X
سفر ایلام و مهران: مسیر زائران عتبات با اتوبوس
ایلام و مهران در ایام سفرهای زیارتی، به دلیل میزبانی از جمعیت زیاد، به کانون توجه زائران و مسیرهای زیارتی تبدیل شده‌اند.
چرا لوله پلیکا هنوز هم پرکاربردترین نوع لوله در بازار است؟
در بین مصالح مورد استفاده برای ایجاد زیرساخت‌های تاسیساتی، لوله‌ها جایگاهی بسیار حساس و مهمی دارند، چرا که نقش انتقال آب، فاضلاب، هوا یا حتی کابل‌های الکتریکی را ایفا می‌کنند. با وجود ورود انواع جدید لوله‌های پلیمری و کامپوزیتی به بازار، لوله پلیکا (PVC-U) همچنان جایگاه خود را به‌عنوان یکی از پرکاربردترین انواع لوله…
هشدار! این اشتباهات در خرید لوازم یدکی بیل مکانیکی هزینه ساز می‌شوند
من به عنوان یک پیمانکار با بیش از دوازده سال تجربه در حوزه ساخت و ساز و کار با ماشین آلات سنگین، بارها شاهد تأثیرات مخرب انتخاب نادرست لوازم یدکی بیل مکانیکی بر پروژه‌های عمرانی بوده‌ام. در این مقاله، با تکیه بر تجربیات شخصی و دانش تخصصی، به بررسی اشتباهات رایج در خرید لوازم یدکی…

آغاز مهلت دوباره ثبت نام در نوبت دوم کنکور سراسری سال ۱۴۰۴ از شنبه

بازه دوم ثبت‌نام در نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ از صبح شنبه ۱۶ فروردین ماه ۱۴۰۴ آغاز می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ برای پذیرش در رشته‌های با آزمون در دوره‌های روزانه، نوبت دوم (شبانه)، نیمه‌حضوری، مجازی، پردیس خودگردان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، دانشگاه پیام‌نور، مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی و رشته‌های تحصیلی با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی در ۵ و ۶ تیرماه سال ۱۴۰۴ برگزار می‌شود.

ثبت‌نام در این آزمون در دو بازه زمانی چهارشنبه ۲۲ اسفند تا سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ و شنبه ۱۶ فروردین تا سه‌شنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۴ انجام می‌شود که در بازه زمانی اسفندماه ۱۴۰۳ حدود ۴۰۰ هزار نفر ثبت نام کردند.

بازه دوم ثبت‌نام در این آزمون از شنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ آغاز می‌شود و فرصت ثبت نام تا سه‌شنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۴ ادامه دارد.

دفترچه راهنمای ثبت‌نام هم‌زمان با شروع ثبت‌نام از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور در دسترس قرار گرفته است و داوطلبان می‌توانند از شرایط عمومی و اختصاصی اعلام شده، مطلع شوند.

الزام تکمیل سابقه تحصیلی برای متقاضیان کنکور

متقاضیانی که سابقه تحصیلی کامل گروه آزمایشی مورد نظر خود را ندارند (اعم از دانش‌آموزان و فارغ‌التحصیلان شاخه‌های نظری، فنی و حرفه‌ای و کار و دانش در تمام نظام‌های آموزش و پرورش، طلاب حوزه‌های علمیه، افرادی که دیپلم خود را قبل از خرداد سال ۱۳۸۴ اخذ کرده‌اند، فارغ‌التحصیلان مدارس بین‌الملل و دارندگان گواهینامه معادل دوره متوسطه و پیش‌دانشگاهی و سایر متقاضیان فاقد سابقه تحصیلی یا دارای سابقه تحصیلی ناقص) باید نسبت به ایجاد سابقه تحصیلی برای دروس عمومی و اختصاصی از طریق شرکت در امتحانات نهایی (نظام ۳-۳-۶) که توسط وزارت آموزش و پرورش هر سال برگزار می‌شود، اقدام کنند.

متقاضیان لازم است در تکمیل اطلاعات حساب کاربری ثبت‌نام؛ دقت کافی داشته باشند. بعد از اتمام مهلت ثبت‌نام و ویرایش به هیچ‌وجه امکان تغییر اطلاعات اعم از مشخصات فردی، اقامتی یا آزمونی میسر نیست.

مسئولیت تمامی داوطلبان نسبت به واگذاری ثبت‌نام به متصدی کافی‌نت و یا هر شخصی غیر از داوطلب

در صورت واگذاری ثبت‌نام به متصدی کافی‌نت و یا هر شخصی غیر از خود داوطلب، فرد توجه داشته باشد که در قبال مندرجات و مستندات بارگذاری شده مسئول و پاسخ‌گو است و عواقب آن به داوطلب برمی‌گردد و هیچ‌گونه اشتباهی در این خصوص از سوی سازمان سنجش آموزش کشور پذیرفته شده نیست.

اعلام هزینه ثبت‌نام نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴

هزینه ثبت‌نام نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ مبلغ ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار ریال یا ۲۹۰ هزار تومان است که متقاضیان پس از تکمیل اطلاعات در سامانه باید نسبت به پرداخت آن بصورت الکترونیکی اقدام کنند.

تبصره ۱- با توجه به اینکه مقرر شده در مراحل مختلف فرآیند ثبت‌نام نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ خدماتی از طریق ارسال پیام کوتاه ارائه شود، مبلغ ۱۴۰ هزار ریال یا ۱۴ هزار تومان به عنوان هزینه استفاده از خدمات پیام کوتاه دریافت می‌شود.

تبصره ۲- هر داوطلب مطابق ضوابط آزمون می‌تواند در یکی از گروه‌های پنج گانه آزمایشی شامل گروه آزمایشی ۱ (علوم ریاضی و فنی)، گروه آزمایشی ۲ (علوم تجربی)، گروه آزمایشی ۳ (علوم انسانی)، گروه آزمایشی ۴ (هنر) و گروه آزمایشی ۵ (زبان‌های خارجی) شرکت کند.

تبصره ۳- چنانچه داوطلب تمایل به ثبت‌نام در ۲ گروه آزمایشی دارد، لازم است به ازای هر گروه آزمایشی، مبلغ ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار ریال یا ۲۹۰ هزار تومان پرداخت کند.

تبصره ۴- اعلام علاقه‌مندی به رشته‌های دانشگاه‌های پیام نور و مؤسسات غیرانتفاعی در مرحله انتخاب‌رشته (نیمه دوم مردادماه سال ۱۴۰۴) انجام خواهد شد.

تبصره ۵- متقاضیان پذیرش در رشته‌های صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی نیز می‌توانند با پرداخت مبلغ ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار ریال یا ۲۹۰ هزار تومان در نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴، مانند سایر متقاضیان، ثبت‌نام کرده و بدون شرکت در جلسه آزمون‌های مذکور، در نیمه دوم مرداد ماه ۱۴۰۴، نسبت به انتخاب رشته‌های پذیرش صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی اقدام کنند.

براساس دفترچه راهنمای ثبت‌نام شرایط متقاضیان برای شرکت در آزمون سراسری در دو گروه شرایط عمومی و اختصاصی اعلام شده است.

شرایط عمومی افراد متقاضی ثبت نام در آزمون سراسری

الف) عدم احراز عناد (نه اعتراض) نسبت به نظام جمهوری اسلامی ایران. تبصره – درصورتی که متقاضی سابقاً با نظام جمهوری اسلامی عناد داشته است، باید تغییر نظر او احراز شود.

ب) نداشتن سابقه عضویت خود و وابستگان آنها در سازمان‌های غیرقانونی و فراماسونری.

ج) عدم احراز فساد اخلاقی.

د) عدم اعتیاد به مواد مخدر.

شرایط اختصاصی افراد متقاضی ثبت نام در آزمون سراسری

الف) داشتن یا دریافت دیپلم نظام آموزشی جدید ۶-۳-۳ (اعم از شاخه‌های نظری، فنی و حرفه‌ای و یا کاردانش) یا مدرک کاردانی (پیوسته یا ناپیوسته) حداکثر تا تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۴ یا داشتن گواهینامه دوره پیش دانشگاهی (نظام سالی- واحدی یا ترمی – واحدی) و یا داشتن دیپلم دوره چهارساله متوسطه نظام قدیم آموزش متوسطه.

تبصره ۱: ثبت نام و ادامه تحصیل پذیرفته شدگان در رشته‌هایی که پذیرش آنان از نیم سال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ آغاز می‌شود، به شرط دریافت مدرک تحصیلی دیپلم نظام آموزشی جدید ۶-۳-۳ یا پیش دانشگاهی و یا مدرک کاردانی حداکثر تا تاریخ ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ بلامانع است.

تبصره ۲: فارغ‌التحصیلان رشته‌های تحصیلی مورد نیاز وزارت بهداشت (مشمولین خدمات اجباری قانون خدمات پزشکان و پیراپزشکان) در مقطع کاردانی که باید حداکثر تا تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۴ یا تاریخ ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ (در صورت قبولی در رشته‌هایی که پذیرش آنان از نیم سال دوم تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ آغاز می‌شود) خدمات خود را شروع نکرده باشند، چنانچه در مقطع دکتری عمومی پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی پذیرفته شوند، می‌توانند خدمات موضوع این قانون را پس از اتمام تحصیل در مقطع جدید، به انجام برسانند.

این افراد، در صورت انجام قسمتی از خدمات موضوع قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان، موظف به انجام باقیمانده خدمات خود پس از فراغت از تحصیل در مقطع جدید هستند.

تبصره ۳: فارغ التحصیلان دوره کاردانی رشته‌های تحصیلی گروه‌های آموزشی غیرپزشکی حداکثر تا تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۴ به شرطی می‌توانند در آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ شرکت کنند که تعهدات و خدمات قانونی خود را انجام داده باشند.

تبصره ۴: بر اساس مصوبه جلسه ۵۴۸ مورخ ۲۸ مهرماه ۱۳۸۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد مدارک تحصیلی صادر شده توسط مدیریت یکی از حوزه‌های علمیه قم و خراسان، فضلا و طلاب حوزه‌های علمیه که بر اساس مدرک صادر شده توسط مدیریت یکی از حوزه‌های علمیه قم و خراسان دوره سطح ۱ را گذرانده یا تا تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۴ فارغ‌التحصیل می‌شوند، منحصراً می‌توانند در گروه آزمایشی علوم انسانی ثبت نام و در آزمون آن شرکت کنند و در صورت پذیرفته شدن، مشروط به گذراندن دروس پیش نیاز به تشخیص گروه آموزشی، ادامه تحصیل دهند.

این دسته از متقاضیان باید تصویر مدرک فراغت از تحصیل خود را که توسط مدیریت حوزه‌های علمیه صادر شده است، در اختیار داشته باشند.

ب) دانش آموختگان مقطع کارشناسی، در صورت شرکت مجدد در آزمون سراسری و قبولی در رشته‌های علوم پزشکی تحت پوشش وزارت بهداشت، با رعایت شرایط ذیل این بند می‌توانند ادامه تحصیل دهند:

۱) فارغ‌التحصیلان رشته‌های تحصیلی مورد نیاز وزارت بهداشت (مشمولین خدمات اجباری قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان) در مقطع کارشناسی که باید حداکثر تا تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۴ و یا تاریخ ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ (در صورت قبولی در رشته‌هایی که پذیرش آنان از نیمسال دوم تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ آغاز می‌شود) خدمات خود را شروع نکرده باشند، چنانچه در مقطع دکتری عمومی پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی پذیرش شوند، می‌توانند خدمات موضوع این قانون را پس از اتمام تحصیل در مقطع جدید به انجام برسانند.

این گروه از متقاضیان، در صورت انجام قسمتی از خدمات موضوع قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان، موظف به انجام باقیمانده خدمات خود پس از فراغت از تحصیل در مقطع جدید هستند.

۲) آن دسته از فارغ‌التحصیلان مقاطع ناپیوسته، در صورت قبولی در آزمون، موظف هستند با صندوق رفاه دانشجویان گروه پزشکی تسویه حساب کنند و تأییدیه مربوط را در زمان ثبت نام به دانشگاه یا مؤسسه آموزش عالی محل قبولی خود ارائه کنند.

۳) نداشتن هرگونه تعهد خاص به ارگان یا دستگاه‌های اجرایی، تعهدات سهمیه بومی، سهمیه مناطق محروم، سهمیه ۳۰ درصد عدالت آموزشی و سهمیه افزایش ظرفیت شورای عالی انقلاب فرهنگی.

۴) نداشتن ممنوعیت تحصیل از نظر سازمان نظام وظیفه.

ج) دانش آموختگان مقاطع کارشناسی ارشد ناپیوسته و پیوسته تمامی رشته‌های تحصیلی و دکتری عمومی پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و دکتری حرفه‌ای دامپزشکی متقاضی تحصیل مجدد، می‌توانند با رعایت شرایط زیر، از طریق قبولی در آزمون سراسری، در مقطع دکتری عمومی رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی تحصیل کنند و محدودیتی در انتخاب دوره‌های مختلف (روزانه و شهریه پرداز) ندارند:

۱) انجام خدمات موضوع قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان برای مشمولین این قانون الزامی است.

۲) نداشتن هرگونه تعهد خاص به ارگان یا دستگاه‌های اجرایی، تعهدات سهمیه بومی، سهمیه مناطق محروم، سهمیه ۳۰ درصد عدالت آموزشی و سهمیه افزایش ظرفیت شورای عالی انقلاب فرهنگی.

۳) نداشتن ممنوعیت تحصیل از نظر سازمان نظام وظیفه

د) انجام خدمات موضوع قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان برای فارغ‌التحصیلان رشته‌های مورد نیاز وزارت بهداشت الزامی و بر اساس شرایط ذیل است:

۱) رشته‌های مورد نیاز وزارت بهداشت، که مکلف به انجام خدمات موضوع قانون هستند، طبق صورتجلسه مورخ ۲۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ کمیسیون موضوع مواد ۲ و ۳ آئین نامه اجرایی قانون و همچنین بخشنامه شماره /۲۰۹/۲۰۰۸ د مورخ ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ عبارتند از:

پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری، هوشبری، اتاق عمل، فوریت‌های پزشکی، علوم آزمایشگاهی، پرتوشناسی تشخیصی (رادیولوژی،) مامایی، تغذیه، بهداشت عمومی، بینایی‌سنجی، شنوایی‌سنجی، گفتار درمانی، کاردرمانی، فیزیوتراپی، فناوری اطلاعات سلامت، اپیدمیولوژی، مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی، انفورماتیک پزشکی، اقتصاد سلامت، اقتصاد بهداشت و مددکاری اجتماعی در همه مناطق کشور

تبصره – در رابطه با رشته تحصیلی مددکاری اجتماعی، صرفاً فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های علوم پزشکی، مورد نیاز اعلام می‌شوند.

۲) دانش آموختگان رشته‌های مامایی، تغذیه، بهداشت عمومی، بینایی‌سنجی، شنوایی‌سنجی، گفتاردرمانی، کاردرمانی، فیزیوتراپی و فناوری اطلاعات سلامت که از تاریخ اول آبان ۱۴۰۲ به بعد فارغ‌التحصیل شده‌اند، مکلف به انجام خدمت هستند.

۳) مدت زمان انجام خدمت برای مقاطع تحصیلی کاردانی ۱۲ ماه، و برای مقاطع کارشناسی و بالاتر ۲۴ ماه خواهد بود که از این مدت، ضریب منطقه خدمتی موضوع جداول تصویب نامه شماره /۳۴۰۹۷ت /۲۴۲۴۳ ه مورخ ۲ بهمن ۱۳۸۱ هیئت وزیران و اصلاحات بعدی آن نیز محاسبه و کسر خواهد شد.

۴) مستخدمان رسمی دولت و کادر ثابت نیروهای مسلح و اعضا هیئت علمی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و تحقیقاتی، خدمات موضوع این قانون را در نقاط مورد نیاز سازمان ذیربط، به شرط داشتن واحدهای درمانی انجام خواهند داد.

۵) تداوم داوطلبانه خدمت مشمولین قانون موضوع بخشنامه شماره /۲۰۹/۴۴۲۳ د مورخ ۲۴ آبان ۱۳۹۳ در صورت نیاز مؤسسات تابعه و مشروط بر نبودن متقاضی در صف انتظار شروع خدمت، حداکثر به میزان ۱۲ ماه برای مقاطع کاردانی و ۲۴ ماه برای مقاطع کارشناسی و بالاتر صرفاً در رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری، هوشبری، اتاق عمل، فوریت‌های پزشکی، علوم آزمایشگاهی، پرتوشناسی (رادیولوژی) و مامایی امکانپذیر است.

۶) انجام خدمت بدون احتساب ضریب محرومیت منطقه در مدت زمان قانونی، با درخواست کتبی فرد مشمول و نیاز به موافقت مؤسسه، بلامانع است.

۷) به استناد تبصره ۳ ماده ۱ قانون، کسانی که بعد از فراغت از تحصیل در یک مقطع خدمات انجام داده و گواهی پایانی دریافت کرده باشند، در مقاطع بالاتر مشمول انجام خدمات نیستند و برای این افراد گواهی مجدد صادر نخواهد شد.

۸) صدور معرفی نامه انجام خدمات مشمولین قانون برای سایر دستگاه‌های اجرایی، توسط مؤسسات تابعه امکانپذیر نیست.

۹) تعیین تکلیف مستخدمان رسمی سایر سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی از بابت خدمات موضوع قانون برعهده ستاد وزارت بهداشت است.

۱۰) رشته‌های تحصیلی بهداشت دهان، سلامت دهان، پرستاری دندانپزشکی، پروتز دندان و ساخت پروتز دندان در شمول قانون قرار می‌گیرند.

۱۱) در اجرای ماده ۴ قانون، در صورتی که مشمولین حداکثر تا سه ماه پس از فراغت از تحصیل در آن مقطع، وضعیت خود را در سامانه توزیع مشمولان قانون مشخص نکنند، به میزان مدت زمان غیبت شامل اضافه خدمت خواهند بود:

تبصره ۱: مدت اضافه خدمت موضوع ماده ۴ قانون و همچنین تداوم داوطلبانه خدمت، کماکان بدون احتساب ضریب محرومیت محاسبه می‌شود.

تبصره ۲: تأخیر شروع خدمت برای بانوان باردار و دارای فرزند زیر دو سال موضوع ماده ۲۷ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، مشمول این بند نمی‌شود.

تبصره ۳: مشمولین قانون، در صورت ابتلاء به بیماری با تأیید کمیسیون پزشکی، به اندازه مدت زمان دوره معالجه از اضافه خدمت موضوع این بند مستثنی خواهند بود.

تبصره ۴: برای آقایانی که پس از فراغت از تحصیل به خدمت نظام وظیفه اعزام می‌شوند، این مهلت یک ماه بعد از تاریخ صدور گواهی یا کارت پایان خدمت است و در خصوص افراد معاف از خدمت مذکور نیز یک ماه پس از صدور گواهی یا کارت معافیت خواهد بود.

مهر نیوز: خبرگزاری مهر (MNA) از هجدهم اسفندماه سال ۸۱ فعالیت آزمایشی خود را آغاز کرده و پس از آن در ۲۹ اردیبهشت ماه سال ۸۲. متقارن با ۱۷ ربیع‌الاول، سالروز ولادت رسول گرامی اسلام (ص) به صورت آزمایشی بر روی شبکه اینترنت قرار گرفت. این خبرگزاری سوم تیرماه سال ۱۳۸۲ همزمان با روز اطلاع رسانی دینی فعالیت رسمی خود را به دو زبان فارسی و انگلیسی آغاز کرد و بخش عربی «مهر» ۱۴ دی ماه همان سال، همزمان با میلاد با سعادت هشتمین اختر آسمان امامت و ولایت فعالیت خود را در پیش گرفت. <strong>۱) اداره کل اخبار داخلی:</strong> این اداره کل متشکل از «گروه‌های فرهنگ، هنر، سیاست، اقتصاد، جامعه، دین و اندیشه، حوزه و دانشگاه، دانش و فناوری، ورزش و عکس» است. <strong>۲) اداره کل اخبار خارجی:</strong> اداره اخبار خارجی مهر در دو بخش فارسی شامل: «گروه‌های خبری آسیای شرقی و اقیانوسیه، آسیای غربی، اوراسیا، خاورمیانه و آفریقای شمالی، آفریقای مرکزی و جنوبی، اروپا، آمریکای شمالی و آمریکای لاتین و ایران در جهان» و بخش زبان‌های خارجی، شامل «عربی، انگلیسی، استانبولی، اردو و کردی» فعال است. <strong>۳) اداره کل اخبار استان‌ها:</strong> خبرگزاری مهر با دارا بودن دفتر خبری در تمامی استان‌ها، اخبار استانی را در ۵ گروه منطقه‌ای در سطح کشور دسته بندی نموده است که شامل مناطق «شمال، شرق، غرب، جنوب و مرکز» است. <strong>۴) اداره کل رسانه‌های نو:</strong> به منظور فعالیت مؤثر خبرگزاری مهر در فضای مجازی این اداره در بخش‌های «شبکه‌های اجتماعی، فیلم، اینفوگرافیک، رادیومهر و مجله مهر» به تولید محتوا می‌پردازد. فعالیت‌های بین المللی خبرگزاری مهر ۵ سال پس از تأسیس در سال ۲۰۰۷ به عنوان چهلمین عضو رسمی اتحادیه خبرگزاری‌های آسیا و اقیانوسیه «اوآنا» در سیزدهمین نشست عمومی این اتحادیه پذیرفته شد. بعد از برگزاری بیست و نهمین نشست کمیته اجرایی اتحادیه خبرگزاری‌های آسیا و اقیانوسیه آذر ماه سال ۱۳۸۶ (۲۰۰۷) در جاکارتا اعضای این گروه ضمن بررسی مصوبات اجلاس سال گذشته (۲۰۰۶) تهران، درخواست عضویت خبرگزاری مهر را نیز مورد بررسی قرار دادند و موافقت خود را با پیوستن مهر به عنوان چهلمین عضو «اوآنا» اعلام کردند. خبرگزاری مهر توانست در همین مدت کوتاه نقشی فعال در آن سازمان و عرصه بین الملل ایفا کند. خبرگزاری مهر در سال ۲۰۰۹ میزبان سی و یکمین نشست کمیته اجرایی و بیست و پنجمین کمیته فنی اوآنا در تهران بوده‌است. خبرگزاری مهر در کنفرانس‌های مهم بین‌لمللی همچون: المپیک رسانه‌ها (چین ۲۰۰۹)، نشست سران اوآنا (کره جنوبی ۲۰۱۰)، چهاردهمین مجمع عمومی "اوآنا" (استانبول ۲۰۱۰)، سی و سومین نشست کمیته اجرایی و بیست و هفتمین نشست گروه فنی خبری اوآنا (مغولستان، اولانباتور ۲۰۱۱)، جشن پنجاهمین سال تأسیس اوآنا (بانکوک، تایلند ۲۰۱۲) دومین اجلاس جهانی رسانه‌ها (مسکو ۲۰۱۲) حضور فعال داشته و میهمان ویژه سومین کنگره جهانی خبرگزاری‌ها (بوینس آیرس، آرژانتین ۲۰۱۰) بوده است. سی و هشتمین اجلاس کمیته فنی و اجرایی اوآنا (فوریه ۲۰۱۵) سی و نهمین اجلاس کمیته فنی و اجرایی اوآنا (نوامبر ۲۰۱۵) اجلاس جهانی اقتصادی قزاقستان (۲۰۱۶) اجلاس جهانی رسانه‌ای اقتصادی سن پترزبورگ، روسیه (۲۰۱۶) اجلاس رسانه‌ای جاده ابریشم چین (۲۰۱۶) اعزام خبرنگار به نمایشگاه صنعت حلال تایلند به دعوت رسمی دولت تایلند (۲۰۱۶) اعزام خبرنگار به دوره آموزشی خبرگزاری اسپوتنیک روسیه به دعوت رسمی خبرگزاری (۲۰۱۶) کنفرانس رسانه‌های اسلامی، اندونزی (۲۰۱۶) چهلمین نشست کمیته فنی و اجرایی و شانزدهمین اجلاس مجمع عمومی اوآنا، آذربایجان (نوامبر ۲۰۱۶) پنجمین کنگره جهانی خبرگزاری‌ها، آذربایجان (نوامبر ۲۰۱۶) این خبرگزاری مبتکر پرچم سازمان ۵۰ ساله خبرگزاری‌های آسیا-اقیانوسیه بوده و منتخب فعال‌ترین خبرگزاری این سازمان در سال ۲۰۱۰ بوده است. انتشارات رسانه مهر خبرگزاری مهر در سال ۱۳۹۰ مجوز انتشارات رسانه مهر را با هدف انتشار کتاب و آثار مکتوب از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت کرد. کتاب‌هایی همچون "جای پای جلال" نوشته مهدی قزلی، "حرفه‌ای " نوشته مرتضی قاضی و "واژه نامه اصطلاحات مطبوعاتی فارسی –انگلیسی" از جمله آثار انتشار یافته این مجموعه است. ارتباط با رسانه‌های جهان نظر به حضور بین‌المللی و اثرگذاری، این خبرگزاری ۶ زبانه (فارسی، عربی، انگلیسی، ترکی، اردو، کردی) به عنوان، مرجع قابل اعتمادی برای رسانه‌های معتبر دنیا تبدیل شده است. از این رو بسیاری از رسانه‌های خارجی ضمن اعلام آمادگی برای ایجاد دفاتر نمایندگی در منطقه مورد نظر برای تبادل اخبار و انعکاس وقایع مهم خبری دو کشور اقدام به امضا تفاهم نامه همکاری با خبرگزاری مهر کرده‌اند. خبرگزاری شینهوا (چین)، کیودو (ژاپن)، پی تی آی (هند)، تاس (روسیه)، اسپوتنیک (روسیه)، افه (اسپانیا)، برناما (مالزی)، پیرولی (گرجستان)، آکوپرس (رومانی)، یونهاپ (کره جنوبی)، پرنسا لاتینا (کوبا)، وی ان ای (ویتنام)، جیهان (ترکیه)، آنتارا (اندونزی)، ترند (آذربایجان)، نیوزیانا (زیمبابوه)، مونتسامه (مغولستان)، سانا (سوریه)، ای پی پی (پاکستان)، پی ان ای (فیلیپین) و آوا (افغانستان) برخی از خبرگزاری‌های طرف قرارداد با خبرگزاری مهر هستند. میثاق اخلاق حرفه‌ای خبرگزاری مهر خود را متعهد به رعایت میثاق اخلاق حرفه‌ای خبرگزاری‌ها می‌داند. <strong>با مهر به دنیا نگاه کنیم</strong> <strong>صاحب امتیاز:</strong> سازمان تبلیغات اسلامی <strong>مدیر عامل و مدیر مسئول:</strong> محمد مهدی رحمتی <strong>معاون خبر:</strong> محمدحسین معلم طاهری
Related Post