X
چرا لوله پلیکا هنوز هم پرکاربردترین نوع لوله در بازار است؟
در بین مصالح مورد استفاده برای ایجاد زیرساخت‌های تاسیساتی، لوله‌ها جایگاهی بسیار حساس و مهمی دارند، چرا که نقش انتقال آب، فاضلاب، هوا یا حتی کابل‌های الکتریکی را ایفا می‌کنند. با وجود ورود انواع جدید لوله‌های پلیمری و کامپوزیتی به بازار، لوله پلیکا (PVC-U) همچنان جایگاه خود را به‌عنوان یکی از پرکاربردترین انواع لوله…
هشدار! این اشتباهات در خرید لوازم یدکی بیل مکانیکی هزینه ساز می‌شوند
من به عنوان یک پیمانکار با بیش از دوازده سال تجربه در حوزه ساخت و ساز و کار با ماشین آلات سنگین، بارها شاهد تأثیرات مخرب انتخاب نادرست لوازم یدکی بیل مکانیکی بر پروژه‌های عمرانی بوده‌ام. در این مقاله، با تکیه بر تجربیات شخصی و دانش تخصصی، به بررسی اشتباهات رایج در خرید لوازم یدکی…
مشاغل پرتقاضا برای کار در تهران در سال ۱۴۰۴
تهران، پایتخت پرجنب‌وجوش ایران، همواره به عنوان قطب اصلی فرصت‌های شغلی در کشور شناخته شده است. با پویایی اقتصاد و تنوع صنایع، یافتن شغل مناسب در این شهر می‌تواند هم هیجان‌انگیز و هم چالش‌برانگیز باشد. در سال 1404، شناخت مشاغل پرتقاضا و درک پویایی بازار کار تهران برای جویندگان کار از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.…

آیین نامه اجرایی قانون مقررات صادرات و واردات اصلاح شد

تصویبنامه هیئت وزیران درخصوص اصلاح آیین نامه اجرایی قانون مقررات صادرات و واردات ابلاغ شد.

به گزارش بازار، تصویبنامه مصوب جلسه مورخ ۱۴۰۴/۰۱/۱۰ هیئت وزیران در خصوص «اصلاح آئین نامه اجرایی قانون مقررات صادرات و واردات» با شماره ۲۰۷۵۰ در تاریخ ۱۴۰۴/۰۲/۱۰ توسط معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد.

در این ابلاغیه آمده است: هیئت وزیران در جلسه ۱۴۰۴.۱.۱۰ به پیشنهاد وزارت صنعت معدن و تجارت سازمان برنامه و بودجه کشور و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تصویب کرد.

آئین نامه اجرایی قانون مقررات صادرات و واردات موضوع تصویب نامه شماره ۱۳۹۵ ت ۱۶ ه مورخ ۱۳۷۳.۲.۶ و اصلاحات بعدی آن به شرح زیر اصلاح می‌شود.

۱ در ماده (۱) بعد از عبارت «وزارت جهاد کشاورزی عبارت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اضافه می‌شود.

۲ در تبصره (۱) ماده (۱) عبارت معاون وزیر صنعت معدن و تجارت تشکیل می‌گردد.

نمایندگان دستگاه‌های دولتی عضو کمیته باید حداقل در سطح مدیر کل باشند. به عبارت رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران و با حضور نمایندگان تام الاختیار معرفی شده از سوی دستگاه عضو تشکیل می‌گردد.» اصلاح می‌شود.

در انتهای تبصره (۲) ماده (۱) عبارت «در صورت ارائه پیشنهاد در خصوص کالاهای حوزه صنعت به تشخیص رئیس کمیته یک نفر نماینده از بخش مربوط در وزارت صنعت، معدن و تجارت با حق رأی در جلسه شرکت خواهد کرد.» اضافه می‌شود.

۴- در تبصره (۴) ماده (۵) عبارت که تا سه ماه پس از لازم الاجرا شدن این تصویب نامه به عبارت تا پایان سال ۱۴۰۳ اصلاح می‌شود.

۵- در تبصره (۶) ماده (۵) عبارت سقف‌های مذکور در سامانه جامع تجارت اعمال و به صورت سامانه‌ای سیستمی پایش کنترل می‌شود و امکان صدور ثبت سفارش و ثبت آماری مازاد وجود نخواهد داشت. به عبارت توزیع سقف سهمیه مربوط به هر وزارتخانه برای گروه کالاهای مختلف و وارد کنندگان بر عهده وزیر مربوطه است سقف‌های مذکور در سامانه جامع تجارت اعمال و به صورت سامانه‌ای سیستمی پایش کنترل می‌شود و امکان صدور ثبت سفارش و ثبت آماری مازاد وجود نخواهد داشت واردات از محل منابع حاصل از سهم قانونی شرکت ملی نفت ایران و شرکتهای تابعه از محل صادرات نفت خام و میعانات گازی و هر منابع اختصاصی هر دستگاه اجرایی که به تأیید کارگروه رسیده واردات از محل ارز سپرده خود و دیگران با تأیید منشأ ارز توسط شبکه بانکی و واردات از محل ماده (۳۸) این آئین نامه مشمول سقف سهمیه‌های تعیین شده این تبصره نمی‌گردد.» اصلاح می‌شود.

۶- در انتهای بند (ب) ماده (۸) عبارت «به منظور ایجاد شفافیت در ارزش کالاهای اولیه همگن (کامیونیتی) قابل عرضه در بورس کالا و همچنین جلوگیری از رقابت منفی صادر کنندگان و از بین رفتن بازارهای صادراتی این کالاها صادرات کالاهای مذکور که فهرست آنها توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت تعیین می‌گردد صرفاً با ارائه گواهی معامله در حلقه (رینگ) صادراتی بورس انجام می‌شود.» اضافه می‌شود.

۷- در بند (۱۰) ماده (۱۰)، عبارت «تبصره (۳)» به عبارت «بند (۱۰)» و عبارت «تبصره (۴) بند (۲)» به عبارت «بند (۱۱)» اصلاح می‌شود و مفاد این بند به عنوان بند (۱۳) ماده مذکور جایابی می‌گردد.

۸- در بند (۱۳) (بند ۱۲ جدید)، عبارت‌های بندهای (۱۱) و (۱۲) به عبارت‌های «بندهای (۱۰) و (۱۱)» اصلاح می‌شود.

۹- متن زیر به عنوان بند (۱۰) به ماده (۳۸) الحاق می‌شود:

«۱۰- کلیه کالاهای اهدایی سازمانها نهادهای بین المللی بشردوستانه و خیرین (با تأیید پزشکی و سازمانهای تابعه، دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی.»

تحلیل بازار: موسسه تحلیل بازار فردا، گروهی متشکل از خبرنگاران و اقتصاددانان جوان است که با هدف تحلیل و بررسی رویدادها و تحولات اقتصادی ایران و جهان شکل گرفته و می کوشد با نگاهی نو به تحلیل و ارزیابی تحولات اقتصادی ایران و جهان بپردازد. اعضای موسسه تلاش می کنند با تکیه بر آخرین یافته های علمی و ضمن پرهیز از تقسیم بندی های رایج سیاسی و اقتصادی، بنیان گذار نگاهی نو در اقتصاد ایران باشند و برای حل مسائل اقتصادی امروز و فردای جامعه ایران به دنبال ارائه راهکارهایی متناسب با زیست بوم ایران بگردند. رصد و انتشار تازه ترین ترین اخبار رویدادهای اقتصادی، نقد و بررسی جریان ها و روندهای اقتصاد و بازار، آینده نگری و آینده پژوهی در حوزه های گوناگون اقتصادی، صنعتی و کشاورزی از جمله اقدامات و فعالیت های موسسه تحلیل بازار فردا است که در قالب رسانه های این موسسه در دسترس فعالان اقتصادی و صنعتی قرار می گیرد.