاه هنر در حوزه های موسیقی و تئاتر و ورود آنها به چرخه های حرفه ای اجرای آثار، توجه به حضور شرکت های دانش بنیان در دانشگاه هنر، تشکیل کمیته های ارتباطی موثر برای میزبانی از رویدادهای تخصصی، مشاوره های تخصصی در حوزه معماری و طراحی داخلی برای اجرای فعالیت های نمایشگاهی، نحوه حمایت های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از جشنواره و رویدادهای مرتبط با حوزه دانشگاه از جمله مباحث دیگری بود که در این جلسه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

مهر نیوز: خبرگزاری مهر (MNA) از هجدهم اسفندماه سال ۸۱ فعالیت آزمایشی خود را آغاز کرده و پس از آن در ۲۹ اردیبهشت ماه سال ۸۲. متقارن با ۱۷ ربیع‌الاول، سالروز ولادت رسول گرامی اسلام (ص) به صورت آزمایشی بر روی شبکه اینترنت قرار گرفت. این خبرگزاری سوم تیرماه سال ۱۳۸۲ همزمان با روز اطلاع رسانی دینی فعالیت رسمی خود را به دو زبان فارسی و انگلیسی آغاز کرد و بخش عربی «مهر» ۱۴ دی ماه همان سال، همزمان با میلاد با سعادت هشتمین اختر آسمان امامت و ولایت فعالیت خود را در پیش گرفت. <strong>۱) اداره کل اخبار داخلی:</strong> این اداره کل متشکل از «گروه‌های فرهنگ، هنر، سیاست، اقتصاد، جامعه، دین و اندیشه، حوزه و دانشگاه، دانش و فناوری، ورزش و عکس» است. <strong>۲) اداره کل اخبار خارجی:</strong> اداره اخبار خارجی مهر در دو بخش فارسی شامل: «گروه‌های خبری آسیای شرقی و اقیانوسیه، آسیای غربی، اوراسیا، خاورمیانه و آفریقای شمالی، آفریقای مرکزی و جنوبی، اروپا، آمریکای شمالی و آمریکای لاتین و ایران در جهان» و بخش زبان‌های خارجی، شامل «عربی، انگلیسی، استانبولی، اردو و کردی» فعال است. <strong>۳) اداره کل اخبار استان‌ها:</strong> خبرگزاری مهر با دارا بودن دفتر خبری در تمامی استان‌ها، اخبار استانی را در ۵ گروه منطقه‌ای در سطح کشور دسته بندی نموده است که شامل مناطق «شمال، شرق، غرب، جنوب و مرکز» است. <strong>۴) اداره کل رسانه‌های نو:</strong> به منظور فعالیت مؤثر خبرگزاری مهر در فضای مجازی این اداره در بخش‌های «شبکه‌های اجتماعی، فیلم، اینفوگرافیک، رادیومهر و مجله مهر» به تولید محتوا می‌پردازد. فعالیت‌های بین المللی خبرگزاری مهر ۵ سال پس از تأسیس در سال ۲۰۰۷ به عنوان چهلمین عضو رسمی اتحادیه خبرگزاری‌های آسیا و اقیانوسیه «اوآنا» در سیزدهمین نشست عمومی این اتحادیه پذیرفته شد. بعد از برگزاری بیست و نهمین نشست کمیته اجرایی اتحادیه خبرگزاری‌های آسیا و اقیانوسیه آذر ماه سال ۱۳۸۶ (۲۰۰۷) در جاکارتا اعضای این گروه ضمن بررسی مصوبات اجلاس سال گذشته (۲۰۰۶) تهران، درخواست عضویت خبرگزاری مهر را نیز مورد بررسی قرار دادند و موافقت خود را با پیوستن مهر به عنوان چهلمین عضو «اوآنا» اعلام کردند. خبرگزاری مهر توانست در همین مدت کوتاه نقشی فعال در آن سازمان و عرصه بین الملل ایفا کند. خبرگزاری مهر در سال ۲۰۰۹ میزبان سی و یکمین نشست کمیته اجرایی و بیست و پنجمین کمیته فنی اوآنا در تهران بوده‌است. خبرگزاری مهر در کنفرانس‌های مهم بین‌لمللی همچون: المپیک رسانه‌ها (چین ۲۰۰۹)، نشست سران اوآنا (کره جنوبی ۲۰۱۰)، چهاردهمین مجمع عمومی "اوآنا" (استانبول ۲۰۱۰)، سی و سومین نشست کمیته اجرایی و بیست و هفتمین نشست گروه فنی خبری اوآنا (مغولستان، اولانباتور ۲۰۱۱)، جشن پنجاهمین سال تأسیس اوآنا (بانکوک، تایلند ۲۰۱۲) دومین اجلاس جهانی رسانه‌ها (مسکو ۲۰۱۲) حضور فعال داشته و میهمان ویژه سومین کنگره جهانی خبرگزاری‌ها (بوینس آیرس، آرژانتین ۲۰۱۰) بوده است. سی و هشتمین اجلاس کمیته فنی و اجرایی اوآنا (فوریه ۲۰۱۵) سی و نهمین اجلاس کمیته فنی و اجرایی اوآنا (نوامبر ۲۰۱۵) اجلاس جهانی اقتصادی قزاقستان (۲۰۱۶) اجلاس جهانی رسانه‌ای اقتصادی سن پترزبورگ، روسیه (۲۰۱۶) اجلاس رسانه‌ای جاده ابریشم چین (۲۰۱۶) اعزام خبرنگار به نمایشگاه صنعت حلال تایلند به دعوت رسمی دولت تایلند (۲۰۱۶) اعزام خبرنگار به دوره آموزشی خبرگزاری اسپوتنیک روسیه به دعوت رسمی خبرگزاری (۲۰۱۶) کنفرانس رسانه‌های اسلامی، اندونزی (۲۰۱۶) چهلمین نشست کمیته فنی و اجرایی و شانزدهمین اجلاس مجمع عمومی اوآنا، آذربایجان (نوامبر ۲۰۱۶) پنجمین کنگره جهانی خبرگزاری‌ها، آذربایجان (نوامبر ۲۰۱۶) این خبرگزاری مبتکر پرچم سازمان ۵۰ ساله خبرگزاری‌های آسیا-اقیانوسیه بوده و منتخب فعال‌ترین خبرگزاری این سازمان در سال ۲۰۱۰ بوده است. انتشارات رسانه مهر خبرگزاری مهر در سال ۱۳۹۰ مجوز انتشارات رسانه مهر را با هدف انتشار کتاب و آثار مکتوب از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت کرد. کتاب‌هایی همچون "جای پای جلال" نوشته مهدی قزلی، "حرفه‌ای " نوشته مرتضی قاضی و "واژه نامه اصطلاحات مطبوعاتی فارسی –انگلیسی" از جمله آثار انتشار یافته این مجموعه است. ارتباط با رسانه‌های جهان نظر به حضور بین‌المللی و اثرگذاری، این خبرگزاری ۶ زبانه (فارسی، عربی، انگلیسی، ترکی، اردو، کردی) به عنوان، مرجع قابل اعتمادی برای رسانه‌های معتبر دنیا تبدیل شده است. از این رو بسیاری از رسانه‌های خارجی ضمن اعلام آمادگی برای ایجاد دفاتر نمایندگی در منطقه مورد نظر برای تبادل اخبار و انعکاس وقایع مهم خبری دو کشور اقدام به امضا تفاهم نامه همکاری با خبرگزاری مهر کرده‌اند. خبرگزاری شینهوا (چین)، کیودو (ژاپن)، پی تی آی (هند)، تاس (روسیه)، اسپوتنیک (روسیه)، افه (اسپانیا)، برناما (مالزی)، پیرولی (گرجستان)، آکوپرس (رومانی)، یونهاپ (کره جنوبی)، پرنسا لاتینا (کوبا)، وی ان ای (ویتنام)، جیهان (ترکیه)، آنتارا (اندونزی)، ترند (آذربایجان)، نیوزیانا (زیمبابوه)، مونتسامه (مغولستان)، سانا (سوریه)، ای پی پی (پاکستان)، پی ان ای (فیلیپین) و آوا (افغانستان) برخی از خبرگزاری‌های طرف قرارداد با خبرگزاری مهر هستند. میثاق اخلاق حرفه‌ای خبرگزاری مهر خود را متعهد به رعایت میثاق اخلاق حرفه‌ای خبرگزاری‌ها می‌داند. <strong>با مهر به دنیا نگاه کنیم</strong> <strong>صاحب امتیاز:</strong> سازمان تبلیغات اسلامی <strong>مدیر عامل و مدیر مسئول:</strong> محمد مهدی رحمتی <strong>معاون خبر:</strong> محمدحسین معلم طاهری
Related Post